2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kızlar selammm yarın adetimin ikinci günü kontrole gidiyorum inşallah bir sürü yumos vardır ve inşallah başlarız dua edin olr mu

evet kızlar yolun sonu sonucum malesef negatifff olmadı bundan sonra denemeye niyetim yok bu süreç bana çok ağır geldi dilerim rabbim hepinizin sonucunu pozitif yapsın takip edicem sizi kendinize iyi bakın...

canım çok üzüldüm öyle pes etmek yok ben altı aydır daha başlayamadım bile yarın ikinci günü gidicem bakalım

canlar nasılsınız akşam 11de çatlatma iğnemi vuracağim cumada yumurtalar toplanıyo artık geri kısmt embryo oluşsun pgt sağlıklı çıksın hayırlısı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. İnşallah hersey yolundadır ilk takıntımı yasadım bugun kan değerim daha düşmemiş lucrıne devam edicekmişim 1 hafta daha e2 değerimin en alt snırda olması gerekiyormuş yumurtlama ilacına başlamam için ne Zormus ya kıslar

Kızlar aranızda transferden sonra neupogen igne kullananlar varmı varsa kaç doz yapıyorlar ben 48 mu yarım doz vuruluyorum :)

canım tedavin hayırlı olsun sonu güzel olsun

evet kızlar yolun sonu sonucum malesef negatifff olmadı bundan sonra denemeye niyetim yok bu süreç bana çok ağır geldi dilerim rabbim hepinizin sonucunu pozitif yapsın takip edicem sizi kendinize iyi bakın...
canım üzülme desemde boş insanın üzerine koca bir binanın düşdüğünü hissediyorsun ama zaman her şeyin ilacı canım inan bana acın azaldıkca deneme isteğin kat kat artacak o zaman tekrar denersin bu sefer yavruna kavuşursun tatlım

canım benim ilk deneme yaş 29 eklersen sevinirim
hayırlı olsun canım tedaviye başlıyacakmısın yoksa başladın mı?

kızlar selammm yarın adetimin ikinci günü kontrole gidiyorum inşallah bir sürü yumos vardır ve inşallah başlarız dua edin olr mu
inşallah canım dualarımız seninle

[tr]

listemiz dolsun..

canım bugün opuya gidicektin neler oldu merak ettim inşallah güzel güzel yumoşların olmuştur

iyi akşamlar topiğin güzel anne adayları
listede kendi adımı görmedim yada bildirmiş sayılamadım tam bilgiler vermediğimi için
ozamn kısaca özetleyim
29 yaşındayım 1. tüp bebek denemem olacak
kıbrısta yapıcaz
sorun tüplerin alınması
veeeeeeee
bugün kontrole gittim 15 civarı yumurta varmış gayet güzel dedi dr çok mutlu oldum
pazartesi günü yumoşlarım toplanacak hakkımızda hayırlısı İNŞ

EY BÜYÜK ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN peygamber efendimizin var oluş sebebine bu kullarının yüzünü güldür
saglıklı sıhatli evlatlar nasib eyle YARRABBİM amin

Son düzenleme:
aslında hatırlatmak istemezdim ama yazmaktan başka yanında oldugumuzu gösterecek bir imkan yok
ve sadece şunu demek istiyorum sabret canım bu günlerde geçecek
ve birgün o mutlulugA adım atacaksın yeterki sabret ve elinden geleni yap
bu hepimiz için geçerli hiç birşeyin garantisi yok kendimizi buna hazırlamamız lazım iyisiyle kötüsüyle
eger bunu yapmayı başarırsak sabır ve mutluluk bir birini kovalayacaktır
RABBİMİNİZİN dilemesiyle gerçekleşecek İNŞ sadece zamanını bekliyor
güçlü ol canım sakın hiç birşeyden vazgeçme
biz yanındayız bir bire bir yanında olamasakta kalben hissederek yanındayız

bu arada sigara konusunu sordum doktoruma tarnsferden sonra kesinlikle içmek yok dedi
ve bende sabahtan başlıyorum kesinlikle içmicem elimden gelmeyenleride yapıcam sitreste yapmıcam

bu arada sigara konusunu sordum doktoruma tarnsferden sonra kesinlikle içmek yok dedi
ve bende sabahtan başlıyorum kesinlikle içmicem elimden gelmeyenleride yapıcam sitreste yapmıcam

canim benim transfer subat sonunda simdiden icmeyi biraktim ayrica haftada bir iki tane ictigim halde ara verdim.. yumurtaliklara zarar veriyor.. ama canim cekiyor:)

canim benim transfer subat sonunda simdiden icmeyi biraktim ayrica haftada bir iki tane ictigim halde ara verdim.. yumurtaliklara zarar veriyor.. ama canim cekiyor:)
en güzelini yapmışın canım gönül isterdi ki bende aylar önce bırakabilsem ama olmadı
4 aydır bu günü bekledim her ay bir sebebp çıktı morel bozuklugu olunca ertelenince hemen yakıyordum bir sigara
ama artık yok kendime başka seyler bulucam fikirlerinize ihtiyacım var neler yapabilirim
el alıskanlıgı için içmek değil de el alıskanlıgı zorluyor beni tavsiyelerinizi bekliyorum

Acini tazelemek istemiyorum sagolsun kizlar teker teker yazmislar zaten..nolur pes etme..cok umutluyduk senden ama vardir bundad bi hayir..vakti zamano hayirli degildir belki.su an ne soylesek bos zor bir surec zaten tup bebek tedavisi basli basina yipratici birde sonuc boyle olunca eminim onunu görmek zorlasmistir ama sabrin sonu selamet..biraz dinlen..ama buralardanda uzaklasma..hep birlikte icinde seninde guzel haberlerinin oldugu cok guzel gunlerimiz olacak insallah..

Canim yaa ne demek yolun sonu daha onumuze cikan ilk engelde pes edersek olurmu hic ...sen bu forumda RABBIM in mucizelerine tanik olmadin mi ....Bu gun yarin agla uzul ama en fazla iki gun sonra sirkelen ve tekrar ayaga kalk yasadigimiz surece nefes aldigimiz surece umut var demektir biz her tulu cabayi gostericez ama gerisi Allahima kalmis ...lutfen

cnm hic sevmedigim birseyi tavsiye edecegim cok canin cekerse ciklet cigne biraz bende yapacak birsey bulamiyorum cnm.. kafani dagit evdeysen tv ye falan bak kibristami oturuyorsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…