ya diğerinde öyleydi,sürekli konuştum hayal kurdum ama negatif oldu.yine o kadar heyecanlanmak istemiyorum
hayal kırıklığı daha buyuk oluyor.Rabbime sıgındım o en güzelini nasip eder.inşallah güzel olacak.iyi ki varsınız öpüyorum hepinizi:)
sevgili nuna ve ırmak Allahım inşallah gönlünüze göre verir hersey sınav inşallah bu sınavı da layığıyla geçip kuzularımıza kavuşacağız:)
rabbim uzun ömürlü sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin :) bizi bir ömür boyu bırakmasınlar :)
canim bizde seni opuyoruz... hayatta herseyin oncelikle hayirlisi.. insallah guzel gelisecekk.. pozitiff ol lutfen hayatim ama kendinide illa olacak diye endeksleme Allahim hepimize bebek icin bir gun belirledi elbet...
daha ilk tedavime bile başlamış olmama rağmen hepinizin tedirginliği derinden hissediyorum,yazdıklarınız okudukça içim titriyor..rabbim hepinizin hakkında en hayırlı olanı versin inşallah...burda olan olmayan bildiğim bilmediğim ne kadar kadın varsa evlat hasretiyle yanan hepsinin gönlünün muradını versin..hepimiz için dua ettim bu akşam,hepimizin evlatlarını diledim rabbimden.şu saat şu mübarek günün bitmesine çok az kala bir kez daha Peygamber efendimiz (sav) in yüzü suyu hürmetine,onun doğum günü olan bu günün hürmetine bir kez daha dua ediyorum hepimiz için..yoktan var eden güzel allahım,sen ol dersen olur,gücünün kudretinin suali yok,ancak ve ancak senden dilerim rabbim,sana açılan ellerimizi sana seslenen yüreklerimizi duy,yuvalarımızı yavrularımızın sesiyle şenlendir,evliliklerimizi senin nurundan bebeklerle taçlandır ya rabbim,kucaklarımızı evlatlarımızın sıcaklığıyla doldur...AMİN
daha ilk tedavime bile başlamış olmama rağmen hepinizin tedirginliği derinden hissediyorum,yazdıklarınız okudukça içim titriyor..rabbim hepinizin hakkında en hayırlı olanı versin inşallah...burda olan olmayan bildiğim bilmediğim ne kadar kadın varsa evlat hasretiyle yanan hepsinin gönlünün muradını versin..hepimiz için dua ettim bu akşam,hepimizin evlatlarını diledim rabbimden.şu saat şu mübarek günün bitmesine çok az kala bir kez daha Peygamber efendimiz (sav) in yüzü suyu hürmetine,onun doğum günü olan bu günün hürmetine bir kez daha dua ediyorum hepimiz için..yoktan var eden güzel allahım,sen ol dersen olur,gücünün kudretinin suali yok,ancak ve ancak senden dilerim rabbim,sana açılan ellerimizi sana seslenen yüreklerimizi duy,yuvalarımızı yavrularımızın sesiyle şenlendir,evliliklerimizi senin nurundan bebeklerle taçlandır ya rabbim,kucaklarımızı evlatlarımızın sıcaklığıyla doldur...AMİN
Kızlar degerim 113e yükselmiş ama daha drla görüşmedim sizce nasıl :):44:m
Kızlar degerim 113e yükselmiş ama daha drla görüşmedim sizce nasıl :):44:m
Merhaba canım bende senin zamanlarda tedaviye başlayacağım ve brüksel hastanesine gideceğim. Sen hastaneye ön görüşme için gittin mi? Ben gitmedim çünkü başka kadın doğumcuyla zaten 4 aydır kontrol ediliyorum. O yüzden gitmedim, regli olunca 2 günü için randevu alıp gideceğim.
merhaba arkadaşlar.
bugün test günümdü.13. gün değerim 146 çıktı. çarşamba bir daha gideceğim artışa bakacaklar. inşallah allahım onada izin verecek. sonra kesemizi görücem sonra kalp atışını. 8. gün idrar testi yapmıştım ve negatif almıştım. sakın kimse test günü gelmeden yapmasın. allahım herkese bu güzel haberi almak nasip etsin. hiç belirtim olmamıştı bu sabaha kadar. bu sabah lekenme dedikleri şeyleri gördüm. yani çok hafif kahverengi bişiler geldi. inşallah normaldir. herkese nasip etsin allahım şükürler olsun.
canım mesajını şimdi gördüm girememiştim kaç gündür kusura bakma.ben ayın 21 ne randevu aldım ön görüşme için.ben tekirdağ dan gelicem burdaki dr um hazırlıcak beni ama önce yücel bey bir görsün dedi.bende ist da olsam adetliyken giderdim.gerçi uzun protokol olma ihtimaline karşı erken gitmekte iyi bi sonraki aya kalsın istemem.sizin sorun neydi.belki yazmışsındır ama takip edemedim.Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla
merhaba arkadaşlar.
bugün test günümdü.13. gün değerim 146 çıktı. çarşamba bir daha gideceğim artışa bakacaklar. inşallah allahım onada izin verecek. sonra kesemizi görücem sonra kalp atışını. 8. gün idrar testi yapmıştım ve negatif almıştım. sakın kimse test günü gelmeden yapmasın. allahım herkese bu güzel haberi almak nasip etsin. hiç belirtim olmamıştı bu sabaha kadar. bu sabah lekenme dedikleri şeyleri gördüm. yani çok hafif kahverengi bişiler geldi. inşallah normaldir. herkese nasip etsin allahım şükürler olsun.
ya arkadaşlar benim anlamadığım birşey var.bazı arkadaşlar tek embriyo transfer edildi diye üzülüyor ama benm bildiğim kadarıyla zaten artık 1 den fazla embriyo transferi yasaklandı.yoksa lafta mı yasak.
35 yaşa kadar ilk denemede 1 embriyo, sonrakilerde 2 olabiliyor diye biliyorumya arkadaşlar benim anlamadığım birşey var.bazı arkadaşlar tek embriyo transfer edildi diye üzülüyor ama benm bildiğim kadarıyla zaten artık 1 den fazla embriyo transferi yasaklandı.yoksa lafta mı yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?