2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canim bizde seni opuyoruz... hayatta herseyin oncelikle hayirlisi.. insallah guzel gelisecekk.. pozitiff ol lutfen hayatim ama kendinide illa olacak diye endeksleme Allahim hepimize bebek icin bir gun belirledi elbet...

Amin canım inşallah:) Rabbim duysun sesimizi..

canim bizde seni opuyoruz... hayatta herseyin oncelikle hayirlisi.. insallah guzel gelisecekk.. pozitiff ol lutfen hayatim ama kendinide illa olacak diye endeksleme Allahim hepimize bebek icin bir gun belirledi elbet...

İnşallah canım Allah razı olsun:)

daha ilk tedavime bile başlamış olmama rağmen hepinizin tedirginliği derinden hissediyorum,yazdıklarınız okudukça içim titriyor..rabbim hepinizin hakkında en hayırlı olanı versin inşallah...burda olan olmayan bildiğim bilmediğim ne kadar kadın varsa evlat hasretiyle yanan hepsinin gönlünün muradını versin..hepimiz için dua ettim bu akşam,hepimizin evlatlarını diledim rabbimden.şu saat şu mübarek günün bitmesine çok az kala bir kez daha Peygamber efendimiz (sav) in yüzü suyu hürmetine,onun doğum günü olan bu günün hürmetine bir kez daha dua ediyorum hepimiz için..yoktan var eden güzel allahım,sen ol dersen olur,gücünün kudretinin suali yok,ancak ve ancak senden dilerim rabbim,sana açılan ellerimizi sana seslenen yüreklerimizi duy,yuvalarımızı yavrularımızın sesiyle şenlendir,evliliklerimizi senin nurundan bebeklerle taçlandır ya rabbim,kucaklarımızı evlatlarımızın sıcaklığıyla doldur...AMİN

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
güzel yürekli arkadaşım benim Rabbim güzel dualarını kabul eylesin.ben de neredeyse aynısını diledim hepimiz için:)öpüyorum kocamaann

Amin insallah herkesin gonlune gore hayirli evlat olabilecek cocuklar versin yuce rabbim bizlere

Kızlar degerim 113e yükselmiş ama daha drla görüşmedim sizce nasıl :):44:m

canim 13.gune gore degerin cok iyi insallah katlanacak.. bu tup bebek olayi nekadar yipratici ya.. gunlerce sonucu bekle.. sonra deger yukseldimi kese goruldumu diye on bes gun daha bekle.. sonra on gunde kalp atisi icin bekle.. insan tam olarak mutlu bile olamiyor...

merhaba arkadaşlar.
bugün test günümdü.13. gün değerim 146 çıktı. çarşamba bir daha gideceğim artışa bakacaklar. inşallah allahım onada izin verecek. sonra kesemizi görücem sonra kalp atışını. 8. gün idrar testi yapmıştım ve negatif almıştım. sakın kimse test günü gelmeden yapmasın. allahım herkese bu güzel haberi almak nasip etsin. hiç belirtim olmamıştı bu sabaha kadar. bu sabah lekenme dedikleri şeyleri gördüm. yani çok hafif kahverengi bişiler geldi. inşallah normaldir. herkese nasip etsin allahım şükürler olsun.

canım mesajını şimdi gördüm girememiştim kaç gündür kusura bakma.ben ayın 21 ne randevu aldım ön görüşme için.ben tekirdağ dan gelicem burdaki dr um hazırlıcak beni ama önce yücel bey bir görsün dedi.bende ist da olsam adetliyken giderdim.gerçi uzun protokol olma ihtimaline karşı erken gitmekte iyi bi sonraki aya kalsın istemem.sizin sorun neydi.belki yazmışsındır ama takip edemedim.Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla

canim o hatayi bende yapmistim... gebesinnnn tabikidee.. hayirli olsun.. kendini sakin yorma cunku bebegin biraz nazli galiba.. internetinde yan etkisi olabilir keseyi gorene kadar az girmeye calis hayatim..

ya arkadaşlar benim anlamadığım birşey var.bazı arkadaşlar tek embriyo transfer edildi diye üzülüyor ama benm bildiğim kadarıyla zaten artık 1 den fazla embriyo transferi yasaklandı.yoksa lafta mı yasak.

Canım, ben 4 aydır doktor kontrolündeyim her şey yapıldı, bende no problem :)) sorun eşimde sayı 2,5 milyon ileri hareket %4 yıkanmış bu söylediklerim. Morfoloji %0. değerler böyle düşük olunca çok korkuyorum olmayacak diye((

Kızlar 13 gün degerim 113.89 cıkdı çarşamba günü tekrar edcegim ama hala kanamam devam ediyo dr yerleşme kanamasıdır diyo ama ben endişeliyim

hayırlı olsun canım allahım nazardan korusun darısı başımıza inşallah

nuna,ırmak,1demetumut,zeycan...

kızlar başta sizin için sonra hepimiz için dua ediyorum bende henuz başlayamadım yine ertelendi 3 subatta gidicem inşallah başlarız dualarım sizinle öpüyorummmmm......

nuna,ırmak,1demetumut,zeycan...

kızlar başta sizin için sonra hepimiz için dua ediyorum bende henuz başlayamadım yine ertelendi 3 subatta gidicem inşallah başlarız dualarım sizinle öpüyorummmmm......

canim resmi olan uygulanirsa eger 35 altina tek embriyo, 35 yas ustune iki embriyo transfer ediliyor.. 35 yas ustu olupda tek yumurtada dollenme olup tek transfer yapilirsa iki tane koyduramadik diye uzuluyoruz... tabi 35 altinada iki embriyo transfer eden yerler var doktorlar bazen yapiyorlar..

35 yaşa kadar ilk denemede 1 embriyo, sonrakilerde 2 olabiliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…