2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar üzülsem mi sevinsem mi bilememdim karın agrım ve kanama vardı dr hemen test yaptır dedi bana bildir degerim 41 cıkdı dr yerleşme kanaması dedi pazitif dedi (

Canım11.günüm inşallah yükselir

Yukselir canim allahin izni ile oglumun zamanindan Ankarali lakabli bir arkadasim vardi degeri 12. Gun 16 cikmisti yanlis hatirlamiyorsam ama dusuktu , hop oturup hop kalkmisti simdi onunda kizi var :) ins..bol bol dua o git gite kat kat katlancak ins. Simdi deger artmasi telasi, sonra kese gorme, sonra kalp atisi duyma, sonra cinsiyet, sonra kilo alimi bu sonralar hic bitmiycek hazirlikli ve sakin ol :)

Kızlar üzülsem mi sevinsem mi bilememdim karın agrım ve kanama vardı dr hemen test yaptır dedi bana bildir degerim 41 cıkdı dr yerleşme kanaması dedi pazitif dedi (

Yukselir canim allahin izni ile oglumun zamanindan Ankarali lakabli bir arkadasim vardi degeri 12. Gun 16 cikmisti yanlis hatirlamiyorsam ama dusuktu , hop oturup hop kalkmisti simdi onunda kizi var :) ins..bol bol dua o git gite kat kat katlancak ins. Simdi deger artmasi telasi, sonra kese gorme, sonra kalp atisi duyma, sonra cinsiyet, sonra kilo alimi bu sonralar hic bitmiycek hazirlikli ve sakin ol :)

canım biraz yaramaz olacak galiba yiğenlerimiz::)) yüz bin kere maşallahh, her daim üçünüzde Allaha emanet olun canım..

Rabbim dualarını hepimiz için kabul eylesin.Bu güzel,mübarek günde bol bol dua edicem hepimiz için e tabi canıma tutunmaya çalışan minik embriyoya da:))Allah razı olsun hepinizden.

kıyamam sana ben:)yolu açık olsun eniştenin:)
Rabbim duysun güzel dileklerinizi bu güzel günde kabul olur inşallah:)Hepimizin yüzü gülsün artık inşallah.hepinize teşekkür ederim :)seviyorum sizi

merhaba benım 2.denemem olcak lıstemızdede varım zaten aramızda acaba dondurulmuslarla tedavı gorup pozıtf alan arkdasımız varmı merak edıyorum estrofeme basladım ben 18 ocakta kontorlum var ınsallah busefer pozıtfı goruruum dondurulmuslarla tedavı olan varsa surecı bıraz anlatabılırmı tesekkurler..

Slm arkadaşlar ben aralık ayında tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememdi negatif sonuçlandı.adet oldum şu an hiç bir rahatsızlığım yok fakat göğsümden süte benzer sıvı geliyo hatta süt bile diyebiliriz birde göğüs uçlarım çok kaşınıyo başına böyle bişey gelen varmı varsa ne yaptınız anlatırsanız sevinirim.

hayırlı kandiller olsun canlarım...rabbim şu mübarek günde ettiğimiz duaları kabul etsin,bebişlerimizi bizlere bağışlasın,en yakın en hayırlı zamanda önce göbiş sonra bebiş inşallah hepimize..

canım benim cok sevindim rabbim tamamına erdirsin değirinde kat kat katlansın öpüyorm seni

herkese iyi kandiller canlar cuma opum vardı 6 tane yumurtam embriyo oluşturdu canım sıkıldı kötü bir durum değil binlerce şükür ama bizim genetiğimz de sorun var yarın pgtye girecekler sağlıklı çıkıp çıkmayacak mı diye çok korkuyorum moraller bozuk yaradan ol emrine muhtacız Allahım

Son düzenleme:

canm nunam hayırlı uğurlu olsun transferin canım
moral bozmak yok
artık hamişsin inşallah Allahın izniyle erkek çocuk muradının olacağını gösterir
hayırlısı inşallah:26:

herşey güzel olur inşallah canım moralini yüksek tut canım
Allahım ol desin yeterki

canım benim inşallah yaradan göönlündeki güzelliği verir tek olsun senin olsun rüyadaki erkek bebeğine kavuşman dilegi ile...

Merhabalar,
O 1 yumurtanla umarım hamile kalırsın. Benden de dün 6 yumurta toplandı. 4ü işleme alınmış. Sadece 1 tanesi döllenebilmiş. Çok umutsuzum ama Yüce Rabbim inşallah o tek embriyoyu bize nasip eder. Duadan başka çaremiz yok. Bu arada tek embriyo transferi ile hamile kalabilen çok insan duydum. Onlardan olabiliriz biz de nasipse.
Sabahtan beri ne yapacağımı şaşırdım inan ki dönüp dönüp forumları okuyup teselli bulmaya çalışıyorum. Allah bize de nasip eder inşallah. Benim 5. denememdi hem de sıkıldım yoruldum inan ki

Kızlar kanamam daha devam ediyo cok endişeliyim ne olcak bîlmiyorum

Canim bende kanamali hamilelerdenim..kanama oldugunda hemen yatip dinlenmen lazim.bol sivi tuket ve aglamamaya calis .cunku aglamak rahmi kasiyirmus.mucizene zarar vermek istemezsin degilmi..bol dua et canim vede dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…