Kızlar üzülsem mi sevinsem mi bilememdim karın agrım ve kanama vardı dr hemen test yaptır dedi bana bildir degerim 41 cıkdı dr yerleşme kanaması dedi pazitif dedi(
Canım11.günüm inşallah yükselir
Kızlar üzülsem mi sevinsem mi bilememdim karın agrım ve kanama vardı dr hemen test yaptır dedi bana bildir degerim 41 cıkdı dr yerleşme kanaması dedi pazitif dedi(
Aay canim net baglanmamisti ondan giremedim nezamndir.insalkh sik giricem.brnimkiler cok yaramaz teyzesi bulanti hat safhada ama istahlari bulantidan fazla) iki krrede ara kanama oldu yuregim agzimda doktra gittim .ultrasonda kalpleri atiyr dedi doktr ama ben duyana kadar rahat edemeyecegim.rabbim isteyen ugrasan herkese nasip etsin
nuna
canim sen geldinya topic senlenmis hemen:)) cok cok sevindim.. hepimiz seni cok merak etmistik.. bukadar ozletme..
canım Allah yardımcın, yaedımcımız olsun.Rabbim önce yüreğine ferahlık versin...inş tek yumurta ikizi olsun senin ki sağlıkla tabii:)))rabbimin hikmeti büyük.sen duaya devam et.hepimiz edelim.Allahım burdaki ve bu durumlardaki herkesin yüzünü güldürsün.amin ...bu gün herkes birbirine dua etsin inş
Nunaaa hosgeldin; )biz seni tek gonderdik bekledikkk bekledik((meraklandik cok.. ama ne iyi ettin de iki kisi olarak geldin..surpriz oldu cok sevindim.kocis is seyahatine gidio diye buruktum zaten gozumun ucundaymis gozyasim aglama bahanesi oldu bana en guzellinden..hemde burukluktanda diil sevincten..sen beni kocis gidisi burukluguna ragmen mutluluktan aglattin yaa rabbimde bu kadarr sikintidan sonra seni mutluluktan aglatsin emiii hemde hickirikli hickirikli:)hayirli ugurlu olsun o minnaga soyle simsiki tutunsun sanaa teyzeleri dört gozle onu bekliyo..operim cok ikinizi de..
teşekkür ederim canım 1 yumurta vardı,döllendi ve dün transfer edildi.Rabbim bağışlasın inşallah.canım sıkkın başından sonuna şanssızlıklar oldu ama inşallah sonu güzel olacak.daha opu olmadan rüya görmüştüm erkek çocuk doğurmuştum.sonrasında uyanınca eşime 4 yumurtanın hepsini alamayacaklar dedim ve öyle de oldu.Allah hepimizin yüzünü güldürsün öpüldünüz.
herkese iyi kandiller canlar cuma opum vardı 6 tane yumurtam embriyo oluşturdu canım sıkıldı kötü bir durum değil binlerce şükür ama bizim genetiğimz de sorun var yarın pgtye girecekler sağlıklı çıkıp çıkmayacak mı diye çok korkuyorum moraller bozuk bu arada yaradan ol emrine muhtacız Allahım
canım benim inşallah yaradan göönlündeki güzelliği verir tek olsun senin olsun rüyadaki erkek bebeğine kavuşman dilegi ile...teşekkür ederim canım 1 yumurta vardı,döllendi ve dün transfer edildi.Rabbim bağışlasın inşallah.canım sıkkın başından sonuna şanssızlıklar oldu ama inşallah sonu güzel olacak.daha opu olmadan rüya görmüştüm erkek çocuk doğurmuştum.sonrasında uyanınca eşime 4 yumurtanın hepsini alamayacaklar dedim ve öyle de oldu.Allah hepimizin yüzünü güldürsün öpüldünüz.
amin canım cok teşekur ederim...herşey güzel olur inşallah canım moralini yüksek tut canım
Allahım ol desin yeterki
teşekkür ederim canım 1 yumurta vardı,döllendi ve dün transfer edildi.Rabbim bağışlasın inşallah.canım sıkkın başından sonuna şanssızlıklar oldu ama inşallah sonu güzel olacak.daha opu olmadan rüya görmüştüm erkek çocuk doğurmuştum.sonrasında uyanınca eşime 4 yumurtanın hepsini alamayacaklar dedim ve öyle de oldu.Allah hepimizin yüzünü güldürsün öpüldünüz.
Kızlar kanamam daha devam ediyo cok endişeliyim ne olcak bîlmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?