2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim bende kanamali hamilelerdenim..kanama oldugunda hemen yatip dinlenmen lazim.bol sivi tuket ve aglamamaya calis .cunku aglamak rahmi kasiyirmus.mucizene zarar vermek istemezsin degilmi..bol dua et canim vede dinlen

Tavsiyelerin teşekürler canım yatıyorum zaten canım ayaga kaldıgım zaman kanamam artıyor inşallah herşey güzel olur yarın size burda güzel haberler veriririm

canm nunam hayırlı uğurlu olsun transferin canım
moral bozmak yok
artık hamişsin inşallah Allahın izniyle erkek çocuk muradının olacağını gösterir
hayırlısı inşallah:26:

İnşallah canım.Rabbim bu güzel gecenin hürmetine bu yolda tedavi gören sonuç almış ya da almamış her kuluna gönlünden geçeni hayırlı kılsın nasip etsin.Bebeğim de bana tutunsun inşallah.

canım benim inşallah yaradan göönlündeki güzelliği verir tek olsun senin olsun rüyadaki erkek bebeğine kavuşman dilegi ile...

İnşallah canım benim Rabbim güzel gönüllerinizdekini karşınıza çıkarsın.2. gün embriyosu 5 hücreli nedir şansı bilmiyorum ama Rabbim kısmet ettiyse önüne hiçbir şer geçemez.

canım seni teselli etmeyi çok isterim ama inan ben de aynı durumdaydım ilk gün.hatta tam transfer saatim geldi istemiyorum dedim.herkes panik oldu oturup ikna ettiler.benim 2. denemem ama ağır bir de ameliyat geçirdim.ilaçlar kontroller tedaviler vs vs
çok iyi anlıyorum seni.son denemen olur inşallah.belki Rabbim önce üzüp sonra bol bol güldürecek bizi.transferin yapıldı mı?

İnşallah canım.Rabbim bu güzel gecenin hürmetine bu yolda tedavi gören sonuç almış ya da almamış her kuluna gönlünden geçeni hayırlı kılsın nasip etsin.Bebeğim de bana tutunsun inşallah.

nunam ne oluyo sana canım biraz kendine gel
sen hamişsin okadar
bebeğin sana tutuncak inşallah

Tavsiyelerin teşekürler canım yatıyorum zaten canım ayaga kaldıgım zaman kanamam artıyor inşallah herşey güzel olur yarın size burda güzel haberler veriririm

Zeycanım Rabbim korusun sizleri.dualarımızdasınız.Bu güzel gecenin hürmetine tüm pozitif görenlerin kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.Gönlünü ferah tut:)

MERBAHA arkadaşalr...bu gece hürmetine RABBİM tüp bebek ypan ve yapacak olan kardeşelrimize hayırlı ile hayırlı sonuçlr alırlar inşALLAH..RABBİM HEPİİZN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH..

Yumurtalar dün toplandı, bugün böyle bir haber geldi. Sadece 1 tane döllenmiş. Ancak döllenen yumurtanın son durumunu yarın söyleyecekler. Transfer edilip edilmeyeceği henüz belli değil.

arkadaşlar inşallah bu denemeler bizim son denememiz olacak ve kuzularımız sıkı sıkı tutunup bizi hiç bırakmayacaklar :)
Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine sana açılan bu ellerimizi boş bırakma :)

Amin. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

Yumurtalar dün toplandı, bugün böyle bir haber geldi. Sadece 1 tane döllenmiş. Ancak döllenen yumurtanın son durumunu yarın söyleyecekler. Transfer edilip edilmeyeceği henüz belli değil.

Canım panik yapma.benim 4 vardı 2si boş çıktı.biri hiç işlem bile göremedi.sadece bir tane işlem gördü.
çarşamba opu oldu ,perşembe aradılar yarın transfer dediler.cuma transferim oldu.2. gün transferi yapılınca moralim bozuldu zaten gidecek belki anneye tutunur diye düşündüler dedim.zor ikna ettiler.
ama sonra düşündüm neden olmasın belki o savaşçıdır o yüzümü güldürür.bilemeyiz.rezerv sorunun mu var senin de?öyleyse riske atma canım kendini de üzme eninde sonunda olacak oluyor.önüne geçemiyorsun.ben hazırlıklıyım negatif de görsem vücudumu dinlendirip tekrar denicem.vazgeçmek yok.ha bu arada kesinlikle yine aynı merkezle denicem.hayran oldum hepsine.

İnşallah canım.konuşuyorum sürekli hala benimlemisin,diyorum:)) hayırlısı inşallah

işte yanlış kelimeler bunlar
benimle misin değil bana tutun de
bırakma bak ben senin için çok şey yaşadım hadi bitirmek senin elinde
benimle kalrsan yapacaklarını anlat
benim transfer temmuzda şimdiden konuşuyorum valla
canım seni kocaman öpüyorum

canimm hic sikilmaa uzulme benimde 5. denememde bir yumurta toplanmisti oda dolenmisti ve beta hcg 186 cikmisti..
doktorun kim hangi hastanedesin hayatim..

Evet rezerv problemim var. Amh 0,82 çıktı. FSH ve E normal çıkıyordu. Yumurtalarım kalitesizmiş. Yaşım da 31. Ama bu defa adetimin 3. günü 4 tane yumurtam vardı. Doktor bu yumurtalar döllenebilir. Tedaviye başladık. 6 yumurta topladılar. 4ünü işleme almışlar. 2si döllenmiş. 1 i genetik olarak kötüymüş galiba, düzgün döllenmemiş dediler. 1i normal döllendi dediler. Bakalım yarın haber gelecek. Böyle boş boş duruyorum. Allahtan ümit kesilmez diyorum. Bu 5. denemem oldu. Başka başka problemler yaşadım. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. 6 yıldır çocuk istiyoruz.
Senin yaş kaç? AMH fsh nasıl onlarda sıkıntı var mı? Allah yüzümüzü güldürür belki bu defa.

ya diğerinde öyleydi,sürekli konuştum hayal kurdum ama negatif oldu.yine o kadar heyecanlanmak istemiyorum
hayal kırıklığı daha buyuk oluyor.Rabbime sıgındım o en güzelini nasip eder.inşallah güzel olacak.iyi ki varsınız öpüyorum hepinizi:)

amh 0.01 :)))
fsh yükseldi ama henüz sıkıntılı değil.
ilk defa 3 yumurtadan bahsedildi,sonra 4 oldu.ben uçtum tabi:)) sonuç bu.pek de farklı değil durumumuz.bu 2. denemem hayırlısı bakalım.sen de üzme kendini herşey güzel olacak

sevgili nuna ve ırmak Allahım inşallah gönlünüze göre verir hersey sınav inşallah bu sınavı da layığıyla geçip kuzularımıza kavuşacağız:)
rabbim uzun ömürlü sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin :) bizi bir ömür boyu bırakmasınlar :)

Allah yardımcın olsun.yardımcımız olsun..inşallah varolan yumutan sana sımsıkı tutunur. rabbimin sonsuz kapısı var sen istemeye devam et.yani hepimiz edelim.dua ile arkadaşlar.başka elimizden gelen yok.stresten inşallah uzak kalabilirsin.duam burda olan olmayan herkese.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…