Kızlar 13 gün degerim 113.89 cıkdı çarşamba günü tekrar edcegim ama hala kanamam devam ediyo dr yerleşme kanamasıdır diyo ama ben endişeliyim
nuna,ırmak,1demetumut,zeycan...
kızlar başta sizin için sonra hepimiz için dua ediyorum bende henuz başlayamadım yine ertelendi 3 subatta gidicem inşallah başlarız dualarım sizinle öpüyorummmmm......
merhaba arkadaşlar.
bugün test günümdü.13. gün değerim 146 çıktı. çarşamba bir daha gideceğim artışa bakacaklar. inşallah allahım onada izin verecek. sonra kesemizi görücem sonra kalp atışını. 8. gün idrar testi yapmıştım ve negatif almıştım. sakın kimse test günü gelmeden yapmasın. allahım herkese bu güzel haberi almak nasip etsin. hiç belirtim olmamıştı bu sabaha kadar. bu sabah lekenme dedikleri şeyleri gördüm. yani çok hafif kahverengi bişiler geldi. inşallah normaldir. herkese nasip etsin allahım şükürler olsun.
hayırlı olsun canım:))Allah hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin.İnşallah 22 ocakta ben de böyle bir mesaj yazabilirim.4 gün oldu geçmiyor günler:)))
inşallah güzel haberlerini alırız. hepimiz sırayla anne olucaz allahın izniyle. bnde zamanı beklme konusunda çok sıkıntı yaşamıştım. sonra kendimi amaaann eğer doğal yolla yapsaydım adetim geçtikten 1 hafta sonra öğrencektim diye baya rahatlattım. bnde işe yaradı. hatta 4 hafta bilmicektim bile bebişimin olduğunu. sende öle düşün. takma stres yapma. hayırlı olsun.
merhaba arkadaşlar.
bugün test günümdü.13. gün değerim 146 çıktı. çarşamba bir daha gideceğim artışa bakacaklar. inşallah allahım onada izin verecek. sonra kesemizi görücem sonra kalp atışını. 8. gün idrar testi yapmıştım ve negatif almıştım. sakın kimse test günü gelmeden yapmasın. allahım herkese bu güzel haberi almak nasip etsin. hiç belirtim olmamıştı bu sabaha kadar. bu sabah lekenme dedikleri şeyleri gördüm. yani çok hafif kahverengi bişiler geldi. inşallah normaldir. herkese nasip etsin allahım şükürler olsun.
ya arkadaşlar benim anlamadığım birşey var.bazı arkadaşlar tek embriyo transfer edildi diye üzülüyor ama benm bildiğim kadarıyla zaten artık 1 den fazla embriyo transferi yasaklandı.yoksa lafta mı yasak.
Benide araniza aliiiiiiin yarin catlatma ignesi yapilicak sonrasi hakkinda bilgim yok en fazla onumuzdeki hafta ici transfer yapilir allahin izniyle arkadaslar bol bol dua edin bende size ediyorum allah hepimie versin insallah
merhaba arkadaşlar.
Hayirli olsun gozun aydin ilk denemenmiydi
Canım merhaba, aramıza iyi ki geldin, güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka, kafanınhiç birşeye takma rahat ol güzelmolsun:)))
Saolo kadar duygusalimki su an acaba ignelerden dolayimi bi sey sorcam bizim sorunumuz su...sperm ve yumurta birbirini tanimiyo baskada sorun yok bu ilk olcak sence tutarmi yumurtalarda gayet iyiymis
Arkadaşlarım transfer sonrası doktor rapor verebiliyor mu, acaba diyorum 1 hafta rapor alsamda dinlensem, bir bilginiz var mı canlarım?
canlarım testimizi yaptırdık geldik , 3 aylık proxeed kullanımı sonrası nihayet sperm sayımız yükselmiş , morfoloji %3:)ileri hareket süpper... allahım'a şükürler olsunnn,tüp yapacagım derken galiba bir aşılamacık denemesi yapacagım :) innşallah süphanAllahhh..eski arkadaşlarım bilir tüp bebege dahi zaman var bekleyin diyorlardı,olmaz ihtimal%5 diyorlardı:):))
Allah'ım her kapanan kapıyı yeniden açıyor , rabbime bugunum için şükürler olsun..
mucizeme bir adım daha yaklaşmak bile cigerlerimi temiz havayla dolduruyorrrr....:)
canlarım testimizi yaptırdık geldik , 3 aylık proxeed kullanımı sonrası nihayet sperm sayımız yükselmiş , morfoloji %3:)ileri hareket süpper... allahım'a şükürler olsunnn,tüp yapacagım derken galiba bir aşılamacık denemesi yapacagım :) innşallah süphanAllahhh..eski arkadaşlarım bilir tüp bebege dahi zaman var bekleyin diyorlardı,olmaz ihtimal%5 diyorlardı:):))
Allah'ım her kapanan kapıyı yeniden açıyor , rabbime bugunum için şükürler olsun..
mucizeme bir adım daha yaklaşmak bile cigerlerimi temiz havayla dolduruyorrrr....:)
Onlar tanışırlar tanışırlar sen içini rahat tut, zaten tanımadıkları için tüp bebek yapıyoruz canım benim. O yüzden gönlünü ferah tut olur bu iş hemde ilk denemende. Amaaaa ne olur rahat ol, film izle, uyu, kitap oku. Olurmu canım buna çok dikkat et. Ve hayırlısı ilenolsun diye dua et
Benide araniza aliiiiiiin yarin catlatma ignesi yapilicak sonrasi hakkinda bilgim yok en fazla onumuzdeki hafta ici transfer yapilir allahin izniyle arkadaslar bol bol dua edin bende size ediyorum allah hepimie versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?