2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

evet cnm isle bes kez yaptirdim olmuyor gumrukte calisiyorum cok yogun..
hem tedaviye agirlik verecegim hemde gumruk musavirligi stajim doldu eylulde ankarada sinavim var onun icin kursa gidecegim..

İyi yapmışsın canım, dinlenir rahatlarsın en azından. İş ev arası git gel çok zor oluyor çünkü.

canım hadi hayırlısı ile bebişlerini al ve geri dön

canım ben geçen yıl ekim ayında oldum sonra lucrin depot 3.75 ile 6 ay menapoza soktular tekrar olusmasun diye sonra 7 ay adet olmadım adet gelince dr gittim 3 ay düzenli olmasını bekledik ameliyat sağlam dokularada zarar verdiğinden yumurta rezervi azaldı ve iki aydır yine kist var o yuzden tedavi başlamıyor bir türlü bakalım 3 şubatta gideicem

Masallh masallh 6tanr hamisimiz olmus..darisi tedavi surecinde olan sabreden ugrasan arkadaslarin basina insallhhh.nasilsiniz kizlar nasil gidiyr bekleme sureci???

Cok gecmis olsun. BU resmen bir yilina mal olmus senin!!! Bu kistlerin folikullere yakin bir yerdemiydi neden dokulara zarar verdiler acaba? Bu durumda hakikaten iki kere dusunmek gerekir. Bu miyomlarin alindiktan sonra nasil hissediyorsun. Yani yapilmasa sonuclari ne olurdu? Doktolarin yapmani istedigine gore iyi bir sebep olmasi lazim diye dusundum. Hani bazilari da bahsediyor ilacla kucultmusler cyclo pronogave diye bir ilac kullanmislar galiba? Yoksa senden mi duydum. Ozaman sadece ilacla bunu kucultsek daha iyi galiba?

Gerçekten zor bir donem Allah herkesin yardımcısı olsun . Isallah güzel sonuçlar alırsın

Oooh canim korkma sadece birkere denemisin daha..Ben gecen yil uc defa denedim. Allah dayanma gucu veriyor. Ama evet cok zor bir hayat testi bu. Sebat etmek onemli galiba. Nekadar cok istedigine bagli.

canım naptın?gittin mi doktora?

merhaba arkadaşlar,
benim değer 146 değil 946mış. çarşamba günkü değerim 1500. çok şükür iyi gidiyoruz.
ama sol yumurtalıklarım çok ağrıo. dün 2 serum verdi dr. bebeğimin olduğu yerde değilmiş ama kullandığım ilaçlar yumurtayı büyüttüğü için ters dönebilirmiş.az kalsın açık ameliyata alacakları.çok şükür ağrı hafifledi. vazgeçtiler.bugünde tek bir noktada ağrım var ama gün ve gün azalcağını umuyorum. sürekli yatıyorum.

çok çok geçmiş olsun canım.anlaşılan bir yaramaz daha geliyor:)))madem bu kadar beklediniz nazımızı da çekin diyorlar:))
Rabbim sizi korusun ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin.:)

nilnurcum soylediklerinde cok haklisin imsi teknigi sperm seciminde cok onemli maalesef bizim burda yok, yinede yaptik bakalim insallah duzgun bir sperm secmislerdirde pozitif sonuc alip sonuna kadar vardirirz insallah..sanada kolay gelsin canim..

ay cnm benim innşallah seçmişlerdir iyisini , benim kuzenler genetikçi onlar da diyor ki , embriyo aşamasında sperm dışındaki kabugu bırakıyor içersinden dna özelliklerinı yumurtaya işlemeye başlıyor , dolayısıyla maximum bu buyutme işlemiyle en saglıklı kafa yapısı olan hucreleri secebiliyorlar , yoksa kabugun içinde ne cıkacagını asla kimse bilemez.. biz ne teknik uygularsak uygulayalım maksimumda çeperin dışına göre saglıklı diyebiliriz ama o ceperin ıcınde de bir anomali varsa sakat bebek ondan oluyor işte dogal olarak diyor..
yani kafasında su kabarcıgı varsa bunu eliyorlar bu da ancak ımsı teknigiyle görüntülenebiliyomuş , gözle seçiliyo ya sperm o zor işte.. hersey kader kısmet arkadaşım Allah OL desin yeter ki..

yaramazlığına herşeyine razıyım ben. yeterki sağlıkla gitsin herşeyimiz. teşekkr ederim iyi dileklerin için :)

Pgt genetik analiz demek. Yani dollenmis yumurtalar tarnsferden once genetik aanaliz yapılarak bir sorun olup olmadigina bakiliyor. Bende kromozomal bozukluk vardi aaglikli bebek olmasi cok dusuk oldugu icin pgt yaptirdik.

canım pgt ne kadar tutu bilgi verirsen coook sevinirim cook sağol

canlar pozıtıf sonuc alan arkadaslar transferın hangı gununden ıtıbaren belırtı oldu yada olmadı paylasırmısınız agrı sızı ne durumdaydı sabır ver Allahım

verdigin bilgiler icin tesekkur ederim canim, insallah iyisini secmistir, sadece 200 kat buyutulerek secildi..neyse hakkimizda hayirlisi kismetse gelir bagdattan yemenden kismet degilse ne gelir elden diyip kaderimize razi olucaz..tabi bu soylemesi kadar kolay olmuyor, etrafta her dakkika bebek olunca daha da zor..insallah tez zamanda saglikli bebecikler nasip olsun hepimizee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…