2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kızlar bebeğimgelartık arkadaşım başka topikte paylaşmış malesef sonucu negatif

Canim maalesef sonuc negatif 13.gun kanamam basladi olmadi bende allah izin verirse bu sefer darmstadt düsünüyorum arastiriyorum orayi

üzüldüm gerçekten

İyi geceler kkızlar uyuyorum artık öptüm sizi ve küçü mercimeklerinizi

Kıbrıstan selamlar kızlar nasılsınız
umarım herkesin keyifleri iyidir bir saattir yazmaya çalışıyorum anca ayarladım tlf neyse kısaca neler yapıldı anlatayım geldik hemen 1 saat sonra opu yapıldı 13 yumurta toplandı 40 dk sürdü işlem uyandığımda kendimi iyi hissedemedim zor geçti benim ki transfer için bugün arayıp bilgi verecekler bu arada embriyoların iyi olduğunu söylediler artık hayırlısı dip not Kıbrıs çok pahalı kendinize iyi bakın transferden hemen sonra kendimi ist atıcam çok sıkıldım burda

gecmis olsunn hayatim.. gonlunden gectigince gelissin..

canimm ben seni hic unuturmuyum.. hergun takip ediyorum ne asamada oldugunu.. hastalandinmi..:)

:))) yok ya hastalanmadım, dün akşam testte yaptım bir şey çıkmadı, yani hala ne gelen var ne giden...

Geçmiş olsun güzel anne adayı, güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…