2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

amin inşallah olmayanlara nasip etsin pek ümidimiz yoktu ama Allahtan ümit kesilmemesi lazım mış değerleri gördüğümde şok oldum 2 inci deneme ve rabbime şükür başardık

benim de 2.denemem.çarşamba test günüm.Rabbim bana da tattırsın inşallah.sizi de korusun:)

evet canım kızımın donmuş kardeşleri gelecek cumartesi transfer edilecek inşallah bekliyorum :)

Gozun aydincanim, darisi bizim.donmus bebeislerin basina, yuksek.ihtimal ikiz guzelim hazirlikli ol simdiden :)

Gozun aydincanim, darisi bizim.donmus bebeislerin basina, yuksek.ihtimal ikiz guzelim hazirlikli ol simdiden :)

ayyyyy ağzını öpeyimmm herkez öyle diyor rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin ben 1 tanesine bile razıyım 10 yıldır hasretim ve cagreyi dondurulmuş ambiyo iile buldum ilk denemem tek embiyo konuldu tutmadı 2 inci denememde doktora yalvardıkta 2 tane koydurduk :)))
ben genede sağlıklı olsun 1 taneye bile razıyım rabbimden tek dileğim budur tabi ikiz olursa neden olmasın kendim aç kalırım gene bakarım bebişlerime :))))

tebrik ederim.inş biz de nasip olur böyle mesajlar atmak:)

Aynen oyle canim, rabbim saglikli sihatli verson bir tane bile yeter diyoruz.. Ama degerin ikiz degeri tatlim, binde bir bu degerle tek olur, tabi bekleyip gorcez ins. 10 yil dilek olay az degil. Rabbom ins..kucagina almayi naip etsin.. benimde 4. Denemede donmuslarla ile ikize gebe kaldim ama kizim.kalbi 24 hafyalaik durdu. Oglum cok sukur dunyaya geldo simdi 23 aylik , ama kardes istiyoruz ogluma onu icin evliligimin 10 yilinda, oglumun zamanindan dondurdumuz 9 embriyodan 3.tanesi konulcak ocak 30 ins. Bende oglumu 7 yil sonra kucagima aldim, dilerim mevlam hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder, ben icimden geceni diyorum.bir kiz, bir erkek sana geliyor. Ins. SILANAZ Demisti demek.nasip olur. Tekrar tebrikler

canım hayırlı olsun :) rabbim yüzünü hep böyle güldürsün :)

Kasiklarim cok ağrıyo ve kabizlik sorunu olustu sanirim ayni seyler yasayan varmi,??

benimde dün 12 deydi opum.. opudan çıkınca biraz sancım oldu.. ağrı kesiciden sonra bişey hissetmedim. henüz kabızlıkta yaşamadım.. Allah yardımcımız olsun.. inşallah senin ağrılarında bir az önce geçer..
Bu arada kaç yumurta toplanmış, haber geldi mi?

hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah...heyecanın güzel sonuçla taçlansın inş

canım böyle olan varmı 10 günde idrarda cıkmadı kanda cıkarmı

ben 10.gün sabah yapmıştım çok çok silik var yok arası birşeydi.akşam yaptım hiç çıkmadı..saatlerde önemli yani..ben hamileydim.sonra 12.gün kanda çıktı..içini ferah tut acele etme bence...inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bebecik

evet canım kızımın donmuş kardeşleri gelecek cumartesi transfer edilecek inşallah bekliyorum :)

canım bu defa sonuna kadar seninle olacaklar inşallah..dua ediyorum sana, hepinize...ben 7 haftalık kaybettim acımı anlatamam ki seni çok iyi anlıyorum..Rabbim hayırlısıyla bu uğurda bunu son sınavımız eylesin inş

maşallah diyelim önce.canım gözün aydın..Allah her aşamasını hayırla görmeni nasip etsin...sen artık hamişsin bize dua et olur mu:))

canım inşallah güzel haberler alacaksın..sonuna gelmişsin ne güzel..ferah tut kendini.benim ilk transferde doktor bu embriyolar orta kalite dedi bana 3 tane transfer edecez dedi. ben bi üzüldüm.o gidince hemşirelere sordum ve ağlamaya başladım.onlarda bana kızdı.böyle yapma dr kendini garantiye alıyo.biz ne embriyolar gördük diye.her şeyin başı stres.uzak dur lütfen...iyi haberlerini bekliyoruz.

uzun zamandır girmeyince ders çalışır gibi cevapları sıralamışım...kusuruma bakmayın kızlar....öpüldünüz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…