amin inşallah olmayanlara nasip etsin pek ümidimiz yoktu ama Allahtan ümit kesilmemesi lazım mış değerleri gördüğümde şok oldum 2 inci deneme ve rabbime şükür başardık
benim de 2.denemem.çarşamba test günüm.Rabbim bana da tattırsın inşallah.sizi de korusun:)
evet canım kızımın donmuş kardeşleri gelecek cumartesi transfer edilecek inşallah bekliyorum :)
selam arkadaşlar cok mutlu bir gece ve uyku tutmuyor 8 ocakta dondurulmuş enbirio transferi sonrası bugün kanda test sonucum 242.09 :)) sevinçten ne yapacamı şaşırmış haldeyımmmm rabbim olmayan herkeze nasip etsin
benim de 2.denemem.çarşamba test günüm.Rabbim bana da tattırsın inşallah.sizi de korusun:)
Gozun aydincanim, darisi bizim.donmus bebeislerin basina, yuksek.ihtimal ikiz guzelim hazirlikli ol simdiden :)
selam arkadaşlar cok mutlu bir gece ve uyku tutmuyor 8 ocakta dondurulmuş enbirio transferi sonrası bugün kanda test sonucum 242.09 :)) sevinçten ne yapacamı şaşırmış haldeyımmmm rabbim olmayan herkeze nasip etsin
ayyyyy ağzını öpeyimmm herkez öyle diyor rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin ben 1 tanesine bile razıyım 10 yıldır hasretim ve cagreyi dondurulmuş ambiyo iile buldum ilk denemem tek embiyo konuldu tutmadı 2 inci denememde doktora yalvardıkta 2 tane koydurduk :)))
ben genede sağlıklı olsun 1 taneye bile razıyım rabbimden tek dileğim budur tabi ikiz olursa neden olmasınkendim aç kalırım gene bakarım bebişlerime :))))
Kasiklarim cok ağrıyo ve kabizlik sorunu olustu sanirim ayni seyler yasayan varmi,??
Hadi hayurlisi sanads bisey kalmamis nuna, ins. Sende guzel haberlerle donersin
evet bir de göbekten kan sulandırıcı iğne var.3 günde bir de baska bır hormon iğnesi var.her yerim mosmor.ne yatabılıyorum ne oturabılıyorumsonu guzel olsun da unutulur bu gunler:)))[/QUOTe
geçmiş olsun canım.inşallah göbüşünde kıpırtıyı duyunca unutursun her şeyi..seni çok iyi anlıyorum..aynı şeyleri 1. de ben de yaşadım. ne yürüyebildim ne yatabildim..Alkollü pamuk bastır faydası oluyor.
hayırlısıyla biz de başladık iğnelere. bugün 2. sini yaptım. hemşirenin anlattıklarını heyecandan doğru dürüst anlamamışım:)))kartuşta ilaç kalmış. tekrar kullanılır mı acaba ,bilgisi olan var mı??
canım böyle olan varmı 10 günde idrarda cıkmadı kanda cıkarmı
evet canım kızımın donmuş kardeşleri gelecek cumartesi transfer edilecek inşallah bekliyorum :)
benimde dün 12 deydi opum.. opudan çıkınca biraz sancım oldu.. ağrı kesiciden sonra bişey hissetmedim. henüz kabızlıkta yaşamadım.. Allah yardımcımız olsun.. inşallah senin ağrılarında bir az önce geçer..
Bu arada kaç yumurta toplanmış, haber geldi mi?
evet bir de göbekten kan sulandırıcı iğne var.3 günde bir de baska bır hormon iğnesi var.her yerim mosmor.ne yatabılıyorum ne oturabılıyorumsonu guzel olsun da unutulur bu gunler:)))[/QUOTe
geçmiş olsun canım.inşallah göbüşünde kıpırtıyı duyunca unutursun her şeyi..seni çok iyi anlıyorum..aynı şeyleri 1. de ben de yaşadım. ne yürüyebildim ne yatabildim..Alkollü pamuk bastır faydası oluyor.
çok teşekkür ederim canım.inşallah sonu güzel olur da gülümseyerek hatırlarım bu günleri.dün gece uyuyamadım.bir kez daha negatif olursa ne yapıcam diye düşündüm.sonuç yine bekleyiş:)
canım benim inşallah:)))sonuçta hepimiz tek yumurtadan olduk bebişim annesine mucize olacak inşallah:)
canimm tedavinn hayirli olsunn.. doktorun ulun beymi suleyman bey merkezden ayrilmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?