maşallah diyelim önce.canım gözün aydın..Allah her aşamasını hayırla görmeni nasip etsin...sen artık hamişsin bize dua et olur mu:))
canım inşallah güzel haberler alacaksın..sonuna gelmişsin ne güzel..ferah tut kendini.benim ilk transferde doktor bu embriyolar orta kalite dedi bana 3 tane transfer edecez dedi. ben bi üzüldüm.o gidince hemşirelere sordum ve ağlamaya başladım.onlarda bana kızdı.böyle yapma dr kendini garantiye alıyo.biz ne embriyolar gördük diye.her şeyin başı stres.uzak dur lütfen...iyi haberlerini bekliyoruz.
benim de 2.denemem.çarşamba test günüm.Rabbim bana da tattırsın inşallah.sizi de korusun:)
selam arkadaşlar cok mutlu bir gece ve uyku tutmuyor 8 ocakta dondurulmuş enbirio transferi sonrası bugün kanda test sonucum 242.09 :)) sevinçten ne yapacamı şaşırmış haldeyımmmm rabbim olmayan herkeze nasip etsin
maşallah diyelim önce.canım gözün aydın..Allah her aşamasını hayırla görmeni nasip etsin...sen artık hamişsin bize dua et olur mu:))
hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın darısı başımıza allahım nazardan korusun
Tebrik ederim canim isler gucler bundan sonra basliyor rabbim yardimcin olsun saglikla sihhatle anne babasina bagislasin
Aynen oyle canim, rabbim saglikli sihatli verson bir tane bile yeter diyoruz.. Ama degerin ikiz degeri tatlim, binde bir bu degerle tek olur, tabi bekleyip gorcez ins. 10 yil dilek olay az degil. Rabbom ins..kucagina almayi naip etsin.. benimde 4. Denemede donmuslarla ile ikize gebe kaldim ama kizim.kalbi 24 hafyalaik durdu. Oglum cok sukur dunyaya geldo simdi 23 aylik , ama kardes istiyoruz ogluma onu icin evliligimin 10 yilinda, oglumun zamanindan dondurdumuz 9 embriyodan 3.tanesi konulcak ocak 30 ins. Bende oglumu 7 yil sonra kucagima aldim, dilerim mevlam hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder, ben icimden geceni diyorum.bir kiz, bir erkek sana geliyor. Ins. SILANAZ Demisti demek.nasip olur. Tekrar tebrikler
Bugün adetimin 6. Günü ve dün bana verdikleri bilgiler doğrultusunda, yumurtaları büyüten iğnelere ilave olarak , yumurtanın çatlamasını önleyecek olan iğneyi de yaptım. Yarın sabah 7. Gün olacak ve sabahtan hastanede olucam . Bakalım gelişmeler ne olacak??
Arkadaşlar, ben tüp bebek için internette araştırma yaparken , en çok merak ettiğim şey, gün gün yapılan işlemler idi. Bunları da belki birilerinin işine yarar diye özellikle yazıyorum:) yarın yine yazarım, sevgilerle...
nunacım nasılsın?? Trasnsferin olmuş, çarşamba test günün galiba. Benim de cuma, ama ben çarşamba yaptırcam :18: bekleyemiyorumİnternete girmeme izin vermedi eşim günlerce, çok sıkıldım nasıl geçti transferin? kaç tane transfer ettiler? Rabbim ikimizin de yüzünü güldürsün inşallah, çok zor işlermiş gerçekten.
hayırlı olsun canım benim:))desene çarşamba iki hamiş haberi daha alabiliriz
tek yumurta vardı döllendi ve o transfer edildi:))son 2 gün çok heyecanlıyım:)Rabbim yüzümüzü güldürsün.sen ne durumdasın?
nunacım onlar için bu kadar uğraşan anneleri olunca inşallah bebeklerimizde bizimle olmak için savaşırlar..
Kısmet canım, ötesi yok gerçekten. İnternette biraz araştırdım, böyle durumlarda o tek yumurta altın değerinde olduğundan dolayı altın yumurta diyorlarmış:) Çarşamba günü savaşçı bebişin müjdesini bekliyoruz Allahın izniyle:)
canım inşallah bu günleri hepimiz gülerek hatırlarız.ben daha bu aşamaya gelemedim ama bende de var kaygılar.ya tutmazsa ya tutar da yine düşerse.bir de köyde öğretmenim.ya gidiş gelişler sıkıntı olursa diye...Rabbim kolayını versin inşallah.bu adette başlıcaz bakalım.histeroskopiden sonra bana doğum kontrol hapi verdi.21 ocakda da lucrine başlıyorum ama ne zaman adet olurum acaba bilmiyorum.çok gerginim tatil başlıyor ama olayın seyri elimi kolumu bağlıyor.şu histeroskopi olmasaydı adetim tıkır tıkırdır.şimdi beklicez bakalım...şişirdim yine kafanı canım:))
ne demek şişirmek.bunun için buradayız hepimiz:))ahh ahh ne çektiler benden can arkadaşlarım.sırayla destek olucaz bırbırımıze ve bu gunlerı bu şekilde atlatıcaz.su gibi geçer inşallah tedavin.inan hangi ara başladım ne zaman bitti anlamadım.İnşallah sen de bihaber güzel sonuca kavuşursun benim gibi.son 2 gün inşallah güzel haberler vericem:)))Allah ın izniyle tabi:))
inşallah bebeğinin haberini alırız allaha emanetsiniz
kızlar benim 3.gün embriyosu transfer edildi, kaçıncı gün tutunuyo embriyolar?? Kimi yerde 5. gün diyo kimi yerde 8. gün diyo anlamadım :44:
inşallah amin canım kısmetse sabah tekrar bi tahlil yaptıracağım bakalım değerler yükselecekmi senin ikiz olduğunda ilk denemendeki yükseklik oranı neydi değerlerde ?
mrhb kızlar ben de 27 yaşında ve 1,5 yıllık evliyim hikaye uzun benim 1 dermoid kist ameliyatı ve 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. ikincisinde gebelik oluştu ancak 6. hafta kürtajla sonlandı3. denememi martta yapmayı planlıyorum . ben asla kendime iğne yapamıyorum bunu aşabilmem için ne yapmam lazım kafayı yicem uyku falan da kalmadı şimdiden stresi bastı beni tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar benim de dün transferim oldu. Dondurulmuştu benimkisi. Kasıklarımda aşırı sancı var. Sıkıntıdan sürekli uyuyorum, artık uyumaktan başım ağrıyor.İlk iki gün hiç iş yapmadım.Biraz üşütmüşüm.Hapsırırken, öksürürken çok korkuyorum. Karnımı tutuyorum sanki düşücekte ben engelliyormuşum gibi.Çok garip bir duygu, bazen kendime acıyorum. Bazılarının beşinci altıncı ayına gelene kadar haberi olmuyor, biz ilk günden beri düşmesin diye uğraşıyoruz.
hayırlı olsun canım benim:))desene çarşamba iki hamiş haberi daha alabiliriz
tek yumurta vardı döllendi ve o transfer edildi:))son 2 gün çok heyecanlıyım:)Rabbim yüzümüzü güldürsün.sen ne durumdasın?
Ben de çok heyecanlıyım. Bugun test yaptırmamak için kendimi zor tuttum. Ruh halimde çok gelgitli. Hiçbi belirti de yok. Ara ara regl olucakmışım gibi inceden bi ağrı oluyo geçiyo. Çok nadir. Evde çok iş de yapamıyorum korkumdan. Oyle olunca da vakit geçmiyo :SS Sen iş yapıyo musun evde? Allahım inşallah ikimiz içinde her şey çokk güzel olur.
Ben de çok heyecanlıyım. Bugun test yaptırmamak için kendimi zor tuttum. Ruh halimde çok gelgitli. Hiçbi belirti de yok. Ara ara regl olucakmışım gibi inceden bi ağrı oluyo geçiyo. Çok nadir. Evde çok iş de yapamıyorum korkumdan. Oyle olunca da vakit geçmiyo :SS Sen iş yapıyo musun evde? Allahım inşallah ikimiz içinde her şey çokk güzel olur.
canimm bugun kacinci gunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?