2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

maşallah diyelim önce.canım gözün aydın..Allah her aşamasını hayırla görmeni nasip etsin...sen artık hamişsin bize dua et olur mu:))

benim de 2.denemem.çarşamba test günüm.Rabbim bana da tattırsın inşallah.sizi de korusun:)

hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın darısı başımıza allahım nazardan korusun

Arkadaşlar benim de dün transferim oldu. Dondurulmuştu benimkisi. Kasıklarımda aşırı sancı var. Sıkıntıdan sürekli uyuyorum, artık uyumaktan başım ağrıyor.İlk iki gün hiç iş yapmadım.Biraz üşütmüşüm.Hapsırırken, öksürürken çok korkuyorum. Karnımı tutuyorum sanki düşücekte ben engelliyormuşum gibi.Çok garip bir duygu, bazen kendime acıyorum. Bazılarının beşinci altıncı ayına gelene kadar haberi olmuyor, biz ilk günden beri düşmesin diye uğraşıyoruz.

maşallah diyelim önce.canım gözün aydın..Allah her aşamasını hayırla görmeni nasip etsin...sen artık hamişsin bize dua et olur mu:))

Canım Zaten Duamı Herzaman için Sadece Kendime Değil Rabbim Olmayan Herkeze Nasip Etsin Diye Ediyorum Ve Etmeyede Devam Ediyorum Rabbim Bir Yerde Kulunun Yüzünü Güldürüyor Dualaı Sizlerle.

inşallah amin canım kısmetse sabah tekrar bi tahlil yaptıracağım bakalım değerler yükselecekmi senin ikiz olduğunda ilk denemendeki yükseklik oranı neydi değerlerde ?

canım aynı durumdayız benim de 7. günüm ve sabah kontrol var. nasıl gidiyor merak ediyorum:)

İnşallah canım benim.Rabbim güzel gönüllerinize göre versin.Hep beraber olucaz inşallah:))son 2 gün:)))

kızlar benim 3.gün embriyosu transfer edildi, kaçıncı gün tutunuyo embriyolar?? Kimi yerde 5. gün diyo kimi yerde 8. gün diyo anlamadım :44:

inşallah amin canım kısmetse sabah tekrar bi tahlil yaptıracağım bakalım değerler yükselecekmi senin ikiz olduğunda ilk denemendeki yükseklik oranı neydi değerlerde ?

Canim ins. Guzel haberlerinizle gune baslariz, sana yanlis bilgi vermemk icin gunlugume baktim, eskieleri destim ve sayende oglumu bana veren rabbime tekrar tekrar sukrettim

12.gun 426.5
14.gun 920
16.gun 3000

Ve canim deger 20.000 oldunda ikiz kesemizi gormusuzzz

Seninde ins. Rabbim gonlune gore verir 10 yil sonra sende mucize veya mucizelerine kavusursun ins.

Yarin sonuc alicak bir cok arkadasimiz var rabbim yar ve yardimciniz olsun, rabbim bizim istedimizi biliyor ve hakkmizda hayirli olan bi zamanlar iise ins. Sabah gune guzel haberlerinizi okuyarak baslayim... Arkadaslar telden girdim icin tabloyu gornuuorum tam olarak, rica etsem pozitif negatif sonus alan arkadaslar donmus veye normal ve degerlerini yazabilirlermi... ay bu gece size gecmez kani verdinizmi saat gecmezzz sen yardim et yarrabbim

mrhb kızlar ben de 27 yaşında ve 1,5 yıllık evliyim hikaye uzun benim 1 dermoid kist ameliyatı ve 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. ikincisinde gebelik oluştu ancak 6. hafta kürtajla sonlandı 3. denememi martta yapmayı planlıyorum . ben asla kendime iğne yapamıyorum bunu aşabilmem için ne yapmam lazım kafayı yicem uyku falan da kalmadı şimdiden stresi bastı beni tavsiyelerinizi bekliyorum.

canim illa sen yapacaksin diye birsey yok.. yapamayan cok var kliniklerde receteni gosterince 5 tl ye yapiyorlar..

hayirli olsun cnm guzelll haberlerin gelsin...
haklisin normal gebe cok arkadasim var zaten 2. aya dogru ogreniyorlar kolayca elde ettikleri icin hayatlarinda hicbirseyi degistirmeden korkusuzcs keyifli bir surec geciriyorlar... bizde ise dusune dusune panik atak olusuyor..

kızlar yazmasamda hepinizi takip ediyorum sürekli.test günü yaklaşanlarla bende burda heyecanla bekliyorum.ben henüz tedaviye başlayamadım ama sizinle sanki kendim gibi heyecanlanıyorum.İnşallah o listedeki herkez hamile kalır.bebişleriniz sımsıkı tutunsun inşallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…