tabii ki amaç hem çok sayıda hem de kaliteli yumurta sayısının fazla olması ve neticede şansımızın fazlalaşması. Tüp bebek tedavisinde istenen bu, ama ben yine de kadere kısmet diyorum. Milli piyango bileti misali olacağı varsa tek biletle de olur, olmayacaksa 1000 bilet alsan olmaz... Güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım
Cnm nunamm benim dualarimdasın hep..
benim icime soyle doguyor.. nuna erkek annesi olacak.. emha bir kiz bir erkek.. nilnur sende kiz annesi cnm..:))
canım benim nilim çok saol.nedense en başından beri ağlarken bile gülümsememe sebep olan arkadaşlarımdansın.Allah hepinizden razı olsun.Güzel gönüllerinize göre versin Rabbim:))))
Seninle gün sayiyorum balımmm
Ben Aralikda deneyecegim sanirim. 3.kere olacak. Ilki maslak acibadem, sonra bahceci fulya. Bagisilik sorunum var. Hashimoto troit.. Bakalim bu kez nereye gidecegim onu arastiriyorum su asamada.Bahceci Fulya bana gore degilmis onu anladim. Belki maslak geri giderim.
Elbette paylaşırım seni takip ediyorum zaten birde RoyalGul ü 3umuzde ayni durumdayız. Ulun beyle henüz gorusmedim. Bugüne kadar iyi bir açıklama yapmadı. Bakalım busefer ne diyecek.
mrblar canım bu yazını okudum da çok merak ettim gerçekten..bende üniversite hastanesinde 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesi yaptık. sebepsiz infertilite nedeniyle buralara kadar geldik.benden 18 tane yumurta toplanmıştı,12 tanesi döllenmişti ve 1 tane çok çok kaliteli olarak embriyo transferi yapıldı,sonuç tutmadı. buarada bizde de herhangi bir genetik sorun yok bildiğimiz kadarıyla.. ben herşey yolundayken neden tutmaz diye sordum ama net cvp alamadım.ve senin bu yazını okuyunca bende acaba bende mi böyleyim dedim? napsam ki ben? acaba doktora söylemeliyim bu konuyla ilgili?
benim icime soyle doguyor.. nuna erkek annesi olacak.. emha bir kiz bir erkek.. nilnur sende kiz annesi cnm..:))
kızlar bende ilk ulunbeye gitmiştim neden bilmiyorum ama orada başlamadım..sanırım tek embriyo yerleştirme konusunda baskı yapmasıydı seçme şansı tanımıyordu ama benimde riske atma şansım yoktu sanırım bu yüzden gitmedim..ilk görüşmede negatif birşeyler hissettim sanıyorum o günki psikolojimi hatırlamıyorum..ancak çok çok methetmişlerdi..onun bu durum için yorumunu bende merak ettim neler dedi neler önerdi..benimde haşimatom var ayrıca ürtikerim
ensuece canim benim icin tahminin nedir:))
günaydın kızlar yarın sabah test günüm.heyecandan ölebilirim.Lütfen dua edin çok korkuyorum((
herkeze iyi geceler,Allah herkezin gönlüne göre versin emeklerimizi umutlarımızı boşa cıkarmasın hepimizin kucagı bebekli olsun
gunaydin cnmm kotu birsey olmayacakk hersey yolunda gelisecekkk sakin canini sikmaa..
günaydın kızlar yarın sabah test günüm.heyecandan ölebilirim.Lütfen dua edin çok korkuyorum((
benim de ara sıra ağrılarım oluyor.benzer durumlar sanırım.iş yapmaya gelince unutunca yapıyorum:) ama hatırlayınca yapmıyorum daha çok saolsun eşim yapıyor.bugün 11.gün çarşamba sabah yapıcam testi.hayırlısı olsun bakalım:)İnşallah çarşamba bizim günümüz olacak:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?