2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

inşallah mutlu haberler veririz.

benim icime soyle doguyor.. nuna erkek annesi olacak.. emha bir kiz bir erkek.. nilnur sende kiz annesi cnm..:))

ama ben seni yerim yaaaaa:)))))))))))))))sen böyle söyleyince rüyam geliyor aklıma.Ben de erkek görmüştüm ama hiç farketmez Rabbim hayırlısını nasip etsin:))
Allah hepinizin güzel gönüllerine göre versin canım ensuece bol bol yavruşlar versin Rabbim sana:)))

kızlar bende varım..yaş 28 ..sorunumuz azospermi tesa ile bulunuyor...4.deneme olacak kısmetse.fertijin tbm ..şubatın ortasını bulacak başlamamız..inşallah hepimizin son denemesi olur inşallah hepimiz hamile kalırız kızlar..

cnm bendede haşimato troid var...bunun tek başına bir problem olacağını hiç düşünmemiştim...doktorların ne dediler cnm troidin için..bende tam olarak 15 yıldır filan var..ne denediniz ne yaptınız..çnki benim doktorlarım bunun üzerinde ayrıca hiç durmadı..hatta bağışıklık için lenfosit aşılarını denemiştim ama o bile fayda etmedi..bu kezde lenfositlere devam edeceğim bakalım

Elbette paylaşırım seni takip ediyorum zaten birde RoyalGul ü 3umuzde ayni durumdayız. Ulun beyle henüz gorusmedim. Bugüne kadar iyi bir açıklama yapmadı. Bakalım busefer ne diyecek.

kızlar bende ilk ulunbeye gitmiştim neden bilmiyorum ama orada başlamadım..sanırım tek embriyo yerleştirme konusunda baskı yapmasıydı seçme şansı tanımıyordu ama benimde riske atma şansım yoktu sanırım bu yüzden gitmedim..ilk görüşmede negatif birşeyler hissettim sanıyorum o günki psikolojimi hatırlamıyorum..ancak çok çok methetmişlerdi..onun bu durum için yorumunu bende merak ettim neler dedi neler önerdi..benimde haşimatom var ayrıca ürtikerim

Eğer sana kaliteli tek bir embrio transfer edilmişse bunun tutma payı en iyi hastanede yapıldığında 30-35% den fazla değildir. Yani hiç bir sorun olmazsa dahi tutunamama payı var. Bir de dr.ların dediyi bir şey var. Rahmin embrioyu kabul etme zamanı var. Eğer transfer zamanı o zamana denk gelirse başarılı olunur. Malesef bu pencereyi daha anlaya bilmiyolar.

Eşlerin hiç birisinde genetik sorun olmadığında pgt'yi, ya 3 başarısız deneme (görünürde kaliteli embrio verilmesine rağmen), ya da 10 tane embrio (eskiden bir seferde çok embrio veriliyordu) verilmiş de tutunma olmamışsa isteniyor.

İstersen dr.na bir sor, ancak şimdilik önereceğini sanmıyorum.

Tutunma olmamasının bir çok başka sebebi ola bilir. Burdan aklını bulandırmak istemem. Aklıma gelenler... Rahim içi polipler, miyomlar, ileri kan pıhtılaşması, tüplerde sıvı birikintisi gibi. Ancak malesef bilinen hiç bir sebep olmadan da başarısızlık ola biliyor.

Rabbim daha fazla aratmadan bebeğine kovuştursun.

arkadaslim bu siralari Ulun bey cok yogun, Suleyman bey hastaneden ayrilmis onun hastalarida ona kalmis.. bizler gibi ayrintili takip edilmesi gereken hastalari takip edecegini hiccc dusunmuyorum.. daha ayrintili takibin yapacak doktora git.. zaten asabi fazla birseyde soramiyorsun, Suleyman beyin seminerde oldugu bir tarihte Ulun bey muayeneme girmisti neredeyse beni dovecekti cok ters ukala asabi dakikalarca agladim hemsire kosarak yanima geldi.. bu yastan sonra cocukmu yapacaksin yumurtaliklarin berbat sende yumurta bile kalmamis bosuna tedavi oluyorsun demisti... kotu kotu kotu yillardir hicbirsey degismemis demisti....hemsireye neden boyle soyluyor demistim hemsirede baskasinin hastasina bakmayi sevmiyor demisti.. sanki benim tercihim... gerci kendi hastalarinada neler yapmis hep duyduk...
Allahim bizi iyi doktorlarla karsilastirsin..

günaydın kızlar yarın sabah test günüm.heyecandan ölebilirim.Lütfen dua edin çok korkuyorum((

nunaaaa son 24 saat :18::18::18::18::18::18: yarın ogleden sonra ben kan vereyim diyorum, biraz daha vakit geçmiş olur, sonuç azcık daha kesin olur gibi

günaydın kızlar yarın sabah test günüm.heyecandan ölebilirim.Lütfen dua edin çok korkuyorum((

bu gece ikimize de dua edicem. Ya Meryem suresini okuyodum ben transfer olacagım sabahta okumuştum, cok iyi hissetmiştim. AMa okuyamıyorum abdest alamadıgımdan şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…