Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum
SELAMÜNALEYKÜM arkadaslar bayadır görüşemiyoruz İNŞ iyisinizdir
kısaca transferimi anlatım 4. gün morul embriyosu transfer edildi 4 tane
bugün 4. günüm oldu lakin zamanlar geçmek bilmiyor kızlar birde çok kötü geçti transfer sonrası
gün boyunca üzgündüm umarım bir aksilik olmazda tutunur yavrularım
neyse biraz daha iyiyim simdi sabah bir tane test aldım ve yaptım negatif çıktı hergün bir tane yapıcam
artık pozitifi görürsem kesin olarak bakıcam çünkü hcg den arınmıs oldugunu gördüm bugün ki testte
işte öyle veya böyle atlattık henüz bir değişiklik yok sadece ilk 3 gün kramplar oldu onun dısında iyi geçti
ve ilk gün 10 saat boyunca oturdum yani herşey üst üste geldi artık RABBİMDEN hakkımızda hayırlısını diliyorum
hem de ne dorukta.çok korkuyorum negatif olur diye:)
Rabbim senin de günlerini hayırlısıyla çabucak bitirsin:))
canım benim tek dayanağım sivilcelerimdi. boynumda çok fazlaydı özellikle. hatta herkes senin kızın olacak diyordu:))
bugün 4. günüm oldu lakin zamanlar geçmek bilmiyor kızlar birde çok kötü geçti transfer sonrası
neyse biraz daha iyiyim simdi sabah bir tane test aldım ve yaptım negatif çıktı hergün bir tane yapıcam
artık pozitifi görürsem kesin olarak bakıcam çünkü hcg den arınmıs oldugunu gördüm bugün ki testte
işte öyle veya böyle atlattık henüz bir değişiklik yok sadece ilk 3 gün kramplar oldu onun dısında iyi geçti
ve ilk gün 10 saat boyunca oturdum yani herşey üst üste geldi artık RABBİMDEN hakkımızda hayırlısını diliyorum
hayirli olsun cnm guzelll haberlerin gelsin...
haklisin normal gebe cok arkadasim var zaten 2. aya dogru ogreniyorlar kolayca elde ettikleri icin hayatlarinda hicbirseyi degistirmeden korkusuzcs keyifli bir surec geciriyorlar... bizde ise dusune dusune panik atak olusuyor..
evet ama benim degil nunacimin 11 gunu.. canim seni neden uzunn...uzunn protokolmu uyguluyorlar..
alintilamalarda sorun oluyo galiba canim evet nunanin 11. gunu:) benim up uzunnn bir protokol:) benim doktorun secimi sanirim herkese uzun yapiyor bi sorundan dolayi uzun olmadi yani..hatta ohss olmadim rahim kalinligiiyiydi ona ragmen dondurulmus sansi dahayuksek dedi..iyi hadi bakalim oyle olsun dedik bize..sen ne alemdesin?
Canim iyi dusun iyi olsun. Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen
Tedavin hayırlı olsun mira38, dualarımız sizlerle. Canını sıkma, geçmez dediğin günlerde geçiyor. Ben transferimin üçüncü günündeyim.Ben çok uyuyorum. Hatta bugün o kadar çok uyumuşum ki uzun süre vücudum susuz kaldı diye kalkınca ağladım:) Herhalde birazdan yine uyurum:)) Normalde transfer döneminde çok yatan biri değilim ama bu transfer dönemim de böyle geçiyor.
hem de ne dorukta.çok korkuyorum negatif olur diye:)
Rabbim senin de günlerini hayırlısıyla çabucak bitirsin:))
insallah pozitif olcak canim korkma:)
unbelivable ve peritozu benim subat adeti ile baslayacakk arkadaslar:))
Tedavin hayırlı olsun mira38, dualarımız sizlerle. Canını sıkma, geçmez dediğin günlerde geçiyor. Ben transferimin üçüncü günündeyim.Ben çok uyuyorum. Hatta bugün o kadar çok uyumuşum ki uzun süre vücudum susuz kaldı diye kalkınca ağladım:) Herhalde birazdan yine uyurum:)) Normalde transfer döneminde çok yatan biri değilim ama bu transfer dönemim de böyle geçiyor.
Canim ALLAH iyi haberler almayi nasip etsin.beklemek zor biliyorum.sonucu alinca heyecanim gecer saniyordum simdi daha cok heyecanlandim.ALLAHtan bi mani cikmazsa 10 gun sonra gorecegim insALLAH bebegimi yada bebislerimi dr kalp atislarini bile dinleyebiliriz dedi heyecan tavan yapti.YA RABB icimizde buyuyen canlarin emaneti sana onlari sen koru.
insallah pozitif olcak canim korkma:)
İnşallah canım benim:)))
canım benim tek dayanağım sivilcelerimdi. boynumda çok fazlaydı özellikle. hatta herkes senin kızın olacak diyordu:))
ahh canım inşallah benim sivilceler de aynısının habercisidir.korkuttu açıkçası kasıklarda da ağrı olunca tamam tutmadı adet olucam dedim.inşallah Rabbim mucizemi verir:)
inşallah canım inşallah..burda aldığımız her güzel habere kendimizinki kadar heyecanlanıyoruz...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
inşallah canım benim.Allah razı olsun:)
Amin canim ulrasonla gorecegim insALLAH bebisimi,belki kalp atislarini bile duyariz
oyyy ne güzel geliyor kulağa:)Rabbim kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin:)
nuna
canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz valla senle bizi de heyecan bastı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?