2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

başından beri ç0k karamsardım biliyorsunuz:)buna rağmen neden olmasın beni utandıracak diyorum ama korkmuyorum desem yalan olur.Rabbim bir negatifi daha göstermesin,yüzümü güldürsün inşallah:)

Canım hamişim
Korkulacak bişey yok test için kan vereceksin
Sonr iki saat bekleyeceksin sonra telefon edeceksin
Veeee sonra değerinin 100 üzeri olduğunu duyuunca
Hemen bize haber vereceksin canım

Canım hamişim
Korkulacak bişey yok test için kan vereceksin
Sonr iki saat bekleyeceksin sonra telefon edeceksin
Veeee sonra değerinin 100 üzeri olduğunu duyuunca
Hemen bize haber vereceksin canım

oyyy ben senin o tatlı dilini yerim:))))inşallah canım az kaldı çarşamba sabahı güzel şeyler olacak inşallah:))Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah

oyyy ben senin o tatlı dilini yerim:))))inşallah canım az kaldı çarşamba sabahı güzel şeyler olacak inşallah:))Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah

Amin canım
Çok heyecanlıyım çarşamba evdeyim boş günüm senden haber bekleyecem

nunacım, bugünlerdeki gündemimiz sensin :) ,, dualarım seninle canım, hayırlı haberi ver inş. annecik diyelim sanada, sıra bize gelsin yavaş yavaş ,, iğneler şişirdi iyice bugün bir kişi daha hamile misin dedi ah keşke dedim istemsiz ,,, insan çok üzülüyor ,,

Son düzenleme:

bu kadar zaman geçti ama şu 2 gün geçmiyor:))Allah hepinizden razı olsun inşallah dediğin gibi sırayla ard arda hamile kalırız.2014 hamile yılı olsun özellikle tüp hamileleri:)))

benim icime soyle doguyor.. nuna erkek annesi olacak.. emha bir kiz bir erkek.. nilnur sende kiz annesi cnm..:))

Oyyyy yerimm ben senii,,ben de hepp kizim olacak ikiz derdim,ruyamda erkek gordum..hayirlisi ay heyecanlandim herkes bana kiz olack der bebegim..
Senin de ismin gibi ece`n olsun

başından beri ç0k karamsardım biliyorsunuz:)buna rağmen neden olmasın beni utandıracak diyorum ama korkmuyorum desem yalan olur.Rabbim bir negatifi daha göstermesin,yüzümü güldürsün inşallah:)

canım inşallah hersey güzel olacak valla çarşamba okuldan gelince hemen sana bakacağım güzel haberin için :)

mrblar canım bu yazını okudum da çok merak ettim gerçekten..bende üniversite hastanesinde 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesi yaptık. sebepsiz infertilite nedeniyle buralara kadar geldik. benden 18 tane yumurta toplanmıştı,12 tanesi döllenmişti ve 1 tane çok çok kaliteli olarak embriyo transferi yapıldı,sonuç tutmadı. buarada bizde de herhangi bir genetik sorun yok bildiğimiz kadarıyla.. ben herşey yolundayken neden tutmaz diye sordum ama net cvp alamadım.ve senin bu yazını okuyunca bende acaba bende mi böyleyim dedim? napsam ki ben? acaba doktora söylemeliyim bu konuyla ilgili?

benim de gelişmiş 4 yumurtam var. çok olması önemli değil sağlam 1 tane olsa yeter. benim sonraki randevum perşembe. kendi doktorumla bugün iletişime giremedim. başka şehirde olduğumdan orda gittim doktora ve kendiminkine rapor verdim. bakalım hayırlısı. gelişmeleri paylaşırım.

Tabii ki amaç hem çok sayıda hem de kaliteli yumurta sayısının fazla olması ve neticede şansımızın fazlalaşması. Tüp bebek tedavisinde istenen bu, ama ben yine de kadere kısmet diyorum. Milli piyango bileti misali olacağı varsa tek biletle de olur, olmayacaksa 1000 bilet alsan olmaz... Güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…