bu gece ikimize de dua edicem. Ya Meryem suresini okuyodum ben transfer olacagım sabahta okumuştum, cok iyi hissetmiştim. AMa okuyamıyorum abdest alamadıgımdan şimdi
nunaaaa son 24 saat :18::18::18::18::18::18: yarın ogleden sonra ben kan vereyim diyorum, biraz daha vakit geçmiş olur, sonuç azcık daha kesin olur gibi
Nunacım inşaAllah herşey yolunda ve senin istediğin gibi olur senin yerine biz heyecanlanıyoruz.....Dualarımız seninle :)
sorma saatler geçmiyor.dün gece bitmedi:)))) ben sabah yapıcam 13.gün oluyor ama sen dedıgın gıbı ögleden sonra yap:)) inşallah agzımız kulaklarımızda eve döneriz:)
aminnnn canım. haberlerini beklicem. Hiçbir belirtim yok benim de yaa. Bugun mutfağa girip yemek borek falan oyalanmayı düşünüyorum. En güzel oyle vakıt geciyodizi izlemekten içim dışım dizi oldu
canım ya ne demem gerekir bilemedim sabır ihsan etsin RABBİM gerçekten zor ve meşakkatli fazla kafaya takmamalıMerhaba arkadaşlar,
Eşimde sperm sayı ve hareket problemi var ve %27 dna hasarı var. 2 aşılamanın ardından tüp bebeğe geçiş yaptık.dna hasarından dolayı eşim tese ameliyatı oldu. teseden elde etiğimiz spermleri kullandık hasarsız halini.benden 22 yumurta toplandı 16sına işlem yapıldı 14ü döllendi.5.güne 2 tane 6.güne 1 tane embriyo kaldı.09.01.2014 de 1 adet embryo transfer edildi 2 adet donmuşum var yani.
Transferden sonra tüm belirtileri yaşadım (kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs dolgunluğu,bacak ağrısı) ayrıca 8.gün açık pembe çok az lekelenme gördüm doktoruma danıştım oda günde 3 kez fitil olarak kullandığım progestan ı sabah 2 akşam 2 olarak devam etmemi tekrar ederse aramamı istedi. O gün tekrar etmedi.10.gün tekrar pembe az leke gördüm tekrar aradığımda dinlenmemi ve 11.gün (yani dün) tahlil vermek için gelmemi istedi. Kan verdim ve sonuç olumsuzdu. Doktorum bizden çok ümitli olduğunu,yaşımızın genç ve embriyomuzun kaliteli olduğunu fakat bu sefer olmadığını söyledi. İlaçları bırakmamı bikaç gün içinde adet olacağımı söyledi.Şubat adetimle donmuş tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.
Evet şuan çok kötüyüm Rabbimden sabırlar diliyorum. Yıkılmadım desem yalan olur ama yılmak yok elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse. Şuan kafamda bi sürü soru dönüyor. Donmuşlarda olmazsa,neden tutmadı,5.gün 1.kaliteydi vb.... Ama sorularımın tek cevabı Rabbim'de. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyenlere
Benim hikayem bu arkadaşlar şimdi şubat adetimle donmuş tedavisine başlayacağım ama umudum kırılmadı desem yalan olur. 5.gün embriyosu felan herşey iyi giderken olmadı haberi dün aldım zaten hala toparlanamadım tam.
İnşallah canım.bir kez daha negatif görmek istemiyorum.çook çook teşekkür ederim:))Rabbim dualarınızı karşınıza çıkarsın:)
canım ya ne demem gerekir bilemedim sabır ihsan etsin RABBİM gerçekten zor ve meşakkatli fazla kafaya takmamalı
ben kocama olur veya olmaz kesinlikle umutlanma dedim ama banamısın demiyor hala çok emin davranıyor sonrada asırı üzülüyoruz canım artık dondurulmuşlarınla yüzün güler İNŞ benim dondurulmuşlarım bile yok ama yinede pozitif olmaya çalısıyorum
test yapıyorum ama emin olun öylesine yoksa çok umut baglamıs degilim olacagı zaman zaten nasip edecek RABBİM şimdi üzülme olurmu her şerde bir hayır her hayırda bir şey varmış iyiye yorumlayalım gerisi taktir ilahi tamam arkadasım güçlü ol dondurumuş annelerine kavusmayı bekleyen embriyolarını düşün mutlu ol
slm kızlar ya bi sorum olucak bu progestan kullanıyoruz genel olarak
benim gögüslerimde acayip damarlar çıkmış ve bazen batmalar oluyor bayada büyümüşler
daha 5. günüm ondan şüphelenemiyorum ama kullanan arkdaslarıma soruyorum
sizlerdede varmı böyle birşey prosgestan mı sebep olmuş olabilir ilk zamanlar hiç gögüslerime bakmak aklıma gelmedi
bu yüzden sizlere sormak en dogrusu diye düşündüm
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle. Hiç belirti falan yok mu? Benim transferin dördüncü günü. Bakalım kısmet biz de bekliyoruz.
amin canım Rabbim hepimize sabrını versin inşallah.evet donmuşlarım şuan tek tesellim onlarla şubatta deneyecğim tekrar.güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen de yıkılıyorum donmuşlarda olmazsa ne olcak diye düşünmeden edemiyorum
Eğer sana kaliteli tek bir embrio transfer edilmişse bunun tutma payı en iyi hastanede yapıldığında 30-35% den fazla değildir. Yani hiç bir sorun olmazsa dahi tutunamama payı var. Bir de dr.ların dediyi bir şey var. Rahmin embrioyu kabul etme zamanı var. Eğer transfer zamanı o zamana denk gelirse başarılı olunur. Malesef bu pencereyi daha anlaya bilmiyolar.
Eşlerin hiç birisinde genetik sorun olmadığında pgt'yi, ya 3 başarısız deneme (görünürde kaliteli embrio verilmesine rağmen), ya da 10 tane embrio (eskiden bir seferde çok embrio veriliyordu) verilmiş de tutunma olmamışsa isteniyor.
İstersen dr.na bir sor, ancak şimdilik önereceğini sanmıyorum.
Tutunma olmamasının bir çok başka sebebi ola bilir. Burdan aklını bulandırmak istemem. Aklıma gelenler... Rahim içi polipler, miyomlar, ileri kan pıhtılaşması, tüplerde sıvı birikintisi gibi. Ancak malesef bilinen hiç bir sebep olmadan da başarısızlık ola biliyor.
Rabbim daha fazla aratmadan bebeğine kovuştursun.
günaydın kızlar yarın sabah test günüm.heyecandan ölebilirim.Lütfen dua edin çok korkuyorum((
Merhaba arkadaşlar,
Eşimde sperm sayı ve hareket problemi var ve %27 dna hasarı var. 2 aşılamanın ardından tüp bebeğe geçiş yaptık.dna hasarından dolayı eşim tese ameliyatı oldu. teseden elde etiğimiz spermleri kullandık hasarsız halini.benden 22 yumurta toplandı 16sına işlem yapıldı 14ü döllendi.5.güne 2 tane 6.güne 1 tane embriyo kaldı.09.01.2014 de 1 adet embryo transfer edildi 2 adet donmuşum var yani.
Transferden sonra tüm belirtileri yaşadım (kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs dolgunluğu,bacak ağrısı) ayrıca 8.gün açık pembe çok az lekelenme gördüm doktoruma danıştım oda günde 3 kez fitil olarak kullandığım progestan ı sabah 2 akşam 2 olarak devam etmemi tekrar ederse aramamı istedi. O gün tekrar etmedi.10.gün tekrar pembe az leke gördüm tekrar aradığımda dinlenmemi ve 11.gün (yani dün) tahlil vermek için gelmemi istedi. Kan verdim ve sonuç olumsuzdu. Doktorum bizden çok ümitli olduğunu,yaşımızın genç ve embriyomuzun kaliteli olduğunu fakat bu sefer olmadığını söyledi. İlaçları bırakmamı bikaç gün içinde adet olacağımı söyledi.Şubat adetimle donmuş tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.
Evet şuan çok kötüyüm Rabbimden sabırlar diliyorum. Yıkılmadım desem yalan olur ama yılmak yok elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse. Şuan kafamda bi sürü soru dönüyor. Donmuşlarda olmazsa,neden tutmadı,5.gün 1.kaliteydi vb.... Ama sorularımın tek cevabı Rabbim'de. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyenlere
Benim hikayem bu arkadaşlar şimdi şubat adetimle donmuş tedavisine başlayacağım ama umudum kırılmadı desem yalan olur. 5.gün embriyosu felan herşey iyi giderken olmadı haberi dün aldım zaten hala toparlanamadım tam.
mrb canım.. senin yazdıklarını görünce o kadar kendimi görür gibi oldum ki anlatamam.. bizde eşimde de bende sorun yok ,sebepsiz infertilite ama ilerleme süreci seninkiyle aynı neredeyse.. yani fazla yumurta toplanmış olması,bütün belirtileri yaşamış olman,çok kaliteli embriyo transferi yapılmasına rağmen tutmaması,(ayrıca benimde 10. gün pemde leke gelmişti)ve şuan daha kendine gelememiş olman.. çünkü bende aynıyım. benimde 9 tane dondurulmuşum var ve şubatta bekliyor doktorum beni de.. yani demek istediğim dünyada yalnız değiliz baksana,çok benziyor.. ben olumsuz sonucu 2 ocakta aldım..bugün ayın 21i ama ben hala gelemedim kendime,durdukça ağlayasım geliyor,işten de ayrılmıştım sırf bu işler yüzünden,yani evdeyim ve çalışmıyorum..dolayısıyla evdeki işlerimi bile yapmak gelmiyor içimden. bilgisayar yada tv başında ööle oturuyorum. tam depresyon hareketleri maalesef
peki senin şubat adet tarihin ne zaman?hani belkide aynı zamana denk gelir diye dedim.buarada yaşın kaç ve hangi şehirdesin=? benim 2 şubatta olması lazım,27 yaşındayım ve ankaradayım..
Allahım kimseyi aratmasın bu konuda,gerçekten şunu anladım ki,aslında geçmekte olduğumuz bu sınav az uz bi sınav değil bence..
yani diyeceğim şu; evet Rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur,bi zamanı vardır mutlaka hepimiz için..en yakın zamanda ben sen ve bütün isteyenler sağlıkla hayırlsıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah...
25 yaşındayım istanbuldayım 17 şubatta olurum adet yarın doktorumla görüşeceğim ne yapılmalı felan diye bakalım ne diyecek.histeroskopi yaptırmadım belki onu yapmayı önerir ona göre yolumuza bakacağız artık manevi çöküntü bi yana bide maddi çöküntü tabi ki
amin canım Rabbim hepimize sabrını versin inşallah.evet donmuşlarım şuan tek tesellim onlarla şubatta deneyecğim tekrar.güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen de yıkılıyorum donmuşlarda olmazsa ne olcak diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?