2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

:)))))cnm haklısın zaten çok hassasız bu dönemde bide bizi ekstra üzmesinler değilmi yaaaa...doktorumdan gayet memnunum önceki doktorumda iyiydi...en azından moral bozmuyorlar:44:

Cnm hiç üzülme sıkıntı etme hamlesine ve inşaallah cuma günü çok daha net ve yüksek sonuçlar göreceksin Allah'ın izniyle...Dualardasın dinlen şimdi mutlu ol 3 dememde o değeri bile görmedim :/

canım ben de 0.5in üstünü hiç görmemiştim:)düşük de olsa o bile mucize benim için.tüp bebekte bile %10 ŞANS VERİLEN BİRİYİM:)Rabbim inşallah bana bağışlar yavrumu.sana da en kısa sürede daha da yüksek değerler gösterir inşallah

Rabbim hayırlısını nasip etsin.çok teşekkür ederim ne güzel böyle örnekler duymak.darısı bizim başımıza:)))okurum canım topiğini umut olur:)

:)) cnm su anda doktorun kim..
önce acıbadem tayfun beyde 2 kez denedik...bağışıklık için lenfosit aşılarını denemek için fertijin seval taşdemirde yine bir tedavim oldu...aşılardan umutluyduk ama yine kimyasal oldu,baya uğraştı rahmimi filan yıkadılar yine aşıyla,embriyoya çentik filan atmıştı..başlamadan histereskopide yapmıştı bakalım ir aksilik olmazsa yine seval hanımda deneyeceğim..inşalah bu kez olur cnm sen hangi aşamadasın doktorun kim

Oy benim Canımmmm yaa İnşaallah Rabbim gönlünün muradını bu denemende nasipeder yavrunu alırsın kucağına şansı kısmeti veren sonsuz lütuf ve kerem sahibi Allah'ım herbirimizi bu zorlu imtihanda bahtiyar kılsın ÂMİN ÂMİN ECMAİN... Ben senin için çok ümitliyim bu kez oldu bak inşaallah <3

canim bende bir kez Amerikan hastanesi Cengiz beyde denedim negatifti daha sonra dort defada Bahcecide denedim hep negatif yada kimyasal oldu.. simdi hayatima yeni bir doktor sayfasi actim Istanbul Tup Bebek merkezi Aret Kamere gectim.. subatta altinci denemeyi orada yapacagim.. benimde kronik derecede bagisiklik sorunum var embriyoyu vucut disari atiyormus intralipid diye bir serum deneyecegim yeni yerimde.. asil sorunumuz ise esimin sperm sayisi iki milyon cnmcim..

Nunaaam sekerim olmussss bak olmusssss.rabbim duymus sesini.sukurler olsunnn...arayacaktim gec oldu saat masalllh sana canim hamilesin iste daha otesi varmi???? Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..ayy cok sevindim darisi umutla bekleyen tum arkadaslara insalllah... ben dedim ayagimi oyle bir suruyorum ki hamile olmayan kalmayacak..sen hasimi hic dikkte alma derim benim ikizlerime bile 2 ay inanmadi) ayri bi kafa yasiyor o adam)

Bak ben 19 b-hcg ile ikiz doguran bir kadin tanidim.sen kalbini ferah tut.rabbimin ol deyip olmadigi ne varki??? Suphen mi var??
Bol dua huvahullezi..rabbim seninle insallh..derdinde ondandi sifanda onda..

Canim RABBIM istedikten sonra drlarin verdigi yuzdeler havada kaliyor.benim kuzenim guatr hastasi 2. Bebek olmayinca dra gitti. dr sen bu degerle ilk cocugunu dogurduguna dua et bi daha cocuk sahibi olman imkansiz dedi.RABBIM sen benim verecegim evlada nasil boyle konusursun dercesine pespese 2 evlat daha verdi hemde tedavi bile gormeden.yeter ki RABBIM istesin sen ondan umit kesme

Son düzenleme:

canım inşallah kat kat artacak sen kendini motive et bol bol dua et ve kuzuna dokun onun gücünü artır :)
cuma günü güzel haberlerin bekliyoruz :)

Kızlar biraz yumurta toplama ve transfer sürecinden bahsedermisiniz ikiside narkozlamı oluyor acılı bir süreçmi

Kızlar biraz yumurta toplama ve transfer sürecinden bahsedermisiniz ikiside narkozlamı oluyor acılı bir süreçmi

Canim yumurta toplamada natkoz veren var vermeyen var farkediyor, ama transferde hic bir sey hissetmiyon sadece rahmin agzina cihazi takarken cihaz dedim o makas gibi sey ama islemde hoc bir agri yok, koyoyular 5 dakika sonra kalkip yuruyup, biraz bekliyip evine gidiyon, turkiyede sedye filan odana goturuyolar yatiyon ama ben yurtdisindayim.burda oyle birsey yok koyuyolar sonra yuruyup bir sandalyede biraz oturuyon, sonrada evine sepetliyolar

Arkadaşlar pco rim asilama tedavisi görüyorum gonal f kullanıyorum 7 gündür 5 tane büyük olarak 11.5 mm yumurta olmuş sadece adetimin 10. günü daha 11.5 en büyük yumurta dozunu ilk olarak 3 gun 75. 2 gün 50 2 gun daha 75 kullandim buyumemis bugün dozu yükseltti 112 vurun dedi cuma günü tekrar cagirdi sizce buyurmu gecen ay 1 tane 17.5 mm olmuştu büyük olarak asilama yaptik tutmadi

Allah razı olsun canım benim.Rabbim güzel dileklerini hepimiz için nasip etsin inşallah.Öpüyorum çok:))

Bizimki katlayarak devam etti cok sukur.ALLAHtan bi mani gelmezse haftaya persembe ultrasona gidecegiz,kalp atislarini dinleyecegiz

nasıl yani anlamadım sen benden sonra 12.günü tamamlamayacak mıydın?dayanamıorum 10.gün bakıcam demiştin benim test günüm için:)))

yine de adına çok sevindim:)Rabbim kucağına almayı da nasip etsin:)

o kadar haklısın ki Rabbim istedikten sonra kim dur diyebilir.İnşallah mucizemi de bana bağışlayacak:)

Oyy canım Allah razı olsun.umarım sonu böyle güzel olur.İçimi rahatlatıyorsunuz çok teşekkür ederim:))))))biliyorsun Haşim beyi:))
Hem ağlatıyor hem güldürüyor:)))Yine de hamd olsun şükürler olsun.Rabbim daha güzellerini tüm arkadaşlarıma tüm
isteyenlere nasip etsin inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…