2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

silanaz biraz karıstı böyle toparladım
ALLAH bağışlasın canım yeni tedavin hayırlı olsun İNŞ bundada hamiş olursun RABBİM gönlüne göre versin
Hic bisey olmaz allahin izni ile gezemene bak
VALLA istesemde istemesemde mecbur çıkıyorum hayırlısı artık
canım tebrik ederim basbaya hamilesin bunun %50 neymiş ya bence saçma yani pek anlamıyorum ama 10 üzeri hatta 5 üstü hamile olmuyormu boşver takma kafana bebişinin keyfini çıkar dr ler biraz uçuk davranmayı severler İNŞ saglıklı devam eder degerlerin canım

Son düzenleme:

nunacim degerin guzel gozukuyor, kendini uzme lutfen bosu bosuna..bebisini dusun, ona moral ve cesaret ver seninle kalmasi icin:)

Benim bir arkadaşım Gaziantepte gazi Euro fertilde yaptırdı.Fuat beydi dr.Çok memnun kalmıştı.ikizleri var şimdi.ve doğal yoldan bir daha hamile :)

Canim ALLAH yardimcin olsun,insALLAH katlayarak devam eder

Nunacim hayirli ugurlu olsun diyelim..insallah gun ve gun degerinin arttiginida gorucez burda hep birlikte..guzelce dinlen hic bisey yapma olumlu dusun su an seninle unutma..keyfini cikar dilerim her zaman seninle kalir bebisin..allaha emanet olun ikinizde

yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm

yükselecek o degerrr başka yolu yokk :) Allah'ımın izniyle cumayı da pozitif atlatacagız innşallahh cnmmm benimm

canııımmm bu gece sana bi sürü bi sürü dua edicem, bugun aklımdan gectin inşallah ondan da mutlu haber alırım diye dua ettim. yuzde 50 cok iyi bi oran. bana gelince, benim pozitif çıktı gibi görünüyo, ınsallah cumaya katlarsa. Dualarımdasın, sakın unutma. Kendini güçlü ve mutlu hisset. Ananas ve kavrulmamış kabak çekirdeği ye her gün bi mıktar. Bebişin senle olcak inşallah

esinin sperm sayisi kac canim, nerede asilama olacaksin.. Korkacak birsey yok gonlunu ferah tut hayatim..

yanlıs hatırlamıyosam 20 milyondu cnm
23 yasındayım baskent hastanesinde olcam
Cookk korkuyorumm bayılcak gibiyim

:))) bukadar korkarsan kendini kasarsin embriyolar tutunamaz.. yumurtaliklarin kasilir ve yerlesme sorunu yasarsin.. rahat ol cnm cim dunyanin sonu degil daha doguracaksin o daha zorya:))

ben hic asilama olmadim direk tup bebege gectik canim cunku sperm sayimiz daha dusuktu sizden..korkacak birsey oldugunu hic sanmiyorum asilama cok basit olmali tup bebegin yaninda zira tup bebektede cok sukur ben bi sikinti yasamadim simdiye kadar..heycan yapma sakin ol, norlmal ultrason gibi bir muayenedir heralde asilamada..korkacak birsey yok yani..

:))) bukadar korkarsan kendini kasarsin embriyolar tutunamaz.. Yumurtaliklarin kasilir ve yerlesme sorunu yasarsin.. Rahat ol cnm cim dunyanin sonu degil daha doguracaksin o daha zorya:))

ayy ben cok korkagım direk sezeryan istiyorumm :26::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…