VALLA istesemde istemesemde mecbur çıkıyorum hayırlısı artıkHic bisey olmaz allahin izni ile gezemene bak
canım tebrik ederim basbaya hamilesin bunun %50 neymiş ya bence saçma yani pek anlamıyorum ama 10 üzeri hatta 5 üstü hamile olmuyormu boşver takma kafana bebişinin keyfini çıkar dr ler biraz uçuk davranmayı severler İNŞ saglıklı devam eder degerlerin canımmerhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın.tam anlamıyla sevinemedim ama değerim 33.98.cuma tekrar test yapıcam.%50 şansımız var dedi doktor.İnşallah yükselir kızlardolu dolu hamileyim demek isterdim ama diyemiyorum Rabbim korusun yavrumu.
Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbim dualarınızı karşınıza çıkarsın,güzel gönüllerinize göre versin:))
merhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın.tam anlamıyla sevinemedim ama değerim 33.98.cuma tekrar test yapıcam.%50 şansımız var dedi doktor.İnşallah yükselir kızlardolu dolu hamileyim demek isterdim ama diyemiyorum Rabbim korusun yavrumu.
Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbim dualarınızı karşınıza çıkarsın,güzel gönüllerinize göre versin:))
İki ay önce doktorumuzla tüp bebek yaptırmaya karar verdik..aşılama ile zaman kaybetmeyin dedi...doktorum memorial ya da bahçeci dedi.Buralarda zaman kaybetmeyin dedi....(Gaziantep) biz de yaptığımız 2 aylık araştırma sonucu bahçeci umut a karar verdik.11 Ocakta gittik muayene oldum doktorumuzla konuştuk...bakalım... İnsan nasıl başlarsa öle gider die yanlış bir karar vermiş olmaktan korkuyorum...:18:
merhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın.tam anlamıyla sevinemedim ama değerim 33.98.cuma tekrar test yapıcam.%50 şansımız var dedi doktor.İnşallah yükselir kızlardolu dolu hamileyim demek isterdim ama diyemiyorum Rabbim korusun yavrumu.
Nunacim hayirli ugurlu olsun diyelim..insallah gun ve gun degerinin arttiginida gorucez burda hep birlikte..guzelce dinlen hic bisey yapma olumlu dusun su an seninle unutma..keyfini cikar dilerim her zaman seninle kalir bebisin..allaha emanet olun ikinizdemerhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın.tam anlamıyla sevinemedim ama değerim 33.98.cuma tekrar test yapıcam.%50 şansımız var dedi doktor.İnşallah yükselir kızlardolu dolu hamileyim demek isterdim ama diyemiyorum Rabbim korusun yavrumu.
Benim bir arkadaşım Gaziantepte gazi Euro fertilde yaptırdı.Fuat beydi dr.Çok memnun kalmıştı.ikizleri var şimdi.ve doğal yoldan bir daha hamile :)
ne guzel boyle mucizeleri duymak..Allah herkese yasatsin insallah..
Nunacim hayirli ugurlu olsun diyelim..insallah gun ve gun degerinin arttiginida gorucez burda hep birlikte..guzelce dinlen hic bisey yapma olumlu dusun su an seninle unutma..keyfini cikar dilerim her zaman seninle kalir bebisin..allaha emanet olun ikinizde
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
dualarimiz seninle canim insallah guzel sonuc alir hamileyim diye yazar bizede moral olursun:)
bu gece ikimize de dua edicem. Ya Meryem suresini okuyodum ben transfer olacagım sabahta okumuştum, cok iyi hissetmiştim. AMa okuyamıyorum abdest alamadıgımdan şimdi
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
canim hayili olsunn tedavin... Neden asilama sikintiniz nedirr.. Bu ilk asilamanmi cnm..
ilk asılamam olcak
coook korkuyorummm
aslında interfilitee
canııımmm bu gece sana bi sürü bi sürü dua edicem, bugun aklımdan gectin inşallah ondan da mutlu haber alırım diye dua ettim. yuzde 50 cok iyi bi oran. bana gelince, benim pozitif çıktı gibi görünüyo, ınsallah cumaya katlarsa. Dualarımdasın, sakın unutma. Kendini güçlü ve mutlu hisset. Ananas ve kavrulmamış kabak çekirdeği ye her gün bi mıktar. Bebişin senle olcak inşallahmerhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın.tam anlamıyla sevinemedim ama değerim 33.98.cuma tekrar test yapıcam.%50 şansımız var dedi doktor.İnşallah yükselir kızlardolu dolu hamileyim demek isterdim ama diyemiyorum Rabbim korusun yavrumu.
esinin sperm sayisi kac canim, nerede asilama olacaksin.. Korkacak birsey yok gonlunu ferah tut hayatim..
yanlıs hatırlamıyosam 20 milyondu cnm
23 yasındayım baskent hastanesinde olcam
Cookk korkuyorumm bayılcak gibiyim
yanlıs hatırlamıyosam 20 milyondu cnm
23 yasındayım baskent hastanesinde olcam
Cookk korkuyorumm bayılcak gibiyim
:))) bukadar korkarsan kendini kasarsin embriyolar tutunamaz.. Yumurtaliklarin kasilir ve yerlesme sorunu yasarsin.. Rahat ol cnm cim dunyanin sonu degil daha doguracaksin o daha zorya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?