2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

cnm intralipidi ben hiç duymamıştım ama mantıklı geldi olmadı ende denerim nasıl uygulanıyor bilgi verebilirmisin

Bizimki katlayarak devam etti cok sukur.ALLAHtan bi mani gelmezse haftaya persembe ultrasona gidecegiz,kalp atislarini dinleyecegiz

canım bir an karıştırdım msruya ile kusura bakma:)))İnşallah ben de bu güzel süreci yaşarım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin:))

hadi hayırlısı canım cuma günü opun var
artık bundan sonrası zaten heyecan heyecan üstüne yani
inşallah güzel sonuçların olur canım

nunanın test gunu ınsallah yaradan gonlune gore versın. ıcıkesede tum bekleyenlere cumartesıyede az kaldı ben napacagım bakalım :26:

nunammmm hayırlı olsun dün lonustuk ama burdanda tebrik etmek istedim çok sevindim ben demiştim teyzeyim diye rabbim nazarlardan korusun seni hamişim

günaydın kızlarrrrr

3 şubatta kontrole gideceğim cyclo pronogovaya devam aynı tarihte var mı inşallah başlarım artıkkkkk

kızlar değerim 1.63 düşmüş dün çok kötüydüm zaten
çok üzgünüm şaşırdım kaldım napıcamı eşime söyledim inanmıyor
zaten 4 gün sonra gerçek tahlilim var artık umudum kalmadı 4 gün içinde dünyamı değişicek bende bu kadarmış
hakkımızda hayırlısını versin RABBİM

Yok canim benim transferim 3 ocakta yapildi.hemsire 10 gun sonra yapalim testi dedi oylelikle yaptirdik. AMIN canim bu mesekkatli yoldan gecen hic kimsenin kucagi bos kalmasin insaALLAH

Geçmiş olsun canım, çok erken yapmışsın sen o zaman ilk kan testini. Doktorunla konuştun mu bu durumu? Kanaman falan var mı? Ne olur üzme kendini.

Geçmiş olsun canım, çok erken yapmışsın sen o zaman ilk kan testini. Doktorunla konuştun mu bu durumu? Kanaman falan var mı? Ne olur üzme kendini.
hayır canım söylemedim daha çok erken kanama beklemiyorum 2 gün önce testim 3.29 du subat 2 sinde adet tarihim

şimdi hemşireyi aradım takibi dogru agızdan alayım haberimi dedim
erken daha dedi hormonlar değişken olur dedi ancak 12. güne dogru gercek sonuçlar olur dedi tabiki inancım yok artık
neyse hayırlısı

nunammmm hayırlı olsun dün lonustuk ama burdanda tebrik etmek istedim çok sevindim ben demiştim teyzeyim diye rabbim nazarlardan korusun seni hamişim

oyy benim dünya tatlısı arkadaşım:)))moral kaynağım:))Rabbim güzel gönlüne göre versin.hayırlısıyla şubata tedavin başlar da göbek yarışması yaparızayağımı sürdüm:))

Arkadaslar tek tek alinti yaparak cevaplayamiyoruz su anda ben soluyorum esim yaziyo biraz hassas bu konuda tablet telefon gibi seylerle yakin temasimi kesti hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler dun transfer yapildi dunden beri yatiyorum yeni simdi oturmaya basladim doktor emriyolar cok cok iyi dedi yedi taneydi kac tanesini transfer ettigini solemedi odaya gelip hersey mukemmeldi transferinde emriyolarin kaliteside muthisdi dedi cok umitliyim dua edin olsun hep diyorum dunden beri allahim ol de olsun ayin ucunde test hadi bakalim

şimdi hemşireyi aradım takibi dogru agızdan alayım haberimi dedim
erken daha dedi hormonlar değişken olur dedi ancak 12. güne dogru gercek sonuçlar olur dedi tabiki inancım yok artık
neyse hayırlısı

tatlım benim 13.gün bile benim 33.98 çıktı.erkenden yapıp neden canını sıktın ki?test günün gelsin belki de birden yükselecek.

Hayirli olsun cnm transferin dualarimiz da sizlerde varsiniz emin olabilirsin insallah ayin ucunde pozilif haberlerinide mutlulukla okucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…