ben hic asilama olmadim direk tup bebege gectik canim cunku sperm sayimiz daha dusuktu sizden..korkacak birsey oldugunu hic sanmiyorum asilama cok basit olmali tup bebegin yaninda zira tup bebektede cok sukur ben bi sikinti yasamadim simdiye kadar..heycan yapma sakin ol, norlmal ultrason gibi bir muayenedir heralde asilamada..korkacak birsey yok yani..
merhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın.tam anlamıyla sevinemedim ama değerim 33.98.cuma tekrar test yapıcam.%50 şansımız var dedi doktor.İnşallah yükselir kızlardolu dolu hamileyim demek isterdim ama diyemiyorum Rabbim korusun yavrumu.
Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbim dualarınızı karşınıza çıkarsın,güzel gönüllerinize göre versin:))
Arkadaslaryarin bir bucukta transferim var benden yirmi tane yumurta toplamistilar besi bos cikmisti kalandanda yedi tanesi dollenmis doktorum toplamanin ertesi gunu arayip haber vermisti dun ve bu gun yine aradi saat bildirdi fln yedi tane olmasini cok iyi oldugunu soledi insallah olur cok heycanliyim dua edin lutfen:18::18::18:
haklısın canım çok umutlanmadım bende zaten sadece ümidim arttı yoksa henüz kesin bir durum yok destekleriniz için teşekkürler
hakkımızda hayırlısını versin RABBİM teşekkürler canım eksik olmayın bu arada ilk gebeliğğim normal yolla yolmustu ve 7 aylık dogmuştu şimdi sen öyle deyince bi düşündüm hakkın var yani tekrar baslıcakmısın tedaviye yada varmı devam eden tedavin fazla bilgim yok topikten bu aralar gelme fırsatı buluyorum
İNŞ hayırlı haberlerle canım amaa okadar stres yapma herşey olucana varıyor pozitif ol canım RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın
Bol şans tatlım RABBİMİN güzel melekleri yanında ve senle olsun hayırlı haberler İNŞ kalbim seninle
canım geçmiş olsun tedavinde hayırlı olsun senin yaşadıgının aynısını son dönemde yaşadım son 3 iğnede çok acıdı ve kan geldi yerini biraz biraz kaydırarark yaptım yani benimki tahriş olmuştu sona dogru birini sag birini soldan yap ve hergün tam tersini uygula gerçi tam neler kullanıyorsun bilmiyorum ama sanırım baskılayıcı ve gonodoprin ben bu şekilde uygulamıstım geçmiş olsun tatklım
tedavin hayırlı olsun tatlım İNŞ bbol bol yumoşların olur saglıklı devam eder tedavin sonrada tarnsferin olur İNŞ RABBİM gönlüne göre versin nur topu gibi evlatlar nasip etsin AMİN
Kalbimiz seninle tatlım RABBİMİN güzel melekleri senle olsun bol şanş getirsin sana hayırlı haberlerle İNŞ
hayırlı olsun canım İNŞ bu 3. kavusursun yavruna RABBİM gönlüne düşeni nasip etsin AMİN
canım çok sağol..senin de pozitif haberini bekliyoruz inşallah...
canım evet değerin kritik canım ama ne 15 değerleri yükseldi seninkimi
yükselmeyecek bence yükselecek canım tebrik ederim canım hamilesin
lütfen pozitif ol canım
ayy ben cok korkagım direk sezeryan istiyorumm :26::18::18::18:
canım Allahın izniyle yükselecek değerin.içini ferah tut.dua ile bu işler...dua etmeye devam...inşallah buraya kadar gelmek bile bir şey...Bunu yaşatan rabbim sonunu da göstersin inşallah.
canim tutunmaya calisiyor galiba.. hep yatt dinlenn iyi beslen internetten telefonlardan biraz uzak kalsan iyi olacak merdiven inip cikma hicbirsey kaldirma yapma.. cok hassas insallahhh tutunacakkk sana..
inşallah yükselir canım:)) şu an tek dileğim bu.çok teşekkür ederim
nunacim degerin guzel gozukuyor, kendini uzme lutfen bosu bosuna..bebisini dusun, ona moral ve cesaret ver seninle kalmasi icin:)
Canim ALLAH yardimcin olsun,insALLAH katlayarak devam eder
merhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın.tam anlamıyla sevinemedim ama değerim 33.98.cuma tekrar test yapıcam.%50 şansımız var dedi doktor.İnşallah yükselir kızlardolu dolu hamileyim demek isterdim ama diyemiyorum Rabbim korusun yavrumu.
Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbim dualarınızı karşınıza çıkarsın,güzel gönüllerinize göre versin:))
Nunacim hayirli ugurlu olsun diyelim..insallah gun ve gun degerinin arttiginida gorucez burda hep birlikte..guzelce dinlen hic bisey yapma olumlu dusun su an seninle unutma..keyfini cikar dilerim her zaman seninle kalir bebisin..allaha emanet olun ikinizde
yükselecek o degerrr başka yolu yokk :) Allah'ımın izniyle cumayı da pozitif atlatacagız innşallahh cnmmm benimm
canııımmm bu gece sana bi sürü bi sürü dua edicem, bugun aklımdan gectin inşallah ondan da mutlu haber alırım diye dua ettim. yuzde 50 cok iyi bi oran. bana gelince, benim pozitif çıktı gibi görünüyo, ınsallah cumaya katlarsa. Dualarımdasın, sakın unutma. Kendini güçlü ve mutlu hisset. Ananas ve kavrulmamış kabak çekirdeği ye her gün bi mıktar. Bebişin senle olcak inşallah
Canım önemli olan ikiye katlanması inşallah katlanacak göbüşüne aline koy veee. Dua et
Şuanda seninle bebişin
Tebrik ederim. Pozitif işte. Rahat ol. İnşallah kan değerin de uyumlu bir şekilde hızla artar. Dualarım seninle
Allah razı olsun canım benim:)opudan beri hergün ananas yedim:)))hayırlısı olsun canım ikimiz için de. senin adına da çok sevindim.İnşallah cuma da güzel haberler veririz birbirimize
inşallah yükselir canım:)) şu an tek dileğim bu.çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?