2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ayy ben cok korkagım :18::18::18::18:

canım Allahın izniyle yükselecek değerin.içini ferah tut.dua ile bu işler...dua etmeye devam...inşallah buraya kadar gelmek bile bir şey...Bunu yaşatan rabbim sonunu da göstersin inşallah.

canım Allah hayırlısıyla nasip edecek inşallah...Allah yardımcın olsun

canım Allahın izniyle yükselecek değerin.içini ferah tut.dua ile bu işler...dua etmeye devam...inşallah buraya kadar gelmek bile bir şey...Bunu yaşatan rabbim sonunu da göstersin inşallah.

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim.ne olursa olsun hayatımda ilk defa 0.5 in üstünü gördüm:)))o bile umut oldu.Rabbim hayırlısını versin hepimize

canim tutunmaya calisiyor galiba.. hep yatt dinlenn iyi beslen internetten telefonlardan biraz uzak kalsan iyi olacak merdiven inip cikma hicbirsey kaldirma yapma.. cok hassas insallahhh tutunacakkk sana..

İnşallah tutunur canım çok teşekkür ederim.daha iyileri hepinize nasip olur inşallah

inşallah yükselir canım:)) şu an tek dileğim bu.çok teşekkür ederim

Canım önemli olan ikiye katlanması inşallah katlanacak göbüşüne aline koy veee. Dua et
Şuanda seninle bebişin

Tebrik ederim. Pozitif işte. Rahat ol. İnşallah kan değerin de uyumlu bir şekilde hızla artar. Dualarım seninle

teşekkür ederim canım benim.inşallah sonu da güzel olur:))

Allah razı olsun canım benim:)opudan beri hergün ananas yedim:)))hayırlısı olsun canım ikimiz için de. senin adına da çok sevindim.İnşallah cuma da güzel haberler veririz birbirimize

Allah razı olsun canım benim:)opudan beri hergün ananas yedim:)))hayırlısı olsun canım ikimiz için de. senin adına da çok sevindim.İnşallah cuma da güzel haberler veririz birbirimize

aminnnnn canım. Her şey güzel olacak Allahın izniyle. Bebiş senle şu an unutma sev onu annesi

Cnm hiç üzülme sıkıntı etme hamlesine ve inşaallah cuma günü çok daha net ve yüksek sonuçlar göreceksin Allah'ın izniyle...Dualardasın dinlen şimdi mutlu ol 3 dememde o değeri bile görmedim :/

inşallah yükselir canım:)) şu an tek dileğim bu.çok teşekkür ederim

Canim oncelikle tebrikler, tatlim dlbenim 2011 Nisan transferi baslikli topicten Ankarali diye bir arkadasimin test sonucu 16 idi yanlis hatirlamiyodam, uzuldu sgladi, sizladi ama hep inandi bebegini kucagina alcani ve hic duasni kesmedi, hep dua etti. Istiyosan gir benim actim o topige adim adim oku tatlim, Nur topu gibi bir kizi oldu onunda, ama anne olduktan sonra hic birimiz duzgun giremedik tekrar. Sendr umudunu yuksek tut ve ilaclarininduzenli al belki seninde benim oglumun zamanindaki kader arkadasim Ankarali gibi bir Elif'in olur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…