2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canim bebek tedavime agirlik vermek icin 13 yillik isyerimden istifa etmistimya yarin isyerimdeki son gunum bu beni cok uzuyor sabahtan bu yana agliyordum ama simdi yazini okudumya biraz icim rahatladi en azindan hayatimizda bebegin herseyden daha onemli oldugunu tekrar dusundum.. elimden geleni yapacak daha cok zamanim olacak ve gelecekte genc birinin Asumann teyzeee ornegi olmakkkk istemiyorum..

Bugün ilk gonalf imi yaptım ve bilmem kaçıncı tüp bebek denememize başladım.

slm emha, umarim bulantilarin bir an once gecer ama olsun onlar bile guzel..bebisin icin deger..benim icin son 11 gun, donmus transferim 4 subatta, ilk defa transfer yapilacak ve ilk denemem cok heyecanli ve umutluyumm:)

Canim nunayida hamis ettik sira sende insallhhh aetik dualarimiz seninle.pozitifi gorur sevincini bizlerle paylasirsin canim.benimde ilk transferde tuttu.rabbim hic yormadan mucizeni verir insallh

Canim nunayida hamis ettik sira sende insallhhh aetik dualarimiz seninle.pozitifi gorur sevincini bizlerle paylasirsin canim.benimde ilk transferde tuttu.rabbim hic yormadan mucizeni verir insallh

ayy ne guzel ilk seferde tutmasi canim Allah nazarlardan saklasin, darisi hepimizin basina olsun insallah, zira yasim ilerliyor insallah fazla ugrastirmadan gelir bebislerimiz..artik aklimda tutamiyorum canim epey kalabalik olduk senin sorunun neydi hatirlatirmisin ria etsem:26:

Canim esimde sperm sayisi azdi.hareketsizlik vardi.bendede rahimde polip cikti.tedavi surecinde histeroskopi oldum.
hamile olmayan kalmayacak insallh..herkes tedavisi sirasi gelince pozitifi gorecekinsallh.dualrim sizinle

arkadasim en kotu sey kararsizlik, bence cok iyi etmis guzel bir karar vermisisn, bu kararinla beraber bebisinde sana gelicek insallah:)

Canim esimde sperm sayisi azdi.hareketsizlik vardi.bendede rahimde polip cikti.tedavi surecinde histeroskopi oldum.
hamile olmayan kalmayacak insallh..herkes tedavisi sirasi gelince pozitifi gorecekinsallh.dualrim sizinle

insallah canim insallah..sagol mesajin icin, bizdede ayni sperm problemleri...azcik isime doneyim calisayimda zaman gecsin gorusmek uzere:) sende saglikli huzurlu mutlu bir hamilelik gecir canim insallah..

Son düzenleme:
Nilnurcum neguzel bir hikaye paylasmissin rabbim kimseye yasatmasin insallh..ama okudugumda ne hissettim biliyormusun..bence o hz.hizirdi..vazgecmemen icin denk geldi sna.bak sende burada paylastin kac kisiye umut oldu..icimden sanki boyle gecti)
Bide senin pozitif haberini alacagiz yakinda canim .nezman ocak topigine bassam bakiyrum nilnur paylasmismi hamileyim diye) bakiyorum..6.hislerim kuvvetlidr.hep icimden oyle geciyor neden bilmem ama yakinda gorecegiz insallh

insallah kucaklarsin bebisini bu sefer canim..

amiin hepimiz inşallah canım.şu tüp bebeği tutan anneler biraz anlatsalar ya neler yapmışlar trasferden sonra,benim tutmadığı için şimdiye kadar hep aklıma takılıyor acaba ne yaptım da tutmadı diye😌

böyle savaşçı insanlar daha çok kamçılıyor beni teyzem umarım mutluluğu yakalar bakınca bazılarının hayatı ne kadar zor şükürler olsun hala savaşacak gücümüz ve yanımızda olan eşlerimiz var :) Allahım teyzemin yardımcısı olsun :)

ağladım resmen yaaa.ah asuman teyze yaktın ciğerimi

benim de sürekli uykum var.kasık ve bel ağrıları çok şiddetli.bulantım yok herkeste olması gerekir mi acaba:/bir de wc den çıkmıyorum:)

benim de sürekli uykum var.kasık ve bel ağrıları çok şiddetli.bulantım yok herkeste olması gerekir mi acaba:/bir de wc den çıkmıyorum:)

yükseliiiyoooo canım hadi inşallaahh
yarın tekrarlıyacaksın dimi

canım bulantı için erken benim 7. hafta gibi oldu ama aşırı değildi sadece arada öğ öğ yapıyordum kusmadım hiç ayran ve salatalıkla geçiyordu kasık ve bel ağrısı normal ama yatarak dinlen bu önemli uykuuuuu o çok vardı nerdeyse 4 ay uyudum gözümü açamıyordum :)
inşallah yarın çok iyi değerlerini alacağız :)

başka bir rahatsızlığımı araştırırken 3.5 büyüklüğünde kist çıktı arkadaşlar.birtürlü tedaviye başlayamıyorum ben.hep birşey çıkıyor.vardır bir hayır ne diyeyim

İnşallah canım çok teşekkür ederim tecrübelerini de paylaştığın için.:))umarım yükselir

başka bir rahatsızlığımı araştırırken 3.5 büyüklüğünde kist çıktı arkadaşlar.birtürlü tedaviye başlayamıyorum ben.hep birşey çıkıyor.vardır bir hayır ne diyeyim

bende de aynısı oldu canım.ilaç kullandım 2ye düştü.hatta 2cmlik kistimle oldu bu tedavi.şu an ne durumda bilmiyorum.bir hayır vardır elbet uzme kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…