2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

arkadasim panik ve stres yapma test gununu bekle derim ben, kendini beynini pozitife yonlendir dua et..erken testler cok yaniltici oluyor hep okuyoruz burdan..

canım ben hep yanındayım her an konusştuğumuz için buraya pek yazmadım ama tüm arkadaslarıma sesleniyorum biz kocaman bir aileyiz hepinizi cok seviyorum nunacım sen güçlü olacaksın ve çok güzel günlerimiz olacak ....

Canim iste bu gerginligi yasamak ocin sadece test gununu beklemen lazin, cunku biz ilac kulalniyoruz progestron leveli icin, o yuzden kesinlikle sonuc vermez o sekil, sadece boyle kafa degistirir, sabah ilk idrarlami yaptinda negatif cikti bence hic kafana takma tatlim , test gunune bisey kalmamis ins. Guzel sonuclar alirsin

Evet bu sefer idrar testi yapmayacağım diye kendime söz vermiştim ama dayanamadım işte. Sabah ilk idrarımla yaptığımda silik ikinci çizgi çıktı, akşam yaptığım negatifti. Artık test günümü bekleyeceğim ama çok umutlu değilim.

canimm seninkisi ikizz bence...yedinci gun cift cizgiyi ancakk ikizler gorebiliyor:)) ayrica sabah iki cizgi gorup daha sonra gorememende normal cunku en saglikli ilk idrarla bu testler yapiliyor daha sonrakinde cikmayabiliyor... tebrikkklerr

Canim umutlu olmaman icin hicbir neden lesinlille yok, bosuna kendinide karnindakilerde stres yapma ,aksam degeri zaten sonuc vermezki 7-8 haftalik olmadiktan sonra daha seninki olusum asamasinda sabah silikte olsa bir cizgo cikmasi aksine sana umut olmali

ne guzel yazmissin nunacim, cok dogru elimizdekilerle yetinsek sukretsek arada rahatlasak stres yapmasak hersey daha guzel ve kolay olacak..ne mutlu anlayisli eslerimiz, ailelerimiz, arkadaslarimiz var..insallah bekledigimiz bebeislerimizde gelecek fazla bekletmeden..

Merve arkadaşım ne güzel düşünmüşsün ihtiyacı olan birine vermeği. tebrik ediyorum seni çok güzel bir davranış umarım gerçekten ihtiyacı olan birine ulaşır :

canım allahım yardımcın olsun bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün :)

canimm seninkisi ikizz bence...yedinci gun cift cizgiyi ancakk ikizler gorebiliyor:)) ayrica sabah iki cizgi gorup daha sonra gorememende normal cunku en saglikli ilk idrarla bu testler yapiliyor daha sonrakinde cikmayabiliyor... tebrikkklerr

ensuece Allah razı olsun valla yüzümü güldürdün. Keşke dediğin gibi olsa. Sabah hamileyim diye sevinip öğleden sonra negatifi görünce kötü oldum. Eşim bu dönemde kullandığın ilaçlardan pozitif çıkmıştır idrarda diyor.Hayırlısı artık, beklemekten başka çare yok.Çarşamba günü belli olacak.

şu an bir karar vermek istemiyorum.arka arkaya 2 negatif tüp bebek tedavisi yaşadım.uzun bir süre hiçbirşey yapmıcam.daha sonra gerekirse histeroskopi olurum.herşey için teşekkür ederim:))iyi ki varsınız

nuna geçmiş olsun. Allah tedaviye gerek kalmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallah da bu günlerini unutursun. Bebeğimizin tutunması ayrı bir olay, gebeliğin devam etmesi ayrı bir olay. Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum ama güçlü olmak lazım ve sen çok güçlüsün, umut dolusun. Gönlüne göre olsun herşey.

Tedavide olan arkadaşlar,

Elimde 1 adet 02.2014 son kullanma tarihli Cetrodite var karşı ödemeli kargo ile ücretsiz gönderebilirim.

Alan arkadaşın duası yeter Benim 1.tedavim negatif ,2 tane donmuşum var onları deneyeceğimden şuan ihtiyacım yok.İhtiyacı

olan adres bilgilerini özel mesajla gönderebilir.

canım 2.denememde merkezi değiştirdim .şu anki doktorumdan da merkezden de çok memnunum.bir süre erteledim zaten ,bilmiyorum tekrar denemeyi düşündüğümde o kararı veririm.Teşekkür ederim herşey için artık sizin güzel haberlerinize sevinicem:)öpüyorum

merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırdık çok şükür kan degerim 11. gün 390 çıktı ikigün sonra ise 780 çıkdı haftaya salı ultrasyonda bakıcaz ikiz olma olasılıgı var rabbim yüzümüzü güldürdüü çookkk şükür inşallah devamı gelirr dualarım sizinle

canım inan kendimden çok üzüldüm.aradım da müsait değildin herhalde.ne desek boş.Sabır diliyorum.Rabbim yavrunla seni korusun.dua ediyoruz eşimle senin için.o da çok üzüldü..İnşallah kucağına aldığın günleri de görücez hep beraber.öpüyorum seni Rabbim yardımcın olsun.

sen canımsın benim:)))olacak inşallah:)sen şubatta umut olacaksın bana öptüm kocaman

Rabbime şükürler olsun ki öyle:)İnşallah eksiklerimiz de yakında göbişimizde olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…