2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim oldum meraktan neyaptin sonuc ciktimi sirf seninicin girdim belki yazmissindir diye..hicbirsey cikmasada umudunuyitirme bak doktor buna ragmen okur demis insalhhhh insalkhhh..

Canim oldum meraktan neyaptin sonuc ciktimi sirf seninicin girdim belki yazmissindir diye..hicbirsey cikmasada umudunuyitirme bak doktor buna ragmen okur demis insalhhhh insalkhhh..

Malesef sonuç negatif( değer 0.05 çıktı.

Tarlusal diye bir ilaç verdi.Bittikten sonra 10 gün içinde hasta olursun dedi.Olunca da 2. gün gel dedi.

Ama ben eczaneye gidince oradaki bayan 3 gün gecikmiş çok erken birkaç gün daha bekle eğer hamileysen hemen düşer dedi.

Kafam karıştı siz ne dersiniz

Ben başlardıım
Sonuçta tedbir amaçlı yapıldı test
Eczacı durumu bilmiyorki
Hani değer yükselme gibi bir umut yok bence
Hem vaakitte kaybetmemiş olursun derim

Ben başlardıım
Eczacı durumu bilmiyorki

Yani benim kafamı karıştıran şu aslında:
Ben iki koca kistime rağmen ardından kistleri aldırdığım ameliyatıma rağmen ardından tüp bebek denememe rağmen adetimin düzeni hiç değişmedi.Her zaman günü gününe oldum.İlk defa 3 gün gecikti.Bu gecikme bu kadar korkutucu birşey mi ki hemen adet söktürücü verdi doktor?
Ayrıca çok fazla insan biliyorum düzensizliği olan doktorları 35 günü geçmeden ilaç vermiyor bekle diyor.
Doktorum göbekten ultrasonla baktı ve adet değilsin dedi bu kadar sonra da ilacı verdi

anladım bende 3 sene öncesine kadar hiç bir gün bile lekelenmemiştim ve adetlerim çok düzenliydi
bir anda herşey değişebiliyor canım ama beklemek içini rahatlatacaksa bekle derim
bence stresten adet olmadın
bu arada tarlusal kullanıp da adeti gelmeyip bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenmişti

Ben başlardıım
Eczacı durumu bilmiyorki
Merhaba canım nasılsın ben 2 haftadır giremedim ev taşıdık yerleştik vs yoğun geçti ama Perşembe adetimin 2. Günüydü Dr a gittik ertesi gün purogen e başladım iğneye allahım inşallah olumlu olur sonu ne diyeyim biraz gezginim sende nasıl durumlar nasılsın

Ya ben yine doktoru dinleyim yoksa vicdan yaparım:))) Teşekkür ederim canım

ohh miss kendi evinemi taşındın yoksa
yeni eve yeni bebek derler inşallah bebeğinde hemencecik gelir
bu arada gergin olmayın yaa
mutlu olun bebişe daha yakınsın şuan
bi tedaviye başlasam öyle diyecem inşallah
güzel güzel duaarını oku tevekkil et
gerisi Allahtan :26::26:
ama gerginlik yokkk

Ya ben yine doktoru dinleyim yoksa vicdan yaparım:))) Teşekkür ederim canım

hayırlısı olsun inşallah bebeğim
bende d.kontrol hapım bitti perşembe ama hala adet olmadım
perşembe tekrar başlayacam daha tık yok :44:

Kira canım kendi evimize daha zaman var ,yaaaaa ne güzel dedin yeni eve yeni bebek inşallah yarabbim
Ya iğneyi yapacağım ilk gün ağladım ben nasıl yapıcım bunu diye karından ya ,kötü oldum ama hiçbirşeyi yok arkadaşlar korkmayın acımıyor ucu anestezikmiş iğnenin yüzden acımıyormuş herşeye katlanırım dedim sonra hayırlı sağlıklı bir bebeğim olsun da.. Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz ,berceste sen neden başlayamıyorsun canım

benim ilk iğnelerimi eşim yapıyordu bende bir naz bi naz
sonra bigün fb-gs maçı vardı bi heyecan koşa koşa gitti
ben bir ter bir ter hatta gözümü bile kapattım
sonra alıştım kolay oluyo gerçekten
Allah kolaylıkla bebilerimizide yollar inşallah
ben sömestrde başlayacam tatile getirecem canım

Öğretmensin ozaman iyi düşünmüşsün canım sonuçta dinlenmek gerekiyor benim bir arkadaşım geçen ay tüp bebekle hamile kaldı:) 1 hafta rapor alıp yattı ben de Dr a sordum rapor veya izin gerekir mi diye o da sadece ilk gün dinlenmen yeterli dedi ama 3 gün izin alırım sanırım

Eşime sigara alkolden uzak dur dedi ben zaten kullanmıyorum , Dr a sordum sperm önemli değilmiş yumurta önemliymiş yumurta belirliyormuş embriyo kalitesini yemem gereken bişeyler var mı yumurtayı olumlu etkileyecek dedim o da hayır normal hayatına devam et dedi hayırlısı

ben geçen martta yaptırdığımda bir ay raporluydum
benim şubatta opu yapılıp donduracam
haziranda hitereskopi temmuzdada transfer olacam inşallah bakalım
yani uzun bir yol benimki
benimki en son belli olacak

ben geçen martta yaptırdığımda bir ay raporluydum
benim şubatta opu yapılıp donduracam
haziranda hitereskopi temmuzdada transfer olacam inşallah bakalım
yani uzun bir yol benimki
benimki en son belli olacak

Canım benim inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlansın da önemli olan o ,
Şimdi iğne zamanı :) eşim forumda takılmama kızıyor stres yaparım diye işten geldi biraz önce, ben kapatayım canım yarın akşam görüşürüz

anlaştık benimkide hiç izin vermiyor transfer zamanı
yarın görüşürüz

merhaba arkadaslar bende ilk tedavimde tum ignelerimi ozel bir klinikte yaptirmistim:) sonralari alistim kendim yaptim hatta en sonuncuda isyerimde masamda oturdugum yerde yaptim. Benimde esim transferdem sonra 15 gun evden cikmama izin vermiyor ilk 5 gun hep yatiriyor interneti yasakliyor kk okuyup agliyorsun diyordu bende o ise gidince giriyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…