2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

cnm bes yil once bir defa amerikan hastanesinde yaptirdim negatifti son 3 yildirda bahceci grup umut tup bebekte dort defa yaptirdim. simdi baska yere gececem

Canım sebebsiz inferlite qurubu için 3 yıl şartı aranıyor. Eğer kadın ve ya erkekte ciddi sorun varsa süre şartı yok. Allah kolaylık versin.

çok teşşekür ederim bilgilendirdiğin için..prosedürleri nelerdir pek bilmiyorum?çok uzun süren birşeymi bu rapor işleri?

Merhabalar, 3 yıl beklemek gerekmez, hem tüplerinizde kapalıymış. Bence biran önce işlemlere başlayın, raporunuz çıkar merak etmeyin..

çok teşekkürler..pek bi bilgim yok bu konuda maalesef biraz daha toparlandıktan sonra başlamak lazım işlemlere...ilginiz için tekrar teşekkürler

Tatlim ben lucrini dondurulmus tedavisinde kullanmistim sanirim endometrium kalinlasmasi icin verildi senin tedavin uzun protokol mu
uzun protokol canım, ılk kez kullanıyorum, daha once kısa protokol uygulandı da. bunda aklım karıştı

Hah şimdi kafamdakıler açığa kavuştu.
daha kalıtelı yumurta sağlanıyor demek kı lucrın ıle. Pekı lucrınden sonra ne uygulanıyor? :44:

benim de öyle canım hala olamadım adetim 6 gün gecikti.tarlusal a başladım ama hala içimde şüphe var ya hamileysem diye((

nuna'cım gebe isen söktürücüye ragmen adet görmezsin arkadaşım , bir kan testi daha mı yaptırsan.. eski forumlarda bunun ornegini yaşayan bir kaç kişi vardı..şu an ne durumdasın? var mı gelen giden..

canım bu doktorların gaddarca tabirleri insanı öldürüyor.. ne demek para ile çocuk sahibi olacaksın .. insanın rahatsızlıkları insanı bir raddeye getiriyor ve bu rahatsızlıklar sonucu dogal işleyişiyle yürümüyor işler..
onlar bu rahatsızlıklara çözüm üretmekle ugrasmadıkları , tıp çözüm sürecinde gelişmek yerine direkt mudahale yönünde gelişmeyi (maddi getirisi açısından) tercih ettiği için biz paralar döküp tüp bebek yaptırmaya calısıyoruz..
tüp gelişimi ve hücre transferi yaptırıyoruz bu işlemler için para ödüyoruz..
para ile çocuk sahibi olmak ne acı bir tabir.. hadi gelsin tüm varlıgımı vereyim , ama yok değil mi? YOK işte..
Para ile bile olsa yok yani..
O halde yapmasınlar bu işin ticaretini , bu iş türkiyede bir tekel gibi işledigi için paralı , bazıları özel hastane zincirlerini kurdu ve geliştirdi diye paralı , bugun bir Almanya'da bir Hollanda'da bir AB ülkesinde , niçin evlat sahibi olmanın transfer yönü bedelsiz?
Çünkü o laborant o işi yapmak için maaşını zaten alıyor , sen - ben farkı , özel devlet farkı YOK!
Ama burada devlete gidiyorsun , karşında asistanlar , diyorsun ki işte size 2 -3yıllık geçmişim , bebegim olması na mümkün.. doktor yok , sana deniyor ki bunlar önemsiz hepsini baştan bu hastanede yap , peki diyorsun haftalar geçiyor , yapıyorsun , sonra haydi rapor çıktı diyelim , içeri giriyor bir suratsız doktor , kadınlar 3er 5er odada , ee hadi tüp hadi transfer nerde , "aa ,bu ay şekerin oynamış , git şu ilacı iç öbür adetinde gel" deniyor..
Sizin bedava yapacagınız transfere başlayayım diyor ve çıkıyorsun.. Mecburen para ile transfere gidiyorsun..
özel sigortalar tonla para döküyorsun , sonunda sana TÜP Bebek transferıne gelmeden önce , doktorun önerdiği tedavi - rahatsızlık bulgularını bile "sen bebek istiyorsun " diye karşılamıyorlar!! Bunun bir rahatsızlık oldugunu anlatamıyorsun , doktor insaf ederse adet düzensizliği yazıyor da ilaçlar muayene ödeniyor..
Okadar savaş açtım , okadar platformlarda yer aldım ki , transferin paralı ama transfere dek olan surecin bedelsiz olması için!
Cünkü kim ne derse desin , transfere dek gecen surecler ya dogustan ya sonradan ama bir HASTALIK!! hastalık tedavisinde de birileri ya SSK ya özel sigortalar yani DEVLET insanın yanında durmalı !'
öyle 3 çocuk isterim'le olmuyor yani.. bir rapor alacagız diye yüzleşmedigimiz rezillik kalmıyor.. Parayla çocuk muş.. hadi be ..!

nuna'cım gebe isen söktürücüye ragmen adet görmezsin arkadaşım , bir kan testi daha mı yaptırsan.. eski forumlarda bunun ornegini yaşayan bir kaç kişi vardı..şu an ne durumdasın? var mı gelen giden..

Canım benim hala birşey yok.Bugün 7.gün idrar testi aldım ama tek çizgi ama ben 3 tane aldım:))) yarın ve öbür gün tekrar denicem çünkü benim günüm hiç şaşmazdı koca iki kiste,ameliyata ve tüp bebek denememe rağmen günü değişmedi.Şaşkınım anlatamam.Ama siz bana umut verdiniz,mesajın aklıma geldikçe hala yüzüm gülüyor:)) Negatif olsa da önemli değil ama birgün olabilme umudu var sonuçta:)) Gerçi adet olabilirsem bu ay başlayacaktık 2. tüp denememe:))

çok teşekkür ederim. Allah gönlünüzün muradını tez zamanda versin inşallah.

selam kızlar nabersiniz
tedvisi başlayan yokmu

anladığım kadarıyla canını çok yakmışlar bende burada anlatmaya kalksam okumaya kimsenin gücü yetmez adaletsizler soğuklar bu işe ticari bakıyorlar ama işin ucunda para olunca okadar konuşamıyorlar devlet hastanesinde adamlar seni itip kakıyorlar düşünsene ben süleymaniyede aşılama oldum adamlar aşılamayı yer yok diye dosya odasında yaptı üstelik benle beraber bi bayan daha vardı rezil bi durumdu yine süleymaniyede yumurtaları toplanan bi bayanın anestezi sonrası kapıya kadar getirilip yarı baygın bi haldeyken refakatçisini çağırıp gelmesini beklemeden bıraktıklarını ve kadının yere düştüğünü gördüm sanki devletten paralarını almıyorlar sen transfere kadar olan işlemlerden para alınmasın diyorsun alınmasın tabiii diyecem ama adamlar düşünsene embiriyo kalitesiz çıkarsa paranın büyük kısmını iade etmiyorlar neden dediğinde zaten asıl işlemler onlar daha çok tutuyor diyorlar sistem değişirmi hiç sanmam devlet rapor hakkını veriyor ama bi sürü şart koyuyor yok 40 yaşından gün almayacak yok çiftlerden birinin çocuğu olmayacak yok zart yok zurt bide aylarca uğraş özellere gelince para bastırıyorsun ama seçtiğin doktor çoğu zaman 1 kere görebiliyorsun bazen farklı doktorlar seni muayene ediyor kısacası sistemden bende memnun değilim konuya gelince evet bana bu lafı diyen doktora kızmıyorum niye biliyormusun bence bunun farkında işin ticarete döküldüğünün bilincinde ve bence uyardı aklınca tabii o lafı dediğinde benim ona cevabım şu oldu ben farkındayım parayla yaptırdığımın o yüzden patron benim yani ben daha acımasızdım belki ama bazen hatırlatmak gerekiyor onlar bize müşteri gözüyle bakıyorsa o zaman en iyi hizmeti verecekler haa bu arada uyarırken ameliyat olmam gerektini dedi 3000 tl istedi bende kendi bulunduğum ilde yine özel bi hastanede 1600tlye yaptırdım aynı hizmeti ucuza satın aldım üstelik ameliyatımı prof yaptı kısacası o anlattığın şeyler burada olmaz malesef izin vermezler sende iyi hizmet almaya çalış raporlu dahi olsan unutmaki devlet takır takır parasını sayıyor ellerine son bir not emin olki içlrinde bu işi sevenlerde severek yapanlarda var ben bir kere rastladım umarım umutlarında isteklerinde olur umarım bizden sonrakiler için daha güzel kanunlar çıkar hayallerinin gerçek olması dileğiyle

Adet olduktan sonra lukrinle beraber yumurta geliştirici ilaçlar kullanılıyor, artık dr.un hangisine karar verirse.

gunaydin arkadaslar Suleymaniyeye rapor icin gidiyorum birazdan orada olacagim cok tedirginim ilk gidisim melekleerr bizimle olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…