2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

çok teşşekür ederim bilgilendirdiğin için..prosedürleri nelerdir pek bilmiyorum?çok uzun süren birşeymi bu rapor işleri?

Bu konuda hiç bir fikrim yok. Ancak yorucu olduğunu, uzun sürdüğünü duydum. İn şee Allah sende çok kolay olur.

istanbulda tedavi yaptırmayı düşünsen misafirhanesi olan bir merkez var mı? biliyormusunuz?

istanbulda tedavi yaptırmayı düşünsen misafirhanesi olan bir merkez var mı? biliyormusunuz?

Mermorialin misafirhenesi varmış ama çok pahalı imiş. Bahçeci umut'a çok yakın pansiyonlar varmış, çok uygun fiyata... Öğretmenevi falan da varmış... Diğerleri hakkında bir bilgim yok...

Mermorialin misafirhenesi varmış ama çok pahalı imiş. Bahçeci umut'a çok yakın pansiyonlar varmış, çok uygun fiyata... Öğretmenevi falan da varmış... Diğerleri hakkında bir bilgim yok...

Teşekkür ederim canım ne yapacağımı bilemiyorum her günüm araştırma ile geçiyor

Arkadaşlar salı günü transferim oldu 14 gün beklemem gerekiyormuş eczaneden test alsam sonucu hemen öğrenemezmiyim bilgi olan var mı?

Arkadaşlar salı günü transferim oldu 14 gün beklemem gerekiyormuş eczaneden test alsam sonucu hemen öğrenemezmiyim bilgi olan var mı?

Bana 12. günden önce bakma demişlerdi.Şu an zaten belli olmaz tutup tutmadığı çok erken canım.Ama bazı arkadaşların 10.gün çıkmıştı değerleri.

Beklemek çok zor ama bana sorarsan 12. günü bekle ve güzel şeyler düşün.Rabbim hayırlısını versin gönlünce.İnşallah bebiş ya da bebişlerin sıkıca tutunur annelerine:)))

Kızlar tutunmayı kolaylaştıran gebelik aşısını duydunuz mu?

canım doktorunun 14 gun dedıyse beklemen lazım,forumda 12.gun bakıp sonucu pozıtıf cıkanlarda var, negatıf cıkıp 14.gun pozıtıf olanlarda var..sık dişini canım,rabbim yardımcı olsun ama surenı bekle mutlaka

Zannedersem geçtiğimiz sal transferin olmuş, biraz fazala aceleci değil misin? 3.günde sonuçları öğrenemezsin. Rahatla ol, merak ve stresle keyfini kaçırma. İnşallah hayırlısı ile olumlu sonucu alırsın...

Kizlar bu asiyi ogrenelim ve merkezlerimizden talep edelim sanirim bu asi kendi kanimizin ayristirilip tekrar bize verilmesiyle oluşuyormus

Kizlar bu asiyi ogrenelim ve merkezlerimizden talep edelim sanirim bu asi kendi kanimizin ayristirilip tekrar bize verilmesiyle oluşuyormus

Evet ama önce doktorun ve merkezin bu uygulamayı kabullenmesi lazım. Benim doktorum kanıtlanmış bir başarısı yok demişti.

Kızlar tutunmayı kolaylaştıran gebelik aşısını duydunuz mu?

Ben duydum canim, Bahceci kendi bunyesinde yapmiyor bu asiyi Bahcecideki doktorum beni Murat Berksoya yumurta artis tedavisi ve bu asi isin yonlendirmislerdi murat beye asi ugruna 6 ay muayeneye gittim benden tonla test istedi kisaca anlatim aylarca gunde 25 taneden fazla ilac icirtti tam 10.000 bin TL harcadim bu adama habire asi tarihi konusunda oyaladi ve muayeneleri uzatti ve her muayene 300 TL bu arada asi fiyatida 2.000 TL. Tam asi gunu allah yukardaya cok hastalandim gidemedim sonra Murat bey yumurtalarin cogaldi artik dedi ve Bahcecideki doktorumu aradi ece tedaviye hazir dedi ve o ay tup denemesi yaptirdik. Yumurta toplandiki 1 tane toplanmis.Murat beye inancim kalmadi. 6 aylik caba ve 1 yumurta toplanmisti oda ikinci kaliteydi oysaki zaten ben en az 5 yumurta toplanirken sayiyi cogalttirmak icin gitmistim. Murat bey aradi gel asini yapalim diye kabul etmedim asi iyi olabilir ama benim o adama inancim kalmamisti zaten Bahcecidekilerde beni bosuna yonlendirdiklerini anladilar ama umurlarinda bile olmadi.
Bu asiyi Istanbul Tupde Aret Kamar kendi direk yapiyormus 2 Aralikta gorusmeye gidince soracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…