Canim bu tur suprizleri beklemeyi birakali cooook olmustu ama tedavimizlede gelse raziyiz o derece yani))
Senin adina cok sevindim.tup bebekte cekilen acilari gormeden melegine kavusman allahin sana ve esine bir lutfu.rabbim kucagina almayida nasip etsin saglik ve sihhatle darisi ben ve benim gibi sabrednlerin basina..
Teşekkür ederim canim haklısın öğretmen evleri daha avantajli
Canım benim hala birşey yok.Bugün 7.gün idrar testi aldım ama tek çizgiama ben 3 tane aldım:))) yarın ve öbür gün tekrar denicem çünkü benim günüm hiç şaşmazdı koca iki kiste,ameliyata ve tüp bebek denememe rağmen günü değişmedi.Şaşkınım anlatamam.Ama siz bana umut verdiniz,mesajın aklıma geldikçe hala yüzüm gülüyor:)) Negatif olsa da önemli değil ama birgün olabilme umudu var sonuçta:)) Gerçi adet olabilirsem bu ay başlayacaktık 2. tüp denememe:))
nilnur sendede mi şeker var..ilaç kulanıyormusun?**kaç değerin
anladığım kadarıyla canını çok yakmışlar bende burada anlatmaya kalksam okumaya kimsenin gücü yetmez adaletsizler soğuklar bu işe ticari bakıyorlar ama işin ucunda para olunca okadar konuşamıyorlar devlet hastanesinde adamlar seni itip kakıyorlar düşünsene ben süleymaniyede aşılama oldum adamlar aşılamayı yer yok diye dosya odasında yaptı üstelik benle beraber bi bayan daha vardı rezil bi durumdu yine süleymaniyede yumurtaları toplanan bi bayanın anestezi sonrası kapıya kadar getirilip yarı baygın bi haldeyken refakatçisini çağırıp gelmesini beklemeden bıraktıklarını ve kadının yere düştüğünü gördüm sanki devletten paralarını almıyorlar sen transfere kadar olan işlemlerden para alınmasın diyorsun alınmasın tabiii diyecem ama adamlar düşünsene embiriyo kalitesiz çıkarsa paranın büyük kısmını iade etmiyorlar neden dediğinde zaten asıl işlemler onlar daha çok tutuyor diyorlar sistem değişirmi hiç sanmam devlet rapor hakkını veriyor ama bi sürü şart koyuyor yok 40 yaşından gün almayacak yok çiftlerden birinin çocuğu olmayacak yok zart yok zurt bide aylarca uğraş özellere gelince para bastırıyorsun ama seçtiğin doktor çoğu zaman 1 kere görebiliyorsun bazen farklı doktorlar seni muayene ediyor kısacası sistemden bende memnun değilim konuya gelince evet bana bu lafı diyen doktora kızmıyorum niye biliyormusun bence bunun farkında işin ticarete döküldüğünün bilincinde ve bence uyardı aklınca tabii o lafı dediğinde benim ona cevabım şu oldu ben farkındayım parayla yaptırdığımın o yüzden patron benim yani ben daha acımasızdım belki ama bazen hatırlatmak gerekiyor onlar bize müşteri gözüyle bakıyorsa o zaman en iyi hizmeti verecekler haa bu arada uyarırken ameliyat olmam gerektini dedi 3000 tl istedi bende kendi bulunduğum ilde yine özel bi hastanede 1600tlye yaptırdımeti ucuza satın aldım üstelik ameliyatımı prof yaptı kısacası o anlattığın şeyler burada olmaz malesef izin vermezler sende iyi hizmet almaya çalış raporlu dahi olsan unutmaki devlet takır takır parasını sayıyor ellerine son bir not emin olki içlrinde bu işi sevenlerde severek yapanlarda var ben bir kere rastladım umarım umutlarında isteklerinde olur umarım bizden sonrakiler için daha güzel kanunlar çıkar hayallerinin gerçek olması dileğiyle
Ahh innsallahh guzel haberlerini alirz, tu olsun da yeter ki olsun, dilerim gebe isen pozitifi, degil isen bir an once denemeyi yaparsin, dua edecegim adına..Rabbim nasip eylesin hemencikk
Cok guzel demissin agzina saglik, patron benim diye.. sen de haklisin.. hakkimizda herseyin hayirlisi, dilerim ileri kusaklara yaradan acisin,onlar gecen gun daha kotu beslenip daha krli sular havalar gecirecek.bu is 15bin dolarlar ile buraya girdi 2bin dolarlara dustu, yayildikca duzelecektir konu ama umarim kimse cekmez bu sıkıntıları..insanin enn temiz hisleri bunlar..senden de hayirli haberler bekliyorum insallahh,42sinde arkadasim dogal yoldan kaldi cok agliyordu, doktor hic bana gelme kibrisa git yumurtalik al demisti,kendini paraladi yerlerde surundu,hastanede kaldi uyanmak istemiyordu..ama gecti iste..dilerim saglikla mutlulukla evlatlarimiz gelsin..bizi bizden iyi kimse anlamaz.
Kisslarr adet oldum bugun..adetime hic bukadar sevinmemistim. Transferim icin tedaviye basliyorum insallh..cok korkmustum haftasonuna denk geldi doktora ulasamm diye ana acti telini) suan estrofem kullaniyorum sabah aksam bir adet p.tesi gel bi bakayim dedi.artik neye bakacaksa..hersey yolunda giderse aralikta transferim insalllahhh
Amin canım benim çok sağol:))) Hala hasta olmadım.10.gün
Tarlusal da bitti bugün inşallah yakın zamanda hasta olurumöpüyorum seni
Amin canım benim çok sağol:))) Hala hasta olmadım.10.gün
Tarlusal da bitti bugün inşallah yakın zamanda hasta olurumöpüyorum seni
aynı şekilde bende adet olamıyorum 10 gün geçti ve iki senedir şaşmazdı hemde hiç iki test yaptım sonuç malum hakkımızda hayırlısı aralık adatimle tedaviye başlamam gerekir nereden çıktı anlamadım sen kan testi yaptırdınmı ben sadece idrar testi yaptım:18::18:erstrofem kullanmıştım o yüzdenmi diyorum 13 gün oldu ama tık yok sadece birkere peçeteye geldi kafam karıştı iyicene .
Canim strestendir ilac bittikten sonra 10 gun icinde olman laxim..insan bekleyince gelmez bu adet) bende yarin bi izin alip hasim beye gelicem haftasinhna denk geldi diye ilaca basla dedi.p.teside gel bi kontrol edeyim dedi.bakalim ne diyecek hayirlisyla su transferi olsamda pozitifi gorsem...ahhh
hayırlısı olsun canım benim.İnşallah su gibi akar tedavin güzel haberler verirsin bize:))
bana gelince bu ay tedaviye başlamak istemiyorum artık
ebr74 benimde bir ay hic hastaligim durmamistiya rapor cikartmaya gittigimde doktor kist olusmus dedi sebebi bu olabilirmis. kullandigim ilaclar yapti sanirim bendede hep duzenli olurdu ilk kez boyle oldu belkide gecmis tedaviler hormonlarimizda birseyleri degistiriyor olabilir cnm
Canim merhaba bende sabah apar topar geldim hastaneye muayene oldum dondum.karindan muayene etti histeroskopi sonrasi incelmis rahim iyi bbari dedi.coraspin folik asite baslicam estrofem devam artarak devam ettirecek 5aralikta kontrol yazdi ultrasona gore karar vericez dedi insallh hayorlisiyla transferim olur busefer bakalim) transfere karar verecektir herald )
Canim bu tip vevek ilaclati cok agir vucut tepki vermis olabilir bende bi donem tarlusal kullandim kramp giriyordu surekli sonra doktor baska bi ilac verdi onuj yerine .bence ilacla beaber git doktora ondanda olabilir stresimiz cok ondanda olabilr..bide kendini nezman iyi hissediyrsan ozman basla tedaviye beb bayrama denk gelince doktora ulasamadim diye kizdim once ama histeroskopiden sonra vucut toparlandi yoksa opu histeroskopi ohss ...bide transfer olsa olmustum ;(( simdi iyiym sukur bakalim ne diyecek 5aralikta
Kisslarr adet oldum bugun..adetime hic bukadar sevinmemistim. Transferim icin tedaviye basliyorum insallh..cok korkmustum haftasonuna denk geldi doktora ulasamm diye ana acti telini) suan estrofem kullaniyorum sabah aksam bir adet p.tesi gel bi bakayim dedi.artik neye bakacaksa..hersey yolunda giderse aralikta transferim insalllahhh
Canım 1 kan 2 tane de idrar testi yaptım kapı gibi duruyor tek çizgi:)))
Psikolojim de bozuldu adet olsam da doktorumla konuşucam bu ay başlamak istemiyorum tedaviye( Birşeyler ters gidiyor hissediyorum.
Bütün vücudum alerji döktü.Daha doğrusu eylüldeki denememden kalan kaşıntılar bunlar.İğnelerle başlamıştı geçer dediler sorduğumda.Sonra zaman zaman azaldı ,tekrar ortaya çıktı vs vs ben pek önemsemedim ama tarlusala başladığımdan beri iyice arttı yarın sabah cildiyeye gidicem.Umarım önemli birşey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?