2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

amin canım tüm dualarımda sizler ve tüm bebek isteyenler var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kisslarr adet oldum bugun..adetime hic bukadar sevinmemistim. Transferim icin tedaviye basliyorum insallh..cok korkmustum haftasonuna denk geldi doktora ulasamm diye ana acti telini) suan estrofem kullaniyorum sabah aksam bir adet p.tesi gel bi bakayim dedi.artik neye bakacaksa..hersey yolunda giderse aralikta transferim insalllahhh

Ahh innsallahh guzel haberlerini alirz, tu olsun da yeter ki olsun, dilerim gebe isen pozitifi, degil isen bir an once denemeyi yaparsin, dua edecegim adına..Rabbim nasip eylesin hemencikk

nilnur sendede mi şeker var..ilaç kulanıyormusun?**kaç değerin

Ben de hipoglisemi var, degerlerim son tahlilde normaldi ama ilac almiyorum artik, cok yiyorum ve mahvettim yine kendimi, insulinim yok beniim, sıkıntılı bir durum ama tup bebek doktoru uzerinde hic durmadi, senin bu konu mu sorunu..tarcin ve ihlamur icer misin? Bana cok yardimc oldu dal tarcin atip ihlamur ictim, kilo verdim ve o donem cokk iyiydim

Cok guzel demissin agzina saglik, patron benim diye.. sen de haklisin.. hakkimizda herseyin hayirlisi, dilerim ileri kusaklara yaradan acisin,onlar gecen gun daha kotu beslenip daha krli sular havalar gecirecek.bu is 15bin dolarlar ile buraya girdi 2bin dolarlara dustu, yayildikca duzelecektir konu ama umarim kimse cekmez bu sıkıntıları..insanin enn temiz hisleri bunlar..senden de hayirli haberler bekliyorum insallahh,42sinde arkadasim dogal yoldan kaldi cok agliyordu, doktor hic bana gelme kibrisa git yumurtalik al demisti,kendini paraladi yerlerde surundu,hastanede kaldi uyanmak istemiyordu..ama gecti iste..dilerim saglikla mutlulukla evlatlarimiz gelsin..bizi bizden iyi kimse anlamaz.

Ahh innsallahh guzel haberlerini alirz, tu olsun da yeter ki olsun, dilerim gebe isen pozitifi, degil isen bir an once denemeyi yaparsin, dua edecegim adına..Rabbim nasip eylesin hemencikk

Amin canım benim çok sağol:))) Hala hasta olmadım.10.gün
Tarlusal da bitti bugün inşallah yakın zamanda hasta olurum öpüyorum seni

amin inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...

Senin adina sevindim canim insallah hersey yolunda gider ve bizim transfer donemimize sen hamile girmis olursun.

aynı şekilde bende adet olamıyorum 10 gün geçti ve iki senedir şaşmazdı hemde hiç iki test yaptım sonuç malum hakkımızda hayırlısı aralık adatimle tedaviye başlamam gerekir nereden çıktı anlamadım sen kan testi yaptırdınmı ben sadece idrar testi yaptım:18::18:erstrofem kullanmıştım o yüzdenmi diyorum 13 gün oldu ama tık yok sadece birkere peçeteye geldi kafam karıştı iyicene .

ebr74 benimde bir ay hic hastaligim durmamistiya rapor cikartmaya gittigimde doktor kist olusmus dedi sebebi bu olabilirmis. kullandigim ilaclar yapti sanirim bendede hep duzenli olurdu ilk kez boyle oldu belkide gecmis tedaviler hormonlarimizda birseyleri degistiriyor olabilir cnm

Canim strestendir ilac bittikten sonra 10 gun icinde olman laxim..insan bekleyince gelmez bu adet) bende yarin bi izin alip hasim beye gelicem haftasinhna denk geldi diye ilaca basla dedi.p.teside gel bi kontrol edeyim dedi.bakalim ne diyecek hayirlisyla su transferi olsamda pozitifi gorsem...ahhh

Canım 1 kan 2 tane de idrar testi yaptım kapı gibi duruyor tek çizgi:)))
Psikolojim de bozuldu adet olsam da doktorumla konuşucam bu ay başlamak istemiyorum tedaviye( Birşeyler ters gidiyor hissediyorum.
Bütün vücudum alerji döktü.Daha doğrusu eylüldeki denememden kalan kaşıntılar bunlar.İğnelerle başlamıştı geçer dediler sorduğumda.Sonra zaman zaman azaldı ,tekrar ortaya çıktı vs vs ben pek önemsemedim ama tarlusala başladığımdan beri iyice arttı yarın sabah cildiyeye gidicem.Umarım önemli birşey değildir

hayırlısı olsun canım benim.İnşallah su gibi akar tedavin güzel haberler verirsin bize:))
bana gelince bu ay tedaviye başlamak istemiyorum artık

hayırlısı olsun canım benim.İnşallah su gibi akar tedavin güzel haberler verirsin bize:))
bana gelince bu ay tedaviye başlamak istemiyorum artık

Canim merhaba bende sabah apar topar geldim hastaneye muayene oldum dondum.karindan muayene etti histeroskopi sonrasi incelmis rahim iyi bbari dedi.coraspin folik asite baslicam estrofem devam artarak devam ettirecek 5aralikta kontrol yazdi ultrasona gore karar vericez dedi insallh hayorlisiyla transferim olur busefer bakalim) transfere karar verecektir herald )

Canim bu tip vevek ilaclati cok agir vucut tepki vermis olabilir bende bi donem tarlusal kullandim kramp giriyordu surekli sonra doktor baska bi ilac verdi onuj yerine .bence ilacla beaber git doktora ondanda olabilir stresimiz cok ondanda olabilr..bide kendini nezman iyi hissediyrsan ozman basla tedaviye beb bayrama denk gelince doktora ulasamadim diye kizdim once ama histeroskopiden sonra vucut toparlandi yoksa opu histeroskopi ohss ...bide transfer olsa olmustum ;(( simdi iyiym sukur bakalim ne diyecek 5aralikta

sanırım benimde pkos devreye girdi deli gibi tatlı yemeye başladım kilo almayada başladım tabii evet çok kanama kisten oluşuyor bilmiyorum birşeyler yolunda gitmiyor aralık 3 'ü veya 4'ünde doktora gidicem hayırlısı bakalım herşey altüst oldu yine

canım benim herşey gönlünce olur inşallah su gibi akar tedavin ve bana güzel haberler verirsin.Bana Haşim beye ilk gittiğin zamanki tedavi sürecini anlatır mısın?

insallah hayirli bi sekilde ilerler tedavin insallah tutar rabbim kucagina almayi nasip eder insallah hepimiz kucagimiza
aliriz yavrularimizi

...............
Nuna'cım bir arkadaşımız hormon ve kist problemi nedeniyle ilaca ragmen adet gormemişti fakat 2 ya da 3 kişi ertesi ay aslında gebe olduklarını ögrenmişlerdi söktürücüye ragmen , hatta bir kişi kullanamamıştı şüphe edip , çok uyuyor çok yiyormuş şüphe duymuş , neticede 2 aylık ögrendiler , birinin dış gebelik oldugundan zor görüldü karında ama kan tahlilinde çıkmıştı .. süreç herşeyi beraberinde getirebilir canım kardeşim , ama ne olursa olsun alerjik reaksiyon vermemeli..
hormonlar yüzünden kilo vs yapabilir insana ama bir bak bakalım , sinirlerini uyarıyor belki de bu ilaç ve beden rahatlayamıyorsa kaşıntı kızarıklık oluşmuştur.
Vaktin oldugunda inşalla regl görürsün ya da bir şekilde süreç sonuçlanır , günde 20dk demlendirip süzdükten sonra yarım cay bardagı çoban çökelten kullan canım .
veya aktardan hayıt suyu al , yumurtalıklarını düzene soksun , gününü de düzeltsin , nar ye bol bol o da vücuttan ödemleri söksün , günde 1 tane ye..
yürüyüş yap , aklını vücudunu rahatlat lütfen ve içinden gelmiyorsa tüp için dediğin gibi gitme bu ay , sonuçta sen nekadar iyiysen yavrucugun o kadar rahat tutunacaktır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…