...............
Nuna'cım bir arkadaşımız hormon ve kist problemi nedeniyle ilaca ragmen adet gormemişti fakat 2 ya da 3 kişi ertesi ay aslında gebe olduklarını ögrenmişlerdi söktürücüye ragmen , hatta bir kişi kullanamamıştı şüphe edip , çok uyuyor çok yiyormuş şüphe duymuş , neticede 2 aylık ögrendiler , birinin dış gebelik oldugundan zor görüldü karında ama kan tahlilinde çıkmıştı .. süreç herşeyi beraberinde getirebilir canım kardeşim , ama ne olursa olsun alerjik reaksiyon vermemeli..
hormonlar yüzünden kilo vs yapabilir insana ama bir bak bakalım , sinirlerini uyarıyor belki de bu ilaç ve beden rahatlayamıyorsa kaşıntı kızarıklık oluşmuştur.
Vaktin oldugunda inşalla regl görürsün ya da bir şekilde süreç sonuçlanır , günde 20dk demlendirip süzdükten sonra yarım cay bardagı çoban çökelten kullan canım .
veya aktardan hayıt suyu al , yumurtalıklarını düzene soksun , gününü de düzeltsin , nar ye bol bol o da vücuttan ödemleri söksün , günde 1 tane ye..
yürüyüş yap , aklını vücudunu rahatlat lütfen ve içinden gelmiyorsa tüp için dediğin gibi gitme bu ay , sonuçta sen nekadar iyiysen yavrucugun o kadar rahat tutunacaktır. :)
bende bu kısmet olursa ocakta başlayacağım ikinci tedavime bu arada aranızda tedaviye başlayan varsı inşallah olumlu sonuçlanır 2014 yılında mutlu haberlerimizi alırız
merhabalar can iyi dileklerin icin tesekkurler hangi hastanede tedavi goruyorsun.
merhaba canım ben ilk denememi medikanada yaptırmıştım haziranda şimdi ocak için genartı düşünüyorum siz deki problem nedir
bizdeki sorun erkek infertilesi iki milyon, zamanla yillar icinde tedavi gore gore bendede yumurtaliklarimda azalma ve kalite dususu oldu. sizdeki sorun neydi cnm
canım bizdede erker kaynaklı sperm hızı morfoloji ve şimdide genetik eşimde 13 ve 14 kromozom yapışıklığı çıktı bakalım ne olacak her şey yaradandan ilk başta morfoljimiz2 çıktı diye üzüldük şimdide genetik
canım benim herşey gönlünce olur inşallah su gibi akar tedavin ve bana güzel haberler verirsin.Bana Haşim beye ilk gittiğin zamanki tedavi sürecini anlatır mısın?
insallah hayirli bi sekilde ilerler tedavin insallah tutar rabbim kucagina almayi nasip eder insallah hepimiz kucagimiza
aliriz yavrularimizi
canım bizdede erker kaynaklı sperm hızı morfoloji ve şimdide genetik eşimde 13 ve 14 kromozom yapışıklığı çıktı bakalım ne olacak her şey yaradandan ilk başta morfoljimiz2 çıktı diye üzüldük şimdide genetik
hoşbulduk canım saolasin yeni yıla yeni umutlarla canım benim morfoloji sorunu olanlara tavsiyem genetiğede baktırın benim ilk tüp denememde olumlu olmuştu ancak 6 haftalıkken düştü bizde yapılması gerekenleri yapalım ikincisi icin dedik iyiki de yaptırmışız tüp bebek doktorları üç düşükden sonra tavsiye ediyor genetiğe baktırmayı ama maddı manevi neler den geçiyoruz biz bilirz genetik doktoru ile konuştum kromozom yapışıklığı spermlere baskı yaptığı için kalitesi düşük dedi anlayacağınız denemeden yapılması gereken her şeyi yaptırınHosgeldin...simdiden hayırlı olsun tedavin..yeni yila hep birlikte guzel haberlerle gireriz insallah.bizdede morfoloji sorunu var % 1genetige hic bakilmadi..bide tuplerim tikali..rabbim hepimizin yardimcisi olsun
hoşbulduk canım saolasin yeni yıla yeni umutlarla canım benim morfoloji sorunu olanlara tavsiyem genetiğede baktırın benim ilk tüp denememde olumlu olmuştu ancak 6 haftalıkken düştü bizde yapılması gerekenleri yapalım ikincisi icin dedik iyiki de yaptırmışız tüp bebek doktorları üç düşükden sonra tavsiye ediyor genetiğe baktırmayı ama maddı manevi neler den geçiyoruz biz bilirz genetik doktoru ile konuştum kromozom yapışıklığı spermlere baskı yaptığı için kalitesi düşük dedi anlayacağınız denemeden yapılması gereken her şeyi yaptırın
Hosgeldin...simdiden hayırlı olsun tedavin..yeni yila hep birlikte guzel haberlerle gireriz insallah.bizdede morfoloji sorunu var % 1genetige hic bakilmadi..bide tuplerim tikali..rabbim hepimizin yardimcisi olsun[/
arkadaşım geçmiş olsun. hemen hemen aynı sorunlarımız. morfoloji 2. benimde iki tüpüm tıkalı. daha önce kese oluşmayan bi gebelik yaşadım sanırım ondan sonra tıkandı tüpler. sen laparoskopi falan düşünmüyormusun? direk tüp bebek mi deniyeceksin. nerede yaptırmayı düşünüyorsun?
ne kadar üzgün olduğunu biliyorum canım ve söyleyecek kelime bulamıyorum ama Allah'ın mucizesine inan diyorum sadece bizlerde birgün alıcaz bebeklerimizi kucağımıza. peki şimdi yapmanız gereken neymiş. benimde eşimde morfoloji sorunu var %2. bende bi kere bi hamilelik yaşadım ama kese falan gözükmedi zaten morfolojiyi de yeni öğrendik daha. neyse aşılama bari yapalım dedik ki bu seferde benim iki tüpüm kapalıymış. şimdi bu genetiği duydum senden iice canım sıkıldı. varmı yani bi yolu. tüp bebek yaptırcaz onu anladım da genetiğini falan seçebiliyorlarmışmı. nasıl bir yol izliceksin şimdi. bide bende yaptırtayım eşime bu testi nasıl olcak. nerde yapılıyor bu test? Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.bizimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?