canim aynen bende unv. is guc derken 28 oldugumda kotu giden iliskilerden de olacak evlenmemistim annem bunalima girmisti esimle evlenirken 30 olmadan evlenim bari dedim gerci asiktim ve ailelerin etkisi olmadan birbirimizi tanimistik:)) ablamin 9 tup bebeginden sonra annen hemenn cocukkk dedii hic korunmadim bi baktikki bizdee ayniyiz:)))
Arkadaslar merhaba..bende 2 negatıf asılamanın ardından tup bebege karar verdım.26yasındayım 4 yıllık evlıyım.2 yıldır ugrasıyoruz bakalım.Allah herkesın gonlune gore versın ınsallah.ben ıgne kullanma kısmını gectım.hatta yarın yumurtalar toplanacak. Bıraz korkuyorum.nolur destek olun..
merhaba,
önce hikayemi anlatayım. 1 senedir bebek için uğraşıyoruz. eşiminde ilk teste sperm sıfır çıktı.2. teste 2 milyon. dr sperm azlığı var dedi. varikolselden dedi.ameliyat oldu ama işe yaramadı. normal yol ile 1 sene ilaç kullanarak bakacağız dediler. ama bizim sinirlerimiz zaten çok yığranmıştı. tüp bebek yapmaya karar verdik. çünkü eşimin yumurtalıkları alt sınırda sperm üretmek için. 1 sene sonra daha kötü olma ihtimali var. neyse o kötü günleri anlatmak istemiyorum. emin daha kötüsünü yaşayanlar vardır.bugün tüp bebek tedavisini başladım. iğnelerimi aldım. bundan sonra süreç ile ilgili hiç bir fikrim yok. haftaya salı kontrole gideceğim.
inşallah 2014 ocak ta bebeğimiz olacak.
tavsi etmek istediğiniz bir şeyler var mı?
benimde kuzenin 5 yıl korunmadı ama 5 yıl doktora da gitmedi ancak gebe kaldı , ütelik 22den 27'ye yani yaşlarıda gençti , bana diyor ki "abla bizim dogurganlıgımızda bir sorun var " ..bak senin de ablan defalarca denemiş , gerci daha cok infertil erkek bizde ama , inşallah artık Allah aratmaz be canım..Ben de okuyacagım diye parçaladım kendimi ve de biz 8yıl çıktık zaten sonra evlendik , şu an 11.yılımız bizim aslında .. Allah bir ömür ayırmasın beni canım'dan inşallah hemen istedik biz o yüzden ..Mevlam burda da sınayacakmış demek ki..
Zaten olacaksa çok kolay , olmayacaksa cok zor canım be..
Artık uykusuz gecelerim daha cok arttı mesela , eskiden aglardım akar giderdi , şimdikalbime oturuyo , beynim agrıyo düşünceden..
hasta ediyor beni yavrumun hasreti
Arkadaslar merhaba..bende 2 negatıf asılamanın ardından tup bebege karar verdım.26yasındayım 4 yıllık evlıyım.2 yıldır ugrasıyoruz bakalım.Allah herkesın gonlune gore versın ınsallah.ben ıgne kullanma kısmını gectım.hatta yarın yumurtalar toplanacak. Bıraz korkuyorum.nolur destek olun..[/QUOT
tedavin hayirlara vesile olsun arkadasim, yumurta toplama o kadar kolay bir islemki, gozunu kapatiyorsun genellikle bu genel anestezi ile oluyor ama benimki genel degildi hafifi bir yatistirici verdiler sanirim buna ragmen gozumu actim olay bitmis..hiccc korkulacak birsey yok..kolay gelsinn
Arkadaslar merhaba..bende 2 negatıf asılamanın ardından tup bebege karar verdım.26yasındayım 4 yıllık evlıyım.2 yıldır ugrasıyoruz bakalım.Allah herkesın gonlune gore versın ınsallah.ben ıgne kullanma kısmını gectım.hatta yarın yumurtalar toplanacak. Bıraz korkuyorum.nolur destek olun..
merhaba,
önce hikayemi anlatayım. 1 senedir bebek için uğraşıyoruz. eşiminde ilk teste sperm sıfır çıktı.2. teste 2 milyon. dr sperm azlığı var dedi. varikolselden dedi.ameliyat oldu ama işe yaramadı. normal yol ile 1 sene ilaç kullanarak bakacağız dediler. ama bizim sinirlerimiz zaten çok yığranmıştı. tüp bebek yapmaya karar verdik. çünkü eşimin yumurtalıkları alt sınırda sperm üretmek için. 1 sene sonra daha kötü olma ihtimali var. neyse o kötü günleri anlatmak istemiyorum. emin daha kötüsünü yaşayanlar vardır.bugün tüp bebek tedavisini başladım. iğnelerimi aldım. bundan sonra süreç ile ilgili hiç bir fikrim yok. haftaya salı kontrole gideceğim.
inşallah 2014 ocak ta bebeğimiz olacak.
tavsi etmek istediğiniz bir şeyler var mı?
benim esiminde 2 milyon, 2 milyonada nasil ilacla normal yola bakacagiz derler sasiriyorum sadece zaman kaybi direk tup bile tutmuyor micro enjeksiyon sistemi yapiliyor genelde, tupe karar vermekle iyi yapmissiniz hangi hastanede tedavi oluyorsun cnm
Merhaba bizimde degerlerimiz cok dusuk ve 1. derece varikosel yuzunden cok degisken 2-6-30 milyon bile oldu..morfolojimiz kotu maalesef..varikosel 1. derecede olanlar icin ameliyat cok fayda etmez dedikleri icin ivf/icsi ye basladik..yumurtalarim toplandi dollendi simdi buzdolabinda iki minigimiz..insallah Allahim en kisa zamanda hepimize nasip eder tatli bir melek..
Allaha inanmayanlar izlesin ! - YouTube
bunu adres çubuguna kopyalayın ,ay ay neler oluyor , nasıl bölünüyor , ilk embriyo , ilk kalp atışı , önce eller -parmaklar ..
ilk izledigimde kendime gelemedim aglamaktan..
Fetus içeri girer ve rahme "kalmaya geldim , beni yaşat " der..
işte bebeginiz :) , işte insan neslini devam ettiren o gizemli mucizeye sahip kadın bedeni ve ay ay İlahi hediyemiz ..
canım biz de de aynı problem var , bize proxeed pluss verdiler beklememizi söylediler , doktora göre normal bile olabilir.. tabi biz 30u hiç görmedik , hayal o sayılar ama 5mil görürsek microenjeksiyon yapacagız..birşey kullandınız mı siz 6dan 30'a kadar..
inşallah embriyoların saglıklı transfer olur canım benim..
Merhaba bizimde degerlerimiz cok dusuk ve 1. derece varikosel yuzunden cok degisken 2-6-30 milyon bile oldu..morfolojimiz kotu maalesef..varikosel 1. derecede olanlar icin ameliyat cok fayda etmez dedikleri icin ivf/icsi ye basladik..yumurtalarim toplandi dollendi simdi buzdolabinda iki minigimiz..insallah Allahim en kisa zamanda hepimize nasip eder tatli bir melek..
canim ya minislerin once karninda sonra kucaginda olsun, erkekte sorun olunca bazi konularda caresiz kaliniyor bizdede oyle nilNur dada oyle artik deneyerek bebisi bulmaya calisacagiz.
bizim de erkek infertilitesi, eşimin sperm sayısı ml de 2 milyon çıktı varikosel ameliyatı da oldu ama beklemek istemedik daha fazla.doktorla ilk görüşmemizi yaptık. ocakta inş yeni yılı bebişlerle karşılarız.
bizim de erkek infertilitesi, eşimin sperm sayısı ml de 2 milyon çıktı varikosel ameliyatı da oldu ama beklemek istemedik daha fazla.doktorla ilk görüşmemizi yaptık. ocakta inş yeni yılı bebişlerle karşılarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?