canim doktoru aradim kullanmayin dedi o ilac yararliymis ama bizde gerek yokmus hastalarin durumuna gore degisiyor dedi. daha cok morfoloji sorunu olana yada sperm sayisi yuzlerde olanlara milyon seviyesine cikmasi icin veriyoruz dedi.
Kizlarr yarin test gunum uykularim kacti...allahim bana yardim et...dualarinizi eksik etmeyin nolur. hepinizi opuyorum
Kızlar aranıza yeni katıldım 2 kere başarısız tüp bebek tedavisinden sonra bu ay 3.deniyorum lucrin ve gnolf kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak 😐
Kizlarr yarin test gunum uykularim kacti...allahim bana yardim et...dualarinizi eksik etmeyin nolur. hepinizi opuyorum
hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini alırız ve allah kucağına almayı nasip eder :)Kizlarr yarin test gunum uykularim kacti...allahim bana yardim et...dualarinizi eksik etmeyin nolur. hepinizi opuyorum
Ben dün itibariyle 10 haftadır karnımda olan bebeğimi kaybettim.normal kontrole gittim ve bebeğimin 2 hafta önce atan kalbinin durduğunu gördük ve alınması kararı verildi.Çok üzüldüm ama dün ondan ayrıldım.gayet iyi gidiyordu bir sıkıntım olmadı.Anlayamadım.kromozom tahlili için gönderdik ondan bir parça...(( çok alışmıştım pıhtı problemim vardı ama kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum ne diyeyim Allah yar ve yardımcımız olsun... Ben gibi arkadaşlarda neler çıktı neden olmuştur bilgisi olan varmı?
kızlar bu arada çarşamba büyük ihtimalle yumurta toplama işlemi var dua edin kaliteli olsunlar anestezi alıcam ilk defa korkuyorum astım var bende iyi olur inşallah:26::26::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?