kızlar bu arada çarşamba büyük ihtimalle yumurta toplama işlemi var dua edin kaliteli olsunlar anestezi alıcam ilk defa korkuyorum astım var bende iyi olur inşallah:26::26::18::18:
Nerede yaptırıyorsunuz.Allah yardımcınız olur inşallah...
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
benimdoktorum kocaelide doç.eray çalışkan toplama ve yükleme acıbadem maslakta kendisi yapacak amin allah hepimizin yardımcısı olsun:18:
Canim cok sagol rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..aldim sonucu size yazmak icin annemlere geldim .2700deger simdi olaclarima devam edecegim degilmi?canımmmmmmmmmmmmmmmmmm kesin ikiz:))))Allah a çok şükür.sanki ben hamileyim o kadar sevindim.Rabbim kucagına aldıgın gunu görmeyı de nasip etsin ohhh şükürler olsunnnn
canimm kesinlikle ikizzzzzzz:))) ikiside tutmusss harika bir habeer cok sevindimm inan kendim yasamis kadar mutlu oldumm:)) masallah diyeyimmm, lutfen dikkattli olll opuyorum hayatimmm
allahim sukurler olsun
allahim sukurler olsun
Cok sevindim emha hangi dr a ve merkezde tedavi oldun acaba
Maşallah
İkiz gibi duruyor değerin oldukça yüksek..
Çok tebrik ediyorum.Sağlıklı gebelikler ve doğum diliyorum
nuna nerelerdesin hayatim hic gozukmez oldun sohbetin guzeldi:))
Canim allah razi olsum.2710 deger.hastanedeki yanlis okumus.rabbim sevincimi kursagimda birakmasin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallh..isteyen herkese tez zamanda gonlundekini versin insallh.2014 bizim yilimz olacak insallh.ayagimi fena surdum
Canim cok sagol rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..aldim sonucu size yazmak icin annemlere geldim .2700deger simdi olaclarima devam edecegim degilmi?
allahim sukurler olsun
Canim benim doktor silivride ama sadece ilac ve usg kontrolumu o yapti. Opu ve transferi istanbul cerrahi hast.ozan ozolcay ve ekibi yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?