çok geçmiş olsun,, inş. bebişlerin seninledir,, denetimleri iyi bilen birisi olarak biliyorumki yorgunluk-yoğunluğu geçiyor insan stres yetiyor inş. sen daha çok bebişlerini düşünmüşsündür canım biraz olsun rahatlatmıştır o düşünce seni,,
Inan canim yaklasik 3aydir hep tup bebek icin calistim ve ortam ayrladim..nezman transferim olacagini ogrendim aman allahim hic isim gucum yogunlugum bitmedi.yani tutmasa tek suclu benim galiba ..transferim olacagi hafta tasinmak zorunda kaldik.onceki hafta hem usutmemeye dikkat edip hem kendimi koruyarak koca evi temizledim ailemle.neyse transfer oldu..kaynananm geldi..kadincagiz en basta gayet iyi niyetli idi bana bakmaya gelmisti ..ev tasirken zorlanmayayim bu halimle diye..ama iki gun durdu..kizini cagirdi..biz bitek ona soylemistik tup bebegi sonra ben kendi annemede soledim transferin 4.gunu..artik dayanamadim cunku..gorumcemin haberi olmadigindan yatamadim..azicik uzaniyrdum hadi ne yattin diyordu..ardindan 3.gun kayinbabami cagirdi kayinvalidem ...iyi niyete bakin ..benim yatip dinlenmem lazim o surekli evi dolduruyr yatmak ne kelime tovbe..iki gun oyle dinlendim diken uzerinde..sonraki kayinbabam ve gorumcem esliginde gecti..yemek pisir yika topla ile..zaten is yeri sagolsun hic yalniz birakmadi..5.gun calisma basladi keza iyiki ise gitim evdekinden daha rahatti kafam.nerdesin niye yattin niye odana gittin diye soran kimse yoktu..zaten iki gundur kanamam vardi.doktor uzan dedi.dinlen dedi .isyeri denetimi cikti..off is yogun ev yogun ben yorgunnn....baktim olacak gibi degil esime annesine kibarca babasindab rahatsiz oldugumi soylettim -kii bunu onun coooktan dusunmesi lazimdi- kustuler ..bu sabah gittiler simdi daha kotu hissediyrum..kendi dusunmeleri gerekeni ben esime soyledigim icin kirginlarmiss..ben kime kirilayim? dinlenmem gerekirken evimi dugun evine cevirdilerr ama ben kotu oldum..
bazen diyorumki ben acaba bisey haketmiyrmuyum.?baksaniza bi transferi bile elime yuzume bulastirdim..herkes birbirine dustu..belli bisey yokken kirdim herkesi ..ama ben bukadr stresliyken insanlarin biraz beni alttan almasi lazim degilmi? Kendi evimde dinlenmek istemek bile hakkim degil..bu donem zaten cok stresli bide boyle yapiyrlar..ahhh bu ahlarimmm ne olacak..10gun ya on gun rahat olmam lazimdi..offf