• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

çok geçmiş olsun,, inş. bebişlerin seninledir,, denetimleri iyi bilen birisi olarak biliyorumki yorgunluk-yoğunluğu geçiyor insan stres yetiyor inş. sen daha çok bebişlerini düşünmüşsündür canım biraz olsun rahatlatmıştır o düşünce seni,,

Inan canim yaklasik 3aydir hep tup bebek icin calistim ve ortam ayrladim..nezman transferim olacagini ogrendim aman allahim hic isim gucum yogunlugum bitmedi.yani tutmasa tek suclu benim galiba ..transferim olacagi hafta tasinmak zorunda kaldik.onceki hafta hem usutmemeye dikkat edip hem kendimi koruyarak koca evi temizledim ailemle.neyse transfer oldu..kaynananm geldi..kadincagiz en basta gayet iyi niyetli idi bana bakmaya gelmisti ..ev tasirken zorlanmayayim bu halimle diye..ama iki gun durdu..kizini cagirdi..biz bitek ona soylemistik tup bebegi sonra ben kendi annemede soledim transferin 4.gunu..artik dayanamadim cunku..gorumcemin haberi olmadigindan yatamadim..azicik uzaniyrdum hadi ne yattin diyordu..ardindan 3.gun kayinbabami cagirdi kayinvalidem ...iyi niyete bakin ..benim yatip dinlenmem lazim o surekli evi dolduruyr yatmak ne kelime tovbe..iki gun oyle dinlendim diken uzerinde..sonraki kayinbabam ve gorumcem esliginde gecti..yemek pisir yika topla ile..zaten is yeri sagolsun hic yalniz birakmadi..5.gun calisma basladi keza iyiki ise gitim evdekinden daha rahatti kafam.nerdesin niye yattin niye odana gittin diye soran kimse yoktu..zaten iki gundur kanamam vardi.doktor uzan dedi.dinlen dedi .isyeri denetimi cikti..off is yogun ev yogun ben yorgunnn....baktim olacak gibi degil esime annesine kibarca babasindab rahatsiz oldugumi soylettim -kii bunu onun coooktan dusunmesi lazimdi- kustuler ..bu sabah gittiler simdi daha kotu hissediyrum..kendi dusunmeleri gerekeni ben esime soyledigim icin kirginlarmiss..ben kime kirilayim? dinlenmem gerekirken evimi dugun evine cevirdilerr ama ben kotu oldum..
bazen diyorumki ben acaba bisey haketmiyrmuyum.?baksaniza bi transferi bile elime yuzume bulastirdim..herkes birbirine dustu..belli bisey yokken kirdim herkesi ..ama ben bukadr stresliyken insanlarin biraz beni alttan almasi lazim degilmi? Kendi evimde dinlenmek istemek bile hakkim degil..bu donem zaten cok stresli bide boyle yapiyrlar..ahhh bu ahlarimmm ne olacak..10gun ya on gun rahat olmam lazimdi..offf

Inan canim yaklasik 3aydir hep tup bebek icin calistim ve ortam ayrladim..nezman transferim olacagini ogrendim aman allahim hic isim gucum yogunlugum bitmedi.yani tutmasa tek suclu benim galiba ..transferim olacagi hafta tasinmak zorunda kaldik.onceki hafta hem usutmemeye dikkat edip hem kendimi koruyarak koca evi temizledim ailemle.neyse transfer oldu..kaynananm geldi..kadincagiz en basta gayet iyi niyetli idi bana bakmaya gelmisti ..ev tasirken zorlanmayayim bu halimle diye..ama iki gun durdu..kizini cagirdi..biz bitek ona soylemistik tup bebegi sonra ben kendi annemede soledim transferin 4.gunu..artik dayanamadim cunku..gorumcemin haberi olmadigindan yatamadim..azicik uzaniyrdum hadi ne yattin diyordu..ardindan 3.gun kayinbabami cagirdi kayinvalidem ...iyi niyete bakin ..benim yatip dinlenmem lazim o surekli evi dolduruyr yatmak ne kelime tovbe..iki gun oyle dinlendim diken uzerinde..sonraki kayinbabam ve gorumcem esliginde gecti..yemek pisir yika topla ile..zaten is yeri sagolsun hic yalniz birakmadi..5.gun calisma basladi keza iyiki ise gitim evdekinden daha rahatti kafam.nerdesin niye yattin niye odana gittin diye soran kimse yoktu..zaten iki gundur kanamam vardi.doktor uzan dedi.dinlen dedi .isyeri denetimi cikti..off is yogun ev yogun ben yorgunnn....baktim olacak gibi degil esime annesine kibarca babasindab rahatsiz oldugumi soylettim -kii bunu onun coooktan dusunmesi lazimdi- kustuler ..bu sabah gittiler simdi daha kotu hissediyrum..kendi dusunmeleri gerekeni ben esime soyledigim icin kirginlarmiss..ben kime kirilayim? dinlenmem gerekirken evimi dugun evine cevirdilerr ama ben kotu oldum..
bazen diyorumki ben acaba bisey haketmiyrmuyum.?baksaniza bi transferi bile elime yuzume bulastirdim..herkes birbirine dustu..belli bisey yokken kirdim herkesi ..ama ben bukadr stresliyken insanlarin biraz beni alttan almasi lazim degilmi? Kendi evimde dinlenmek istemek bile hakkim degil..bu donem zaten cok stresli bide boyle yapiyrlar..ahhh bu ahlarimmm ne olacak..10gun ya on gun rahat olmam lazimdi..offf

ah tatlım ya ne diyeyim,,hep biz kadınlar yaşıyoruz bu durumu,, birşeyler daha iyi olsun dedikçe :( şu an seninde yaşadığın gibi birşeyler alaşağı olabiliyor ama herşeyi boşver, birde şunu unutma yok kızdılar falan diye kendini şuçlama durumun bu hale gelmesinin sorumlusu onlar, seni el üstünde tutmaları gerekir düşünme hiç, haklısın niye kendini suçluluk psikolojisine sokasın ki,,, zaten duygusal açıdan yoğun olduğun bir dönemdesin, inş. bebişlerin seninle ve güneş gibi aydınlatıp varlıklarıyla mutlu edecekler seni işte o zaman herşey geride kalacak senin için ,, güzel haberlerde duyacağız senden inş. :))

ne cok severler eestek oluyormus gibi yapip kostek olmayi.bir de hemen kirilirlar hemen kuserler.offf hic takma kafana kusen kussun giden gitsin.benimki de asilamayi burnumdwn getirmisti.birbirimize girdik asilama sonucundan iki gun sonra neymis efendim ben doktordan sonra neden gidip derdimi ilk ona anlatmamisimda arkadasima gitmisim.ben onu saymamisim.senmisin saygi bekleyen boyle bi durumda diye actim agzimi yumdum gozumu.benki cok korkarim kirmaktan yanlis anlasilmaktan.ama cileden cikardi.bi hafta hic konusmadim mecburen biraraya geldigimizde bile.sonra mecbur barisiliyo da isteeee tadi kalmiyor.bizim annelerde birbirine kus bide:(asilamada laparoskopide hep sorun yasattilar bana ikiside sagolsun.bisey demeseler bile imalari bakislari yetiyo zaten ama tupde baktim canimi sikiyolar aninda ikiside gonderirim hic farketmez.hayir zaten denk gelmesinler diye ugrasmak yoruyo birde sen o halinle onlarla ugrasirken trip atiyo koca koca kadinlar:(
aman vallahi hic takmaaa ohh gitmis ev sana kalmiss kafani dinle su uc gun bidd bunlarla sikma o guzel canini.aydiiiii cok da tin:)))hem bebislerin guzel haberi gelince kuzu kuzu donecek geri mecburrrr:))küslügü falan unutcak bak gor:))artik sonrasinda yanina karmi birakirsin yoksa sende o mutlu ani onun burnundan mi getirirsin orasi sana kalmis,hayir dedigin gibi on gun yaaa gelinin naz da yapsa kapris de yapsa cekiver nolur sikiver disini olmezsin ya.
Hiccc kendini kotu hissetme bak hepsi unutulur sen uzuldugunle kalirsin annecikk.uzme bebisleride kendini de

ne cok severler eestek oluyormus gibi yapip kostek olmayi.bir de hemen kirilirlar hemen kuserler.offf hic takma kafana kusen kussun giden gitsin.benimki de asilamayi burnumdwn getirmisti.birbirimize girdik asilama sonucundan iki gun sonra neymis efendim ben doktordan sonra neden gidip derdimi ilk ona anlatmamisimda arkadasima gitmisim.ben onu saymamisim.senmisin saygi bekleyen boyle bi durumda diye actim agzimi yumdum gozumu.benki cok korkarim kirmaktan yanlis anlasilmaktan.ama cileden cikardi.bi hafta hic konusmadim mecburen biraraya geldigimizde bile.sonra mecbur barisiliyo da isteeee tadi kalmiyor.bizim annelerde birbirine kus bide:(asilamada laparoskopide hep sorun yasattilar bana ikiside sagolsun.bisey demeseler bile imalari bakislari yetiyo zaten ama tupde baktim canimi sikiyolar aninda ikiside gonderirim hic farketmez.hayir zaten denk gelmesinler diye ugrasmak yoruyo birde sen o halinle onlarla ugrasirken trip atiyo koca koca kadinlar:(
aman vallahi hic takmaaa ohh gitmis ev sana kalmiss kafani dinle su uc gun bidd bunlarla sikma o guzel canini.aydiiiii cok da tin:)))hem bebislerin guzel haberi gelince kuzu kuzu donecek geri mecburrrr:))küslügü falan unutcak bak gor:))artik sonrasinda yanina karmi birakirsin yoksa sende o mutlu ani onun burnundan mi getirirsin orasi sana kalmis,hayir dedigin gibi on gun yaaa gelinin naz da yapsa kapris de yapsa cekiver nolur sikiver disini olmezsin ya.
Hiccc kendini kotu hissetme bak hepsi unutulur sen uzuldugunle kalirsin annecikk.uzme bebisleride kendini de
Ya canim su on gun nasil gecti deseler anlatsam roman olur valla ben rahat edeyim pozitif olayim dedikce olaylar olayylarr.. simdi gittiler bende rahatladim valla ne yalan solim.ama bu hafta ve gecen haftayi bana zehir ettiler ben yatiyrum basliyor anlatmaya ben kac cocuk dogurdum iste ne isler yaptim bigun yatmadim iste ne dusukler yaptimm bilmem ne sacmaliklarini anlatiyor...ki cani cok tatlidir hanfendinin..esim geliyr hemen basliyr kizim yat dinlen niye ayaklandin yine? Sinir olmamak elde degil derdimle eglenen insanlarami kizayim. Erkeklerin bukadr kor olmasinami?? Hala bana diyrki kadin isini gucunu birakti on gun basini bekledi sana yaranamiyr..gulermisin aglarmisin;))

Son düzenleme:
arkadaşlar doktordan geliyorum moralim bozuk sadece 2 yumurta var bitanesi 13mm dieri 12mm cumartesi günü tekrar kontrol var bundan sonra yumurta olmaz dedi sizce bu iki yumurta transfere kadar dayanırmı:2::2:

canım iğnelerin dozajı sürekli bu yüzden değişiyor.yumurta büyümesi yavaşsa arttırır hızlıysa azaltır iğne dozajını.doktor ayarlar sen merak etme.ayrıca benim de 2 yumurtaydı ikisi de büyüdü ve döllendi.transferi de yapıldı.tutmadı o ayrı mesele tabi:)
panik yapma iki olsun bizim olsun ;) ;))))

Canim benim hakkni helal et nolur iki gundur dinlenmem gerekti.denetimler bitmedi hep ayaktaydim.ne zmana bos an buldum oturdum bebeklerimi oksadim.canlarim benim benim gibi ilgisiz bir anne onlara layikmi bilmiyrum.senin aradigini gec gord ama iki gun burnumdan geldi okadr yogunduki yarin izin aldim yaticam biraz belim cok agriyor.insallh benimledirler.anadolu hast.icindw teskkur ederim bende ne yapsam deyip duruyrdum cumrtesi mi pa.tesimi yapsam diye

helal olsun canım.ben sizi merak ettim bol bol da dua ettim.taş bebekler geliyor çoook dayanıklı olacaklar inşallah:))
ayrıca test günün hangi günse o gün yap testini.Allah nasip ederse çook güzel haberler vereceksin bize.güzel şeyler düşün ;)

Valla fazlası var eksiği yok
Aynı bunları söylerdim heralde
Boş veer bbebeklerini düşüğn ve rahatla
Şuan hiçbişey tedavinden önemli değil:34:

Emhacım bu ne stres böyle! Boşver hiçbir şeyi kafana takma. Bak ben bu saatte daha yeni işten geldim, büyük ihtimal transferden sonra da böyle olacak.Herkesin transfer dönemi istediği gibi geçmiyor. Üzülme, bol bol dua et.

Ya canim su on gun nasil gecti deseler anlatsam roman olur valla ben rahat edeyim pozitif olayim dedikce olaylar olayylarr.. simdi gittiler bende rahatladim valla ne yalan solim.ama bu hafta ve gecen haftayi bana zehir ettiler ben yatiyrum basliyor anlatmaya ben kac cocuk dogurdum iste ne isler yaptim bigun yatmadim iste ne dusukler yaptimm bilmem ne sacmaliklarini anlatiyor...ki cani cok tatlidir hanfendinin..esim geliyr hemen basliyr kizim yat dinlen niye ayaklandin yine? Sinir olmamak elde degil derdimle eglenen insanlarami kizayim. Erkeklerin bukadr kor olmasinami?? Hala bana diyrki kadin isini gucunu birakti on gun basini bekledi sana yaranamiyr..gulermisin aglarmisin;))

Zaten kaynananın tatlıs olmaz demiştik sana :9: neyse boşver dengesiz kaç düşük yapmışmış
Yaat dinlen boşver sinirlerini bozma daha :19::20:

..
bazen diyorumki ben acaba bisey haketmiyrmuyum.?baksaniza bi transferi bile elime yuzume bulastirdim..herkes birbirine dustu..belli bisey yokken kirdim herkesi ..ama ben bukadr stresliyken insanlarin biraz beni alttan almasi lazim degilmi? Kendi evimde dinlenmek istemek bile hakkim degil..bu donem zaten cok stresli bide boyle yapiyrlar..ahhh bu ahlarimmm ne olacak..10gun ya on gun rahat olmam lazimdi..offf[/QUOTE]

ya herkes mi aynı şeyleri yaşar.yok valla değiştiremezsin kimseyi.herkes çok garip.ben daha da beterini yaşamıştım roman olur inan.hiç kafana takma.kendileri düşünmeli bunları,onlardan önce de eşlerimiz.ama malesef kabahatli sen oluyorsun her defasında.kendi başları ağrısa amaaan efendim kanser olmuş gibi triplere girerler.şaşırıyorum Allah a havale ediyorum.hiç ama hiç takmaaaaaaaaaaaaa

emha
canim yazini okuyunca dayanamadim birseyler yazma ihtiyaci hissettim inan senin gectigin yollarin aynindan ilk tedavilerimde gectim anlatmakla bitmez kac transfer sonram aglayarak sorunlarla ugrasarak bir yandan ise kosarak bir yandanda esimle tonla kirginliklar yasayarak gecti.

hemen kendini toparla lutfen cnm cim senin hayattaki tek gercek destegin kendi annen boyle zamanlarda herzaman anneni yanina cagir transfer zamanlari asla kocanin ve kim olursa baskalarinin hatirini dusunme tek onemli olan karnindakinin hatiri oda senin mutluluguna huzuruna bagli.

uzulme hayatim butun erkekler boyle hickimseyi mutlu etme mecburiyetin yok esine tedavinin zorluklarini anlat devamli devamli anlat zamanla sana tedavi oluyorsun diye minnet bile duyacak inan.

sadece kendini dusun bencil ol ve kimsedende birsey saklama bence esim kimse duymasin diye baski yapiyordu ama su anda herkez biliyor, ilk olarak bunu as inan kafan bir rahatliyor herkez bir adim geri cekiliyor aman uzulmesin bebek olmaz diyorlar.

Kocaman optum meleklerini..

aman bi onlarin anneleri var hemde melekkk.biz agac kovugundan ciktik cunku.ne demekmis on gun baktii bakcak tabii eli mahkum.keyfindenmi yatiosun sen yada keyfindenmi yardim istiosun.ne gulerimm ne aglarim valla ben olsam alirim bebislerimi uzatirim ayaklarimi bakarim keyfime.sallaaa su uc gun herseyi sallaaa su an senden ve senin rahat etmenden daha onemli bi tek sey var oda bebislerinin iyi ve seninle olmalari.

emha
canim yazini okuyunca dayanamadim birseyler yazma ihtiyaci hissettim inan senin gectigin yollarin aynindan ilk tedavilerimde gectim anlatmakla bitmez kac transfer sonram aglayarak sorunlarla ugrasarak bir yandan ise kosarak bir yandanda esimle tonla kirginliklar yasayarak gecti.

hemen kendini toparla lutfen cnm cim senin hayattaki tek gercek destegin kendi annen boyle zamanlarda herzaman anneni yanina cagir transfer zamanlari asla kocanin ve kim olursa baskalarinin hatirini dusunme tek onemli olan karnindakinin hatiri oda senin mutluluguna huzuruna bagli.

uzulme hayatim butun erkekler boyle hickimseyi mutlu etme mecburiyetin yok esine tedavinin zorluklarini anlat devamli devamli anlat zamanla sana tedavi oluyorsun diye minnet bile duyacak inan.

sadece kendini dusun bencil ol ve kimsedende birsey saklama bence esim kimse duymasin diye baski yapiyordu ama su anda herkez biliyor, ilk olarak bunu as inan kafan bir rahatliyor herkez bir adim geri cekiliyor aman uzulmesin bebek olmaz diyorlar.

Kocaman optum meleklerini..

kesinlikle...bende saklamistim baslarda ama hic saklamamak en iyisi.soyle ki sen dertlenecegine karsindaki dertlensin.en azindan " bebek yok mu bebek" yada " aman sizdeee ne yavas ciktiniz" " eee hadi sira sizde" gibi cunlelerle muhattap olmuyorsun.
Ben boyle saklarken dertlenirken bigun arkadasim " gecen gun komsumla kapida karsilastik baktim karni buyumus oo dedim bebek gelio galiba.evet dedi komsun ikinci yolda.ee hadi artik sizinde zamaniniz geldi cok yavassiniz dedi.bende yoo aslinda yavas diiliz tam gaz calisiyoruz hatta iki defa hamile kaldim ama maalesef ikisininde iki aylikken kalbi durdu ve kurtaj oldum hatta sonuncusu iki ay kadar onceydi.naparsin herkes sizin gibi sansli diil" dedim dedi.komsusu bi utanmis kii sorma.ohhhh dio iyi yaptim o gun bugundur rahatim her sorana biz tedavi goruyoruz diorum dedi.tabiii ben bu dersi alirimm cebime koyarimm butun sulalee biliyor artik tedvi gordugumu laparoskopi de olunca duymayanlarda ogrendi.ohhhhh rahat ettim vallaa.sende saklamaa emha.gerci yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik insallah bu mevzuu bu pazar kapanir saklamaman gereken bisey kalmaz bile hayirlisiyla

Perceneige canım supersin ya,guldurdun beni inanki, arakadasina hele bittim, komsu apısıp kalmıstır..Ay omzunda agladigim yengem, kalkti cenaze mevlutunde her sorunumu bilen insan, haydi artık ben bebek sevmek istiyorum dedi..Ben dondum kaldım, kuzenim yetisti imdada , aman canım geziyoruz biz kamplarda tatillerde, daha cok erken,hiic sevemeyiz bebebk mebek kendimiz bebegiz diye :) kacirdi beni elli kisi arasından, uyustum cunku..:)ben herkesten cok sevmek istiyorum kendi bebegimi..
Bir arakadasim hastane donusunde aradı beni, soruyo ben anlatiyorum ustu kapali, yine soruyo yine anlatiyorum, seninde bi tuhaflik var, dedim sen hoparlorde misin, hıhı evet yengemler de var yanımda da onlar da merak etti" demez mi :)))) ay bayilacaktim, yengen kim ulan,ben sana bile kisitli anlatiyorum, ne yengesi yahu..:)
Ay herkes bir sekil, bu sene de olmazsa ben debaslayacagım terslemeye, hele o yengemi hiic affedemem.. haydi artık ben bebek sevmek istiyorum " demek ha! Vayy bee, ne guzel dinlermissin anlarmıssın beni..

ay kızlar ne guldurdunuz bizi::::))) ınanın ben kın tutamam o gunum berbat olur ama sonra dusunmemeye çalışırım sadece kaynananm bıde esımı arayıp aglanmamzmı? benım bacaklarım ağrıyor,okadr evı temızledım yerlestırdım yavrum sende kız rahat edemıyr anne deyınce dondum kaldım...vs buna benzer ağlamalar..çıldırdım valla sızde olmasanız ne yaparım bılmem . ben annem ve sülalem ıle temızledım evımı esımın tarafından kımse gelmedı.onalr sade yemeğe ıcmege gelırler..bıde kendı yapıp melekler gıbı anlatınca attı bende sıgortalar..dedım askım senın annen tıyatrocu olacakmış kı yoldan donmus oyle güzel yazıp oynuyrkı..ya herseyden ote annesın sen bıraz anla benı nekadr ıstedıgımı sen bılıyrsun..nılnurun yengesı gıbı artık neresiyle dınlemısse benı..

Perceneige canım supersin ya,guldurdun beni inanki, arakadasina hele bittim, komsu apısıp kalmıstır..Ay omzunda agladigim yengem, kalkti cenaze mevlutunde her sorunumu bilen insan, haydi artık ben bebek sevmek istiyorum dedi..Ben dondum kaldım, kuzenim yetisti imdada , aman canım geziyoruz biz kamplarda tatillerde, daha cok erken,hiic sevemeyiz bebebk mebek kendimiz bebegiz diye :) kacirdi beni elli kisi arasından, uyustum cunku..:)ben herkesten cok sevmek istiyorum kendi bebegimi..
Bir arakadasim hastane donusunde aradı beni, soruyo ben anlatiyorum ustu kapali, yine soruyo yine anlatiyorum, seninde bi tuhaflik var, dedim sen hoparlorde misin, hıhı evet yengemler de var yanımda da onlar da merak etti" demez mi :)))) ay bayilacaktim, yengen kim ulan,ben sana bile kisitli anlatiyorum, ne yengesi yahu..:)
Ay herkes bir sekil, bu sene de olmazsa ben debaslayacagım terslemeye, hele o yengemi hiic affedemem.. haydi artık ben bebek sevmek istiyorum " demek ha! Vayy bee, ne guzel dinlermissin anlarmıssın beni..

Ah şu insanlar başka işleri yok mu bunların :47:
Ben ertık kim olursa tersliyorum gözlerinin yaşına bakmıyorum

Emha peki kanaman kesildi mi? Doktorunla görüştün mü?

canım carsamba tam ısten cıkıcam bı akıtı geldı..transferden sonra hep bu akıntım vardı ondan hıc kan olabılecegını dusunmedım.sonra sıkıştım herzmankı gıbı yarım saat bı saatte tuvaletım gelıyr sureklı:) dedım eve kadr dayanamam gıdeyım..gıttım kı ne goreyım.kahve kırmızı bı akıntı ama batmışım yanı.ertesı gun damla damla ara ara geldı. bugun ıse ıste tuvalete gıdıp sıldıkce gelıyr.tuvalete gıtmemek ıcın elımden gelenı yapıyrum ama sureklı geliyor:)))) dk. carsamba ulaşmadım.persembe konuştuk dedı asla ılaclarını bırakma dınlen..pazar test gnunse kanama ıcın erken bı uyarı..gebelik nedenıylede olabılır ama bunları konuşmak ıcın erken pazarı bekleyip gorecegız dedı...dedıgı gıbı koşturmam başladı.denetımler denetımler...sukur yarına ızın alabıldım oda ıslerımı evden yapmak sartıyla:)) valla bu tup bebek calısan ıcın uygun degıl ben bunu anladım. bıde kaynansı olan ıcın:)))

Back
X