2014 OCAK ta Hamile Kalmak isteyenler

kaykut

kızımm benim dünyam
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
399
27
118
Slm kızlar batlarımızı yazalım,yaşımızı yazalım,tablomuzu yapalım,
birbirimize destek olup hamileliğimizi bekleyelim..
insallah hepimize uğur getirir topiğimiz

Son düzenleme:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Kaykut[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]????[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İnşallah:)

Bizim birbirimizden haberimiz olur zaten ama istersen beni de yazabilirsin canım:)
yaş 24. bat 23 ocak:)

sat 18 aralık
bat 13 ocak yaş:29

ilk hamileliğim 5.haftada düşükle sonuçlandı. korunmadığım halde gebe kalamadım.

bugün yumurtalığımdaki ağrı için doktora gittim kist varmış.progestan verdi. hamileliğe engel degilmiş bu ay gebe kalmak istiyorum.iki gündür bulantım oluyo ama kendimi sartlamıcam..Allah isteyenlere nasip etsin.

yaş 35 beklenmeyen bat 16 ocak 2. çocuk için deneme 1 senedir korunmuyorum temmuzda 6 haftalık düşüğüm oldu yumurta takibindeyim klomenle 3. ayım

23 yasindayim 1.5senelik evliyim gecikmisim adet tarihim 29aralik bu arada bir lekelenme yasadm acik kahverrngi snra beyaza dondu dun. Bu bir belirti olabilirmi acaba ?

Bu arada mayista kurtajm oldu birtane bebegmn kalbi atmadi. Suan cok istiyoruz Allah olmayan herkese hepimize nasip etsin...

Merhaba,
Ben de bu ay hamile olduğumu öğrenmek istiyenlerdenim:)

yaş 30 sat 18 aralık bat 16 ocak

Bu arada sat : son adet tarihi
Bat : beklenen adet tarihi canim

Slm kizlaar 2014 hepimize bebisli ve mutlu hbrler versin benim yas 30 son bat 26 kasim daha adet olmadim idrar testi negatif yarin kan testi yaptircam hadi hayirlisiii:))gelsin hepimize bebisler

Slm kızlar bat beklenen adet tarihidir..

23 yasindayim 1.5senelik evliyim gecikmisim adet tarihim 29aralik bu arada bir lekelenme yasadm acik kahverrngi snra beyaza dondu dun. Bu bir belirti olabilirmi acaba ?
Hamile olabilirsin cnm idrar testi yaptın mı?

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Kaykut
[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]26 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kamuran85
[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kirya
[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]13 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gültaha2008
[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]16 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flam
[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]16 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumhis5
[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba kızlar. ben de ocakta hamile kalmak istiyorum. yarın regl olucam galiba. sonra başlıyorum denemelere. batı daha sonra soyleyeyim o halde

Cnm benim bat 28 aralik 3 gun once kan testim 46.65 cikti bugun 225.80 ilk haber benden hamisiiiim:))darisi basinizaaa

Kızlar merhabalar...
24 yaşındayım
bat:16 aralık
sat:13 ocak
inş hepimiz hamile oluruz yakın zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…