merhaba perfectwave. durumunu görünce ben de kendi ahvalimi paylaşmak istedim. benim de 25 ocakta veya en geç 27 ocakta olmam gerekiyordu, dün kan tahlilim negatif çıktı. yani durumumuz neredeyse aynı. benim de hala ümidim var, geç döllenme olabilir diye. Allah yardımcımız olsun. gelişmeleri haber verir misin? :26:
Bu arada SAT 8 ocak bat 5 şubat
Dün dayanamayıp evde test yaptım tek çizgi çıktı... pazartesiye kadar bir daha yapmayacağım...hayırlısı inş. ptesi pozitif olur.merhaba berfin. bence adet gününe kadar bekle. daha 5 gün varmış. çünkü aceleciliğimiz en çok bizi üzüyor. ben de günüm gelmeden test yapmaya başladım. ve bu sefer gecikti. ama gebelik yok. kan tahlili yaptırdım en son o da negatif.. bu stresli bekleyiş hormonları alt üst ediyor. o yüzden bırak sürpriz olsun
Dün dayanamayıp evde test yaptım tek çizgi çıktı... pazartesiye kadar bir daha yapmayacağım...hayırlısı inş. ptesi pozitif olur.
inşaAllah canım.
Bugün itibariyle Regl oldum canım.. BAT 22 ocaktı, 31 ocak kısmetmiş
Kizlarrrrbenim de SAT 31 aralik; bat 31 ocak ama hala gelen giden yok.. Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hic biri yok .. Bu arada pkoluyum Her an adet olmuşgibi hhissediyorum bi bakiyorum ki akinti... İki buçuk aydir inofolic kullaniyorum 1.5 ay öncede ssoğan kuru yaptim sormak istediğim boyle belirti olmayip ta hamile kalan var mi ? Test yapmaya cesaretin yok her seferinde hayal kirikligi napsam bilemedim yaaa....:18::18::18::18::18::18::18::18:
GULCHAN! dilerim adet gecikmen gebeliğin habercisidir. dilerim sevinçle bizlere müjde verirsin. ben de pkoluyum ve bu ay soğan kürü uyguladım. fakat hiç gecikmeyen adetim bir hafta kadar gecikti, dediğin gibi hiç belirtim yoktu ve sadece beyaz akıntı vardı ve hatta hala sökülmedi, kahvemsi akıntı var sadece. umudunu kırmak istemem ama pkoda bazen böyle durumlar yaşanıyor. ama geç döllenme de en çok pkoda yaşanıyor galiba. o yüzden biraz daha sabret ve adet olmazsan kantesti yaptır. inşaAllah sonuç umduğun gibi olur
Canimmm çok tesekkur ederim.. Umarim Rabbim daha fazla aratmadn evlatlarimizi gönderir inşallah... Hala adet olmadim ama adet olmuş gibi sancim var.. Ben de zaten pek ümitli değilim de iste yine de kendimi dinlemekten alikoyamiyorum.... Bende soğan kurunu uyguladigim ay senin gibi kahverengimsi akinti oldu bu ay bakalim nasip olacak...
inşaAllah canımmm hayırlı haberlerini bekliyoruz ama stres yapma. desem de ister istemez oluyor o yüzden bişey demiyorum.rahatça bize gelmelerini bekleyelim ve bebeciklerimizi huzurla kucaklayalım inşaAllah. dualarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?