2014 OCAK ta Hamile Kalmak isteyenler

beni de beni de ekleyin.ben yeni basladim calismaya :))doktora gittim gecen hafta.bir sorun yok dedi :)) bat 29 ocak :))umarim iyi haberleri aliriz hu aydan :)

yaş 35 beklenmeyen bat 16 ocak 2. çocuk için deneme 1 senedir korunmuyorum temmuzda 6 haftalık düşüğüm oldu yumurta takibindeyim klomenle 3. ayım

benım yaşım 30.1 yıl oldu korunmuyorum.3ay evvel bıyolojık gebelık ve düşük gecırdım .klomen herhnagı bır tedavı hıc gormedım adet gunumde her ayın 19-20si kızlar

benım yaşım 30.1 yıl oldu korunmuyorum.3ay evvel bıyolojık gebelık ve düşük gecırdım .klomen herhnagı bır tedavı hıc gormedım adet gunumde her ayın 19-20si kızlar

bende dua okuyorum sızede vereyım sızde yapın kızlar

hergun 2 lıtre suyu onunuze alıyorsunuz 6yasin +3meryem+41kere ali imran süresının 35+36+37.ayetlerını okuyorsunuz ve bu suyu 24 saat ıcınde eşinizle ıcıp bıtırıyorsunıuz bebek olması ıcın kzılar

5ay yapılacak

ben 2 hafta oldu basladım yapıyorum

beni de ekler misiniz? yas 33, bat 31 ocak

bende 5 yıllık evlıyım eşim 4 yıl korundu 1 yıldır korunmuyoruz

esımde bende gıttık bır problem bulunmadı 3 ay evvel tuttu hamıle kaldım ama yerlesemeden düştü

ben kendımı dualara verdım kızlar dua edıyorum hep doktora gıtmıyorum artık cok gıttım zaten allah ne zaman derse o zaman olacak

adet günlerım düzenlı her ayın 19-20sinde oluyorum kızlar adetıme 1 hafta var yanı su an ama ben bırsey hıssetmıyorum ne bıleyım hamıle olsan hıssedersın falan dıyorlar kasıklarım ağrıyor ve cok yemek yıyorum baska bırsey yok

bana hormon test yapıldı benım kılo cok vardı kılo verdım sonra bana yumurtalık takibi yapıldı 2-3 ay olusuyormu catlıyormu dıye hepsı normal
esımde sperm testı yapıldı

ne bıleyım sorun yok allah ne zaman verırse kızlar gerısı hıkaye zamanı gelmeden olmuyor bırsey cok dua lazım

bakın bıde ne duydum annenız sızın ıcın 41gün hergun 1 meryem okuyacak o sekıldede bebegı olanlar var

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza bana yardım edin 29 Aralık'ta adet oldum 4 ilişkiye girdik ve 8.9.10. 13 tRihlerinde göğüslerim şişti iştahım açıldı akıntım arttı sık idrar sizce hamilemiyim

Slm kızlar batlarımızı yazalım,yaşımızı yazalım,tablomuzu yapalım,
birbirimize destek olup hamileliğimizi bekleyelim..
insallah hepimize uğur getirir topiğimiz

canım benıde yazarmısın yaşım 31 adım burcın 5 yıllık evlıyım 1 yıldır korunmuyorum 3ay evvel bır düşük yasadım cocuğum yok ve adet tarhım 19ocak

selam arkadaşlar ben de geldim :) ben 21 yaşındayım 1yıl olucak evleneli. yaşım küçük ama çocuk istiyoruz bizde. inşallah bu ay tuttuturum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

benim adetime daha 15 gün var inşallah olmam. normalde kasıklarıma ağrı girmezdi benim ama 2-3 gündür ara ara çok şiddetli ağrılar giriyo kasıklarıma. bide çok sivilce çıkmaya başladı. var mıdır bilmiyorum inşallah vardırrrr

Slm arkadaşlar ben bir yıldır evliyim hiç korunmadık ve 5 ay önce hastahaneye gittim bana yumurtalıklarım tembel dediler bir ay klonen kullandım faydasını görmedim ve bir daha gitmedim doktora kendi kendime dedim insan oğlu ne yaparsa yapsın nasibindd yoksa yada zamanı gelmemiş se olmaz dedim ve allaha sigındim bolca dua ettim çok şükür rabbim bana bir evlat nasip etti bu gün gebe olduğunu öğrendim onun için sizde bolca dua edin rabbim sizlere de nasip etsin kendinizi sıkıntıya sokmayın unutmayın ki en büyük tevekkul bunda da vardır bir hayır demektir dilerim rabbim den size de bu
Mutluluğu nasip etsin iii akşamlar

Tabloya bnide alin yaa :) ben sayfayi kaybetmistim panikatakben sayesinde buldumm :)) 19oldu adet gormedim idrar testleri negatif bugun insaAllah doktra gitcem banada dua edinn

Bat 31 ocak 25 yaşındayım. 2012 hazıranda korunmayı bıraktım hamıle kaldım dusuk yaptım 6 ay korundum sonra 2013 hazıranda yekrar hamıle kaldım fakat eylulde bbgım oldu. Korunuoduk bu ay bıraktık ınsallh tekrar hamıle kalırımm😃 o bebek buraya gelecek

Maşallahh cnm ne güzel sabrınla cekmişsin kendine.ben o kadar dua ediyorum ki bilemezsin...belirtilerin varmıydı adetten önce bizimle paylaşırsan biz de bilgi ediniriz

Kod:
[B][quote="the_reason060606, post: 33586637"]Bat 31 ocak 25 yaşındayım. 2012 hazıranda korunmayı bıraktım hamıle kaldım dusuk yaptım 6 ay korundum sonra 2013 hazıranda yekrar hamıle kaldım fakat eylulde bbgım oldu. Korunuoduk bu ay bıraktık ınsallh tekrar hamıle kalırımm😃 o bebek buraya gelecek[/QUOTE]
Zor günler geçirmissin cnm geçmiş gitmiş olsun:40: O bbek buraya gelecek e koptum ya[/B]

27 yaşındayım sat 24 aralık 2013 bat 23 ocak.
Beni de ekler misiniz. 9 audır olmuyor bebeğim. Geçen ay kimyasal geçirdimm. Bu ay olur inş. Bu gün sarı bir akıntı geldi ama sapsarı içinde de kılcal damar gibi iki üç pıhtı ksn. Belim ağrıyor göğüslerimde damar var. Kasıklarımda sızı var. Saatte 4 5 kez idrara çıkıyorum. Allah rızası için cvp verin kızlar nolur çok üzhünüm korkuyom test yaptırmaya:18: bu arada uykusuz gibi uyuyom. Kalkıyom tekrsr uyuyom

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…