beni de beni de ekleyin.ben yeni basladim calismaya :))doktora gittim gecen hafta.bir sorun yok dedi :)) bat 29 ocak :))umarim iyi haberleri aliriz hu aydan :)
yaş 35 beklenmeyen bat 16 ocak 2. çocuk için deneme 1 senedir korunmuyorum temmuzda 6 haftalık düşüğüm oldu yumurta takibindeyim klomenle 3. ayım
benım yaşım 30.1 yıl oldu korunmuyorum.3ay evvel bıyolojık gebelık ve düşük gecırdım .klomen herhnagı bır tedavı hıc gormedım adet gunumde her ayın 19-20si kızlar
beni de ekler misiniz? yas 33, bat 31 ocak
bende 5 yıllık evlıyım eşim 4 yıl korundu 1 yıldır korunmuyoruz
esımde bende gıttık bır problem bulunmadı 3 ay evvel tuttu hamıle kaldım ama yerlesemeden düştü
ben kendımı dualara verdım kızlar dua edıyorum hep doktora gıtmıyorum artık cok gıttım zaten allah ne zaman derse o zaman olacak
adet günlerım düzenlı her ayın 19-20sinde oluyorum kızlar adetıme 1 hafta var yanı su an ama ben bırsey hıssetmıyorum ne bıleyım hamıle olsan hıssedersın falan dıyorlar kasıklarım ağrıyor ve cok yemek yıyorum baska bırsey yok
yasim 26 kaykut. zamani gibi gibi :)Yaş kaç cnm hoşgeldin aramıza
Slm kızlar batlarımızı yazalım,yaşımızı yazalım,tablomuzu yapalım,
birbirimize destek olup hamileliğimizi bekleyelim..
insallah hepimize uğur getirir topiğimiz
23 yasindayim 1.5senelik evliyim gecikmisim adet tarihim 29aralik bu arada bir lekelenme yasadm acik kahverrngi snra beyaza dondu dun. Bu bir belirti olabilirmi acaba ?
hamıle mısın canım sonuc ne oldu
Maşallahh cnm ne güzel sabrınla cekmişsin kendine.ben o kadar dua ediyorum ki bilemezsin...belirtilerin varmıydı adetten önce bizimle paylaşırsan biz de bilgi edinirizSlm arkadaşlar ben bir yıldır evliyim hiç korunmadık ve 5 ay önce hastahaneye gittim bana yumurtalıklarım tembel dediler bir ay klonen kullandım faydasını görmedim ve bir daha gitmedim doktora kendi kendime dedim insan oğlu ne yaparsa yapsın nasibindd yoksa yada zamanı gelmemiş se olmaz dedim ve allaha sigındim bolca dua ettim çok şükür rabbim bana bir evlat nasip etti bu gün gebe olduğunu öğrendim onun için sizde bolca dua edin rabbim sizlere de nasip etsin kendinizi sıkıntıya sokmayın unutmayın ki en büyük tevekkul bunda da vardır bir hayır demektir dilerim rabbim den size de bu
Mutluluğu nasip etsin iii akşamlar
[B][quote="the_reason060606, post: 33586637"]Bat 31 ocak 25 yaşındayım. 2012 hazıranda korunmayı bıraktım hamıle kaldım dusuk yaptım 6 ay korundum sonra 2013 hazıranda yekrar hamıle kaldım fakat eylulde bbgım oldu. Korunuoduk bu ay bıraktık ınsallh tekrar hamıle kalırımm😃 o bebek buraya gelecek[/QUOTE]
Zor günler geçirmissin cnm geçmiş gitmiş olsun:40: O bbek buraya gelecek e koptum ya[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?