2014 OCAK ta Hamile Kalmak isteyenler

bat 3 ocaktı ama hala gelmedi inş hakkımda hayırlısı olur Rabbim isteyen herkese nasib etsin...

merhaba... çok stresli bir bekleyişmiş bu..
sat 14 aralık
hala adet olmadım ama dün açık kahverengi leke geldi bende heveslenip test yaptı hemde 3 tane 2 tanesi bozuk çıktı yani hiç çizgi çıkmadı 3. tek çizgi çıktı ümidimi kaybettim...

Cnm benim bat 28 aralik 3 gun once kan testim 46.65 cikti bugun 225.80 ilk haber benden hamisiiiim:))darisi basinizaaa
Cokk sevindimmm hayırlısı olsun canım aminnnnn...... :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
Özel bişey yatın mı hamile kalmak için cnm? Ne sıklıkta ilişki oldu bizi aydınlat hadii

Son düzenleme:
Mrb cnm hg Testi cok erken yapmıssın beklemen lazım,,,yas kac bu arada kacıncı deneme

progestan ı ne için verdi cnm ?

tablomuz yenilendi

Son düzenleme:
Benide alin araniza... sat 12 aralik. Bat tahmini 15 ocak. Beklemek cok zor.8 aydir korunmuyoruz ama ilk defa bu ay yumurta takibi yaptim.esimin 25 ocak dogum gunu.once hamile oldugumu ogrenmek ve burda sizlerden fikir alarak ona supriz yapmak istiyorum.allah butun cocuk isteyenlerin yar ve yardimcisi olsun.zor bir surecteyim insallah nasip olur.ben daha erken olmasina ragmen hamile hissediyorum kendimi.insallah yanilmam.su surecide sizlerle beraber atlatirim insallah.

benide ekleyebilirmisiniz 6 aydır denemelerdeyiz her ay çalışmalara tam gaz devam
bat : 26 ocak

Merhabalar,ben araniza yeni katildim,bir suredir takip ediyordum bu siteyi,ben 1 yildir evliyim,6 aydir korunmuyoruz, bebek sahibi olabilmek icin duzenli olarak calisiyoruz,yasim 33, bat 9 Ocak, insallah bu ay mujdeli haber alirim,gozume uyku girmiyo,kalktim siteye girdim,insallah hevesim bu ay da kursagimda kalmaz.Yuce Allahim isteyen herkezin yuzunu guldursun,beni de ayirmasin,dualarinizi bekliyorum,hepimize bol sanslar.

Amşn cnm insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…