Cokk sevindimmm hayırlısı olsun canım aminnnnn...... :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:Cnm benim bat 28 aralik 3 gun once kan testim 46.65 cikti bugun 225.80 ilk haber benden hamisiiiim:))darisi basinizaaa
Mrb cnm hgmerhaba... çok stresli bir bekleyişmiş bu..
sat 14 aralık
hala adet olmadım ama dün açık kahverengi leke geldi bende heveslenip test yaptı hemde 3 tane 2 tanesi bozuk çıktı yani hiç çizgi çıkmadı 3. tek çizgi çıktı ümidimi kaybettim...
Test yaptın mı tatlımbat 3 ocaktı ama hala gelmedi inş hakkımda hayırlısı olur Rabbim isteyen herkese nasib etsin...
sat 18 aralık
bat 13 ocak yaş:29
ilk hamileliğim 5.haftada düşükle sonuçlandı. korunmadığım halde gebe kalamadım.
bugün yumurtalığımdaki ağrı için doktora gittim kist varmış.progestan verdi. hamileliğe engel degilmiş bu ay gebe kalmak istiyorum.iki gündür bulantım oluyo ama kendimi sartlamıcam..Allah isteyenlere nasip etsin.
bat 3 ocaktı ama hala gelmedi inş hakkımda hayırlısı olur Rabbim isteyen herkese nasib etsin...
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:102::126:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaykut[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kamuran85[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kirya[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]13 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gültaha2008[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]16 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flam[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]16 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
masumhis5[/TD]
[TD]
30[/TD]
[TD]
28 aralık[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nerisona[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]listeria
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]13 ocak
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hg cnmbeni de ekleyinnn kızzlar umutlarım 2014e kaldı bu ay adet olmadım batım en son 23 kasımdıEki Görüntüle 922787
Benide alin araniza... sat 12 aralik. Bat tahmini 15 ocak. Beklemek cok zor.8 aydir korunmuyoruz ama ilk defa bu ay yumurta takibi yaptim.esimin 25 ocak dogum gunu.once hamile oldugumu ogrenmek ve burda sizlerden fikir alarak ona supriz yapmak istiyorum.allah butun cocuk isteyenlerin yar ve yardimcisi olsun.zor bir surecteyim insallah nasip olur.ben daha erken olmasina ragmen hamile hissediyorum kendimi.insallah yanilmam.su surecide sizlerle beraber atlatirim insallah.[
Hoşgeldin cnm inş hamile kalırsın ben de öyle sürpriz yapmak istiyorum inşşş
insallah canim senin gunun nezaman???Hoşgeldin cnm inş hamile kalırsın ben de öyle sürpriz yapmak istiyorum inşşş
bugun oldum kızlar 46 gun sonra cnm 8 ocak yazabilirsinnHg cnmbat ne yazıyım?
27 si cnm.gunasırı calışıyorız bakalım hayırlısıinsallah canim senin gunun nezaman???
Amşn cnm insallahhMerhabalar,ben araniza yeni katildim,bir suredir takip ediyordum bu siteyi,ben 1 yildir evliyim,6 aydir korunmuyoruz, bebek sahibi olabilmek icin duzenli olarak calisiyoruz,yasim 33, bat 9 Ocak, insallah bu ay mujdeli haber alirim,gozume uyku girmiyo,kalktim siteye girdim,insallah hevesim bu ay da kursagimda kalmaz.Yuce Allahim isteyen herkezin yuzunu guldursun,beni de ayirmasin,dualarinizi bekliyorum,hepimize bol sanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?