2014 OCAK ta Hamile Kalmak isteyenler

Geçmiş olsun canım. Takip altında olduğun sürece problem olmaz..
Allah yardımcımız olsun..

Ben keseyi görmedim. Hiç ultrasona girmedim. Önümüzdeki hafta 5 şubatta gidicem:)

Kızlar adetime birgün var bir kaç gündür koyu sarı akıntı geliyor az miktar da acaba hamilelik mi yoksa adet öncesi belirtişimi anlayamadım gebelik istiyorum benim gibi durum yaşayan varmı?
Ben hamileyim, bende de sarı akıntı var.. Hamile olabilirsin, inşallah öylesindir:)

Olmadi yine arkadaslar hastalandim cok uzgunum 4. Ayimizdi off napalim denemeyedevam
Üzülmeden yola devam. Umudunu yitirme. 5te olacak inşallah.

Sonucu hemen bana yazzzzzzzzz.
Bana hamileyim deeee :)
Canım sonuc negatif bakalım son 2 gün..hayırlısı Allah tan ..
O kadar kötü şeyler yaşadım ki son günlerde ,, onu bile düşünemez oldum inan...

Geç döllenme olsa çıkmaz mıydı kanda bende hala gelen giden yok. İşim gereği yurt dışındayım anca 5 gün sonra gidebileceğim doktora. Off kafam karıştı iyice. Sende durum nedir canım?
Bilmiyorum ki çıkmayablir zamn gecsin biraz tekrarlat cnm. Benim son durum bugün sabah 3 gün kala yni test negatif.beklicem adrt gününü bakalım,nasip...
olmazsa da olmaz yapcak bişey yok,,,

Kızlar adetime birgün var bir kaç gündür koyu sarı akıntı geliyor az miktar da acaba hamilelik mi yoksa adet öncesi belirtişimi anlayamadım gebelik istiyorum benim gibi durum yaşayan varmı?
Benmde 2 gün kaldı regle.benmde su gibi renksiz kokusuz akıntım var.bugun test yptım negatif

Belirtin var mıydı cnm..testi ne zaman yaptın.çalışmalarda değişik bişey denedin mi?

değişik bi çalışma olmadı ama adetlerim düzenliydi.28 günde bir oluyodum.sadece adetm bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girdik.tahmini 14. güu yumurtlama günüm diye o günde oldu.ilişkidn sonra hep yapmadım ama bikez yastığı belimin altına koyup ayaklarımı havaya kaldırdım.bide ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadım direk uyudum sabah duş aldım.hepsi bu.bide belirtin var mıydı demişsin hiç üstüme kondurmadım ama çok uykum geliyodu bide herşeyin kokusu daha çok burnuma geliyodu.normal adet belirtilerimdi.aşırı halsiz hissediyodum ama ihtimal vermedim hamile kalacağıma belkide onun içindir.inşallah sizlerde bu duyguyu yaşarsınız.benimki çok yeni bana da dua edin inşallah herşey yolunda gider.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar selamlar.. 22 ocakta olması gereken adetim bugün hala gelmedi. Gecikmenin ikinci günü kanda negatifti şimdi geç döllenme ihtimalim var. Pazar günü yurda döndüğümde kan vereceğim tekrar..dualarınızı eksik etmeyin.

merhaba perfectwave. durumunu görünce ben de kendi ahvalimi paylaşmak istedim. benim de 25 ocakta veya en geç 27 ocakta olmam gerekiyordu, dün kan tahlilim negatif çıktı. yani durumumuz neredeyse aynı. benim de hala ümidim var, geç döllenme olabilir diye. Allah yardımcımız olsun. gelişmeleri haber verir misin? :26:

merhaba arkadaşlarrr.. benim adetim en geç 27 ocakta gelmeliydi. dün yani 28 ocakta kan tahlili yaptırdım:NEGATİF. demem o ki ocak ayı benden geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…