Allah kucaklamayı nasip etsin cnm kaç gün kala yaptın testi benimde 5 gün kaldı reglime .test yapcam ondan soruyorum.Canım ya sorma öğrendiğimden beri olan tempoyu,ayrıca teşekkür ederim RABBIM DILEYEN ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN İNŞALLAH
Belirtilerim
-aşırı derecede kasık ağrım vardı ağlıyordun resmen hemde adetime 10 gün falan vardı
-etraf dalgalanıyor başım dönüyordu
-akıntım çoğalmıştı.
-sabah mimde bulantıları vardı
-idrarım çok kokmaya başlamıştı
-göğüslerim büyüdü damarlar gerçektende belli oluyormuş ayrıca
Bende kasıklarımdan yola çıkarak erkenden idrar testi yaptım pozitif çıkınca maraton başladı anlıcağın
İnşallah senin güzel haberlerini alırız canım. Bende hala gelen giden yok. 3 gün gecikti.. Denemelere devam anlayacağın
Belki gec döllenme olmustur bekle bakalım:44:Bugün idrar testi yaptım canım negatifgelen giden de yok ağrım da var off off
Insll öyledir canım neden böyle oldu anlamadim silikte olsa idrarda çıkardı diye düşünüyorum ama bakalımBelki gec döllenme olmustur bekle bakalım:44:
Slm kizlar benimde adetime 3 gun var beklemedeyim insallah bu ay olur artik:)
selam arkadaşlar
benimde sat 31 aralık bat 26 ocak yani dündü gelen giden yok.Ama göğüs uçlarımda ve kasıklarımda özellikle ayakta durduğum zamanlarda ağrım oluyorgebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum.Ne zaman test yapsam sizce :-/
Hoşgeldin aramıza:)arkadaşlarrrr ben hamileyimmmm şükürler olsun rabbime 5. denememizde tutturduk sonunda :)
rabbim sizlere de bir an önce nasip etsin inşallaahh
Sonucu hemen bana yazzzzzzzzz.Kızlar yarın idrar testi yapcam adetime 3 gün kalmış oluyor:26:Bugün şiddetli bir bel agrısı basladı ben de ..ara sıra karnm da ağrıyo.inşallah olumlu haberle gelirim dua edin bana.
Hoşgeldin aramıza:)
2014 ocakta hamile kaldım daha çok yeni isteyen herkese nasip etsin Allah ımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?