2014 OCAK ta Hamile Kalmak isteyenler

Allah kucaklamayı nasip etsin cnm kaç gün kala yaptın testi benimde 5 gün kaldı reglime .test yapcam ondan soruyorum.

Kızlar yarın idrar testi yapcam adetime 3 gün kalmış oluyor:26:Bugün şiddetli bir bel agrısı basladı ben de ..ara sıra karnm da ağrıyo.inşallah olumlu haberle gelirim dua edin bana.

selam arkadaşlar

benimde sat 31 aralık bat 26 ocak yani dündü gelen giden yok.Ama göğüs uçlarımda ve kasıklarımda özellikle ayakta durduğum zamanlarda ağrım oluyor gebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum.Ne zaman test yapsam sizce :-/

kızlar memlekete gidiyorum tamda yumurtlama zamanı inşallah gelince hamilelik haberi veririm :)

bence bekle bi kaç gün daha varsa bile şimdi idrarda çıkmayabilir oda moralini bozar

Kızlar yarın idrar testi yapcam adetime 3 gün kalmış oluyor:26:Bugün şiddetli bir bel agrısı basladı ben de ..ara sıra karnm da ağrıyo.inşallah olumlu haberle gelirim dua edin bana.
Sonucu hemen bana yazzzzzzzzz.
Bana hamileyim deeee :)

Kızlar adetime birgün var bir kaç gündür koyu sarı akıntı geliyor az miktar da acaba hamilelik mi yoksa adet öncesi belirtişimi anlayamadım gebelik istiyorum benim gibi durum yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…