- Konu Sahibi sonayyanar
-
Test sonucunda göremedim betahcg yazmıyokiinezaman gideceksin bidaha dra ay bende merak ediyor yaaa bebişinin cinsiyetini..[/QUOTE
ikili testte beta yazmasa bile hcg yazar sadece. neyse 2 eylülde bir dahaki randevum. aslında doktorum kesin erkek dedi. kendimi kandırmaya ya da ümitlenmeye gerek var mı bilmiyorum:) adam kesin dedi bi de ben de daha neyini merak ediyosam:)
Test sonucunda göremedim betahcg yazmıyokiinezaman gideceksin bidaha dra ay bende merak ediyor yaaa bebişinin cinsiyetini..[/QUOTE
ikili testte beta yazmasa bile hcg yazar sadece. neyse 2 eylülde bir dahaki randevum. aslında doktorum kesin erkek dedi. kendimi kandırmaya ya da ümitlenmeye gerek var mı bilmiyorum:) adam kesin dedi bi de ben de daha neyini
Sadece hcg(t1)diye bişeye var onda 68.7----------mom 0.85 diyo
Kızımız Oluyor:))
canım allah bağışlasın hayırlı olsun nerelerdeydin evlendikten sonra hiç gelmedin foruma
Saol canımaslında neredeyse her gün takipteydim ama pek yazmıyordum:) Ama şimdi bebişimizn heyecanı ile her gün yazarım:)) Sen napıyorsun?
canım yazsana neden yazmıyorsun çeyizde kullandığın ne var ne yok merak fikir ver evleneceklere,evini paylaştınmı mesela
düğün için gün sayıyoruz canım bizde kısmetse mayıs gibi evleneceğim
Arkadaşlarım bu cinsiyet konusu çok merak uyandırıyor insan erkenden öğrenmek istiyor tabi ama aslında doktorlara erkenden sormamak lazım sanırım. bence 12+3 tahmin için çok erken erkek dediyse sonradan kız deme ihtimali olabilir. 18. hatta 20. haftaya kadar kız ve erkek cinsel organı birbirine çok benziyor. doktorum bana 18. haftadan önce söylemem doğru olmaz demişti ben merkatan çatladığım için başka bir özel doktora gittim. 14+0 da bacak arası bomboş, büyük ihtimalle kız dedi 10 gün sonra gel kesinleştirelim dedi. 15+3 te gittiğimde ise erkek dedi. Ben de tabi baya şaşırdım gebeliğimin başından beri hep kız hissediyorum, ilk ultrasonda da bacak arası boş olunca baya inanmştım kız olduğuna :) yarın kendi doktorumda rutin kontrolüm var bakalım o da aynı şeyi mi söyleyecek merak içindeyim. Sonucu yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?