2014 şubat anneleri bebişlerimizin cinsiyetlerini paylaşalım..

canım allah bağışlasın hayırlı olsun nerelerdeydin evlendikten sonra hiç gelmedin foruma

Saol canım aslında neredeyse her gün takipteydim ama pek yazmıyordum:) Ama şimdi bebişimizn heyecanı ile her gün yazarım:)) Sen napıyorsun?

Saol canım aslında neredeyse her gün takipteydim ama pek yazmıyordum:) Ama şimdi bebişimizn heyecanı ile her gün yazarım:)) Sen napıyorsun?

canım yazsana neden yazmıyorsun çeyizde kullandığın ne var ne yok merak fikir ver evleneceklere,evini paylaştınmı mesela

düğün için gün sayıyoruz canım bizde kısmetse mayıs gibi evleneceğim

canım yazsana neden yazmıyorsun çeyizde kullandığın ne var ne yok merak fikir ver evleneceklere,evini paylaştınmı mesela

düğün için gün sayıyoruz canım bizde kısmetse mayıs gibi evleneceğim

Fırsat olmadı diyelim; yok canım evimi paylaşmadım bebişin odası da bitsin ilk iş onu paylaşmak olacak zaten::) çeyizlerine baktım az önce ne cici şeyler almışsın kendinee:) gelinlik hazır mı?

Arkadaşlarım bu cinsiyet konusu çok merak uyandırıyor insan erkenden öğrenmek istiyor tabi ama aslında doktorlara erkenden sormamak lazım sanırım. bence 12+3 tahmin için çok erken erkek dediyse sonradan kız deme ihtimali olabilir. 18. hatta 20. haftaya kadar kız ve erkek cinsel organı birbirine çok benziyor. doktorum bana 18. haftadan önce söylemem doğru olmaz demişti ben merkatan çatladığım için başka bir özel doktora gittim. 14+0 da bacak arası bomboş, büyük ihtimalle kız dedi 10 gün sonra gel kesinleştirelim dedi. 15+3 te gittiğimde ise erkek dedi. Ben de tabi baya şaşırdım gebeliğimin başından beri hep kız hissediyorum, ilk ultrasonda da bacak arası boş olunca baya inanmştım kız olduğuna :) yarın kendi doktorumda rutin kontrolüm var bakalım o da aynı şeyi mi söyleyecek merak içindeyim. Sonucu yazarım buraya

tombik kuş bende çok merak ettim.erkek mi bebeğin?banada ikili test için gittim doktor 2 kerede kız dedi.Cumartesi günü kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek:) bende bugün 16+6 yım :)

Öncelikler herkese iyi akşamlar umarım hepimizin minişleri sağsalim sıhhatli bir şekilde doğarlar ve allah çocuk isteyen herkese bu duyguyu nasip eder...ben 17.haftamın içerisindeyim doktorun söylediği tahmini doğum tarihi 24 şubat pazartesi günü gittiğimde yüzde 98 kız dedi adıda allah nasip ederse BESTE olacak göbüşüm baya çıktı 9.ayda nasıl olcam allah bilir daha hareketlerini hissedemiyorum ilk hamileliğim olduğu için galiba ama elimi karnıma koyunca psikolojikmidir nedir sanki bi kıpırtılar hissediyorum ama bakalım hayırlısı inş.

24.02.2014 tahmini doğum tarihim,13 haftada plesantamın önde olması nedeni ile atak kanama gecirdim o esnada kendi doktorum bakmadı ama bakan doktor kesin erkek dedi hatta sizin tahmininiz mi dedim hayır canım erkek ne tahmini dedi,daha sonra Doktorum Aylin hanım baktığında doğruladı oğluşumu :) Allahım tüm hamişlere zamanında sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlara aratmasın inşallah...

biz de bugün öğrendik kızımız olacak Allah nasip ederse. tahmini doğum tarihi 22 .02.2014 Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

11 haftalıkken erkege benzıyo dedı. 13 haftalıkken de kesın erkekde 16 haftalıkken kesın erkek dedi 18 haftalıkken de bende pıpısını qordum rbbmn ıznıyle oqLum olck ınss...

12+2 iken kız demişti dr. ve 19 haftamda %100 kız dedi dr.un birazda tecrübesine bağlı benim dr. en başından beri emindi. :) bende kız çocuğu çok istemiştin ama önemli olan inşallah sağ salim doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…