2014 şubat anneleri bebişlerimizin cinsiyetlerini paylaşalım..

Bana da kız dedi doktorum iki kere. Erke düşündüğüm için detaylı ultrasonda erkek çıkma ihtimalini hala düşünüyorm Ama eğer erkek denirse büyük bir hayalkırıklığı da olacak tabi. Çok alıştırdım kendimi. Bir sürü ciciler aldık :)

Banada ilk 11 haftada erkek demisti hemde yuzde yetmis ama 16.haftada kiz oldugunu öğrendik. Ilk bebegimiz sonucta kizda olur erkekte Allahim hayirli ve saglikli evlst nssip etsinde

ilk çocucum olacak inşallah babası da ben de erkek istiyorduk ve bastan beri de erkek hissetmiştim rüyamda erkek bebek görmüştüm öyle de oldu allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin de inş

benimde ikinci bebeğim olacak İnşallah.1.si erkek 2.sine de önce kız dediler sonra erkek dediler 2 hafta önce gittiğimde yüzde yüz kız dediler ne olduğunu hala bilmiyorum o yüzden hazırlık yapmaya başlamadım son aylarda artık :):)

bende hamileligimin 19+3 haftasinda gittim, doktor kiz dedi, ama benim icimden niyeyse bastan beri erkek geciyodu, hep kiz die dusunmek istiyodum ilk cocugumun kiz olmasini istiyodum ama icimden hep erkek geciyodu... doktorun verdigi fotoda da erkek gibi gorunuyo, yanilmis olabili mi acaba? 19. haftadan sonra cinsiyet tahmini degisen var mi?

merhabalar,
Benimde ilk bebeğim,çok heyecan verici , biz kızımız olmasını çok istiyorduk,26. haftadayız inşallah kızımız olacak:)

Sevgili şubat annelleri aranızda benim gibi sürekli kabızlık sorunu yaşayna var mı ? nasıl çözümler buludunuz

Bol bol sıvı tüket canım elmada bağırsakları çalıştırıyor.Kayısı ceviz marul tüket aç karnına ılık su iç zeytinyağ iç ben çok çektim ilk zamanlar şimdi okadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…