2014 subat anneleri bebislerin haftasi ve kilosu?

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.815
2.610
398
43
Merhaba arkadaslar.bende 2014 subatta alicam melegimi kucagima nasipse.17 subat ama sezeryan olucagim icin 2 hafta once alucaz dedi dr um.suan 30+2 deyim.minigim 1.600 gr dr um gayet iyi suyunda tam istedigimiz gibi dedi.sizler kac haftadasiniz kuzular ne kadar olmus.buyrun paylasalim...

en son 28+1 de gittim doktora 1.266 gr. yarın yine gideceğim bakalım ne kadar olmuş minik oğlum

Benimde 1oğlum var 11yaşında..keşke daha önce yapsaymışız geç kaldık sanki..

Benimde 1oğlum var 11yaşında..keşke daha önce yapsaymışız geç kaldık sanki..

İkinci canim.ilkide kiz 4 yasinda:)iki kiz anasi olcam.biz kizimdan sonra hemen istedik hep dusuklerim oldu nasip bu zamanaymis.valla ne yalan soyliyim 11 sene sonra cok iyi cesarwt etmisin ama olsun tek gibi buyutursun. 4 yasta oyle buyuk degil bide bebek annemlere fazla huni niz varmi diyorum takar gezerim artik diye:)

32. haftadayız 2300 kilosu biraz önden gidiyoruz

Masallah yavruya.neler yiyorsun yaptigin bisey varmi?ben meyve sut cok tuketiyorum.bide ayiptir solemesi helva:)balikta her hafta yiyorum.hic vitamin vermiyor dr um sen iyi besleniyorsun yeter onlar diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…