2014 subat anneleri bebislerin haftasi ve kilosu?

sana katiliyorum bana da cok garip geliyor zaten bu ölçümlerde hata payi vardir mutlaka??? Boyu fl degerini 7 çarpıp söylüyorlar benimkide 7.1 bilemiyorum??? Onda hata olabilir...

tabi cnm bir hata olmuş,şimdi tekrar araştırdım biraz yok yani..49 cm mümkün değil :))

ama kaçsa kaç sağlıklı olsun da gerisi hikaye :) maşallah diyelim..

bugün tosunumu görmeye gittik 32+1 deyiz. haftasına göre önce gidiyormuş. 2400 gram ve 43 cm çıktı. rahim uzunluğu uygunmuş. su seviyemizde normal. umarım herkes bebişiyle iyidir

en son 28+6 da gittim 1326gr dı sizce iyimi yengelerim falan çok zayıf diyor şimdiye kadar 2000grm olmalıymış

en son 28+6 da gittim 1326gr dı sizce iyimi yengelerim falan çok zayıf diyor şimdiye kadar 2000grm olmalıymış

Cok afedersinizde yengeleriniz hangi tiptan mezun?anneye soylenirmi yaaa ayrica gayet normal kilosu bebeginizin. Saglikli olsun kilo da alir.ilk kizimi 2.160 gr dogurdum yaka ignesi gibiydi:)4 yasinda simdi yeterki saglikli olsun.hem yazin bebeginizin haftasini google amcaya orda tahmini kilo lari yaziyor vakin nasilda iyi bebrginizin kilosu.masallah yavrunuza....

tüm bebişlere maşallah 40 cm 1800 gramız şu an :)

Bu kilo vs konularda kimseyi takmayın , herkes ne çok şey biliyor...Ne desek bi yakınımız uzman kesiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…