Canim gec gordum kusura bakma, kesinlikle haklisin almayinca almiyolar, gecen cumartesu 33+1ken gittim o kadar pekmez tahin ceviz hurna sut ne varsa yedim ictim ama bebek yine 3 haftada 500 gram almis ve 1810 gr olmuş. Kilo alan ben olmuşumbenim bebeğimede doktor normal diyor ama bana göre zayıf önemli olan sağlıklı olmaları takıntı yapma bünyeden bünyeye değişiyor ilk bebeğim 2400 gr doğmuştu ama çok çabuk büyüyüp kilo alıyolar merak etme.bende şuan 36. haftamdayım 2600 gr olmuş bebeğim.kilo aldırıcı besinlere bende çok önem verdim ama almayınca almıyolar kilo
Canim gec gordum kusura bakma, kesinlikle haklisin almayinca almiyolar, gecen cumartesu 33+1ken gittim o kadar pekmez tahin ceviz hurna sut ne varsa yedim ictim ama bebek yine 3 haftada 500 gram almis ve 1810 gr olmuş. Kilo alan ben olmuşumdemek ki bebek alacagi kapasiteye gore aliyor gerisi yalan
Canm sagol bilgiler için. Ben de her gün muz elma mandalina yogurt süt corn flakes et sebze yiyorum ceviz pekmez tahin borek çörek yiyorum. 2 ltre de su iciyorum. Ama bundan önce borek corek ve tatli yemeyip geri kalanini yemistim iki denememde de bebek 500 gram aldi, bense tatli hamurlu yemiyoken sadece 1 kilo almkstim , yedikten sonra 2.5 kilo aldim 3 haftada:)Ayni durum bende de oldu 3 haftada 200 gr almsti doktor beslenmene dikkat et hamurisi tatli ye dedi bende bir hafta yaptiklarimi yaziyim
Borek corek
Tatli ne istersen ama cikokata degil
Gunde muz ve elma ( elma cok faydali 3_4 tane ye )
Bir kase yogurt
Gece basucuna bir bardak sut koy onu ic gece uyaninca
Bir avuctan fazla karisik kuruyemis
Yiyebilirsen gunluk kirmizi et arada tavuk
Gunluk yumurta
2 lt su ictim
Kasar peyniri iki uc dilim
Birde asure cok faydali bence annem bana yapti gunluk yiyorum sonucta icinde baklagiller var
Bir dene ben bu hafta icinde yedim ve yattim cok yorma kendini masallah 500 gr almis sok olduk doktor devam dedi ne yaptiysan
Kolay gelsin
canım oğlum 38+2 3.800 olmuş haftaya cuma kontrolüm var normal doğum istiyorum ama 4 ü geçerse normal olmaz herhalde bakalım haftaya ne diyecek doktor teyzemiz:)
Canım seni haziran topiğinden hatırlıyorum.Topiğimizin uğuruydun ilk güzel haberi sen vermiştin.Sonra arkası gelmişti.Maşallah bebişine.Sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmen dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?