2014 subat anneleri bebislerin haftasi ve kilosu?

28+2 de gittiğimizde meyram, kızım 1200gr dı. 32. haftamızda kontrolümüz var, bakalım o zaman ne kadar büyümüş olucağız

bu gün doktor kontrolüm vardı 30+1 1.600gr. olmuş miniğim ben 14 kg aldım doktor şimdi 100lük şeker yüklemesi yapacak bebek 1 hafta önden gidiyor ben de çok kilo almışım biraz moralim bozuldu inşallah şekerim yükselmemiştir

Canim benimde 30+1 de 1.600 gr di.bende 11 kilo aldim ogun dr um 30+4 gibi bisey soyledi hani onden gidiyor gibi ama aciklama yapmadi.benimde cok acim vardi soramadim.meme iltihabindan dolayi.50 gr da sekerim 171 cikmisti hemen 100 gr yuklediler sadece 1 degerim yuksek cikti ondada.2 deger yuksek olsaydi tedavi vericektik dedi.hic bozma moralini diyet verirler allah in izniyle bisey olmaz bak gor.minnak savasci onlar.ben ilk kizimj adet e gore 36 hafta ama gelisim geriliginden dolay 33+4 dogurdum.4 yasinda oldu bile cene 10:) minicik yaka ignesi gibiydi sagligi sukurki masallahhhh.rabbim e emanetlerrr...

Maşallah miniğine doğumunada az kalmış senin pozitif sonucunu aldığın günlerde bende tedavideydim
:)

Son düzenleme:

inşallah canım yüksek çıkmaz bebeğime bir şey olur diye korkuyorum artık asla tatlı hamur işi yemem gözüm korktu. Maşallah kızına ne güzel büyümüş bile

Maşallah miniğine doğumunada az kalmış senin pozitif sonucunu aldığın günlerde bende tedavideydim
:)

canım sen ne durumdasın tedavin nasıl sonuçlandı ben beye koptum o sıralar kanamalarım vardı 3 ay yattım tabi moral sıfır takip edemedim olanları

canım sen ne durumdasın tedavin nasıl sonuçlandı ben beye koptum o sıralar kanamalarım vardı 3 ay yattım tabi moral sıfır takip edemedim olanları

2 aşılama olumsuz du rapor çıkardım kısmetse tüp deneyeceğim ocak adetimle.. hamişsin dualarında unutma beni canım :)
şimdi hamişlik nasıl gidiyor

inşallah canım yüksek çıkmaz bebeğime bir şey olur diye korkuyorum artık asla tatlı hamur işi yemem gözüm korktu. Maşallah kızına ne güzel büyümüş bile

Valla bende ilk 5 ay sadece hamur isi yedim.sonra seker deyince dr geri durdum.simdi sut meyve balik takiliyorum:)melegine bisey olmaz allah in izniyle....

2 aşılama olumsuz du rapor çıkardım kısmetse tüp deneyeceğim ocak adetimle.. hamişsin dualarında unutma beni canım :)
şimdi hamişlik nasıl gidiyor

dualarım bütün hamile kalmak isteyenlerle :) İnşallah ilk denemende olur canım hep olumlu düşün Bende şimdilik her şey yolunda sabırsızlıkla kucağıma almayı bekliyorum

dualarım bütün hamile kalmak isteyenlerle :) İnşallah ilk denemende olur canım hep olumlu düşün Bende şimdilik her şey yolunda sabırsızlıkla kucağıma almayı bekliyorum

İnşALLAH canım bende daha fazla yıpranmadan olsun istiyorum artık...
Sağ salim kucağına alırsın inşALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…