- 27 Temmuz 2012
- 126
- 3
- 316
bu gün doktor kontrolüm vardı 30+1 1.600gr. olmuş miniğim ben 14 kg aldım doktor şimdi 100lük şeker yüklemesi yapacak bebek 1 hafta önden gidiyor ben de çok kilo almışımbiraz moralim bozuldu inşallah şekerim yükselmemiştir
Canim benimde 30+1 de 1.600 gr di.bende 11 kilo aldim ogun dr um 30+4 gibi bisey soyledi hani onden gidiyor gibi ama aciklama yapmadi.benimde cok acim vardi soramadim.meme iltihabindan dolayi.50 gr da sekerim 171 cikmisti hemen 100 gr yuklediler sadece 1 degerim yuksek cikti ondada.2 deger yuksek olsaydi tedavi vericektik dedi.hic bozma moralini diyet verirler allah in izniyle bisey olmaz bak gor.minnak savasci onlar.ben ilk kizimj adet e gore 36 hafta ama gelisim geriliginden dolay 33+4 dogurdum.4 yasinda oldu bile cene 10:) minicik yaka ignesi gibiydi sagligi sukurki masallahhhh.rabbim e emanetlerrr...
Maşallah miniğine doğumunada az kalmış senin pozitif sonucunu aldığın günlerde bende tedavideydim
:)
canım sen ne durumdasın tedavin nasıl sonuçlandı ben beye koptum o sıralar kanamalarım vardı 3 ay yattım tabi moral sıfır takip edemedim olanları
inşallah canım yüksek çıkmaz bebeğime bir şey olur diye korkuyorum artık asla tatlı hamur işi yemem gözüm korktu. Maşallah kızına ne güzel büyümüş bile
2 aşılama olumsuz du rapor çıkardım kısmetse tüp deneyeceğim ocak adetimle.. hamişsin dualarında unutma beni canım :)
şimdi hamişlik nasıl gidiyor
Kızlar az önce gördüm miniğimizii; 32+3 iken 1860 gram 43 cm olmuş:))
31+3 de 1876 gr dı kızım.
en son 30 +4 gittim 1700 kg kiziimm
dualarım bütün hamile kalmak isteyenlerle :) İnşallah ilk denemende olur canım hep olumlu düşünBende şimdilik her şey yolunda sabırsızlıkla kucağıma almayı bekliyorum
Bizde 32+0 da gittik doktora bebegimizin kilosu 2.300 ve boyu 49 cm olmus...
Bizde 32+0 da gittik doktora bebegimizin kilosu 2.300 ve boyu 49 cm olmus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?