2014 subat anneleri bebislerin haftasi ve kilosu?

canım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tombik tombik olur inşallah zor kısmı atlatmış cok şükür ikinizede maşallah:)

37+2, 3.180 gr, 50 cm...
kızlar ölçümler değişiklik gösteriyor bence bebeğin duruşuna göre... kilosu az çıksa yada çok çıksa da takılmamak lazım.. önemli olan gelişiminde bir anormallik olmaması zaten oyle bişey olsa dr.lar söylerler...

Kizlar merhaba ben de su an 32 hafta 3 Günlüğüm ama bebisin kilosu geridrn geliyor.31. Haftaya yeni girdigimde 1366 gram demisti doktor , 10 gun sonra bakti 1347 gram dedi( niye oynama var dedim 200 gram oynama olablr bu normal dedi kilosuna da sikinti yok dedi ama ben kilo alsin diye neler neler yiyp iciyorum.haftaya yine kontrol var 34.haftama yeni girdigimde.benim gibi bebegi 1 2 hafta geriden gelen var mi?

yaa kızlar benim bebişim zayıf kalmış sizinkilerin yanında :44:30+1 de1.500 gr dedi dr çok iyi dedi ama sizinkilere bakınca zayıf gibi geldi bana..
Benimkisi de oyle geriden geliyor su an 32+2yim,30+1de 1366 dedi doktor, 31+3te baska bi ultrason cihazinda 1347 dedi normal dedi bi de ama ben 1700 olmuştur diye seviniyodum( kac oldu acaba su an.endiseliyim

34+3 te doktora gittim en son 2.551 gr dedi bende 71 kilo olmuşum tam 10 kilo almışım bakalım daha kaç kilo alcaz bebişim ve ben

benim bebeğimede doktor normal diyor ama bana göre zayıf önemli olan sağlıklı olmaları takıntı yapma bünyeden bünyeye değişiyor ilk bebeğim 2400 gr doğmuştu ama çok çabuk büyüyüp kilo alıyolar merak etme.bende şuan 36. haftamdayım 2600 gr olmuş bebeğim.kilo aldırıcı besinlere bende çok önem verdim ama almayınca almıyolar kilo

doktor herşey yolunda dediyse düşünme bile , bence gayet iyi

Bizde 2850 olmuşuz :)

maşallah gerçi kesin sonuçlar değil bunlar.Birkaç hafta önce 2 gün arayla farklı doktorlara muayene oldum ve 500 gr.farklı söylediler. Hangisine inanayım bilemedim.

dün gittim doktora 36+2 bebeğimin kilosu 2685 gr.bence bundan daha az gibi..doktorumuzun eli bol maşallah ölçümleri fazla yapıyor

benim bebeğimde 35.5 te 2.600 gr. fl boyu bana kısa geldi 64.8 hesaplayınca bebeğimin boyu 44.8 çıkıyo sizce nasıl.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…