2014 subat anneleri bebislerin haftasi ve kilosu?

Kızlar az önce gördüm miniğimizii; 32+3 iken 1860 gram 43 cm olmuş:))

merhabalar, benim bebeğim de 32+0 da 1826 çıktı bana ve dr a göre iyi kilosu fakat arkadaşlar fln az gibi diyorlar da merak ettim en son ne zaman kilosuna bakıldı ve kaç kilo çıktı bebişiniz?cevaplarsanız sevinirim

benim bebeyimde 32+2 de 2 kiloydu ama bu kiloyla dogmaya kalkıştı ilaçlarla önlemeye çalışıyoruz

bugün doktor kontrolüm vardı 34+ 3 günlük olması gerekirken 35+4 olmuş canım bebeğim 2.788 gr boyunu hiç söylemiyor ama internetteki hesaba göre 47 cm İnşalllah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canım yeni gördüm kusura bakma; evet doktor çok ideal olduğunu söylüyor özellikle normal doğum için 3.5 kiloyu geçmez doğumu da kolay olur diyor; ama burdakilere göre benim minnak biraz minnak kalmış gibi seninki de öyle:) en son 34+ 2 iken gitmiştim 2460 gr 47 cm 'di.. yarın tekrar gidicem son durumu paylaşırım:)

cumartesi doktora gittim 35+3 günlük 2.850 çıktı kilosu doktor kilosu cok dedi eleviti bıraktırtı doğmun zor olur dedi çünkü suyumda fazla

Dün gördük kızımızı 36+3 te 49 cm 2750 gram dedi.. Cuma nst için gidicem tekrar..

teşekkür ederim cevabın için doktor normal diyor dediğin gibi fakat mukayese yapınca acaba diyosun neyse sağlıklı olsunlar da

dün gittik kontrole 37+0 dı bebişimiz usgye göre 3700 olmuş ama doktorum o kadar değildir 3300 falandır dedi...

Herkesin bebegine kocamannn masallah.saglikla hayirla dogsunlar insallahhh...topigi ben acmistim ama 34+3 dogurdum ben:)2.170 gr dogdu minnakim kuvezdeydik yeni ciktik.2.150 gr dusmustuk yogunbakimdan 2.180 gr la ciktik bunada sukur elbet buyuyecek...

ay heyecanlandırdınız beni:) hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.doğum hikayenizi de duymak istiyoruz en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…