Kızlar az önce gördüm miniğimizii; 32+3 iken 1860 gram 43 cm olmuş:))
merhabalar, benim bebeğim de 32+0 da 1826 çıktı bana ve dr a göre iyi kilosu fakat arkadaşlar fln az gibi diyorlar da merak ettim en son ne zaman kilosuna bakıldı ve kaç kilo çıktı bebişiniz?cevaplarsanız sevinirim
merhabalar, benim bebeğim de 32+0 da 1826 çıktı bana ve dr a göre iyi kilosu fakat arkadaşlar fln az gibi diyorlar da merak ettim en son ne zaman kilosuna bakıldı ve kaç kilo çıktı bebişiniz?cevaplarsanız sevinirim
Canım yeni gördüm kusura bakma; evet doktor çok ideal olduğunu söylüyor özellikle normal doğum için 3.5 kiloyu geçmez doğumu da kolay olur diyor; ama burdakilere göre benim minnak biraz minnak kalmış gibi seninki de öyle:) en son 34+ 2 iken gitmiştim 2460 gr 47 cm 'di.. yarın tekrar gidicem son durumu paylaşırım:)
Herkesin bebegine kocamannn masallah.saglikla hayirla dogsunlar insallahhh...topigi ben acmistim ama 34+3 dogurdum ben:)2.170 gr dogdu minnakim kuvezdeydik yeni ciktik.2.150 gr dusmustuk yogunbakimdan 2.180 gr la ciktik bunada sukur elbet buyuyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?