gittiğimde onu da sorcam canım.haber ederim sana![]()
Süper olum bebikim haberlerini bekliyorum
Ayyy bayıldım ben buna.. İnternetten araştırıyorum hemen bakalım izmir'de nerde bulabilirim.
Canım annem şuan Bulgaristan'da babamla. Aradım sordum ne yapayım diye. O da dedi tatlı dille anlatın diye. Kayınvalidemi seviyorum çok şükür çevremden neler gördüm duydum. Bu konu yüzünden kalbini kırmak istemiyorum ama onlara baktırmak da istemiyorum. Hem belinde fıtık var kadın 3.kata zor çıkıyor çocukla uğraşamaz. Palas pandaras gezer çocuk. Hemde eski moda düşünüyorlar, hemde etrafın dediklerine çok takıyorlar. Evlendiğimizde herkes demiş altlı üstlü oturup ayrı mı yemek yiyorsunuz. Oturun beraber diye. Bende o da istemiyorduk çok muhabbet tez ayrılık getirir dedik. Taktı söylenenleri kafaya. Defalarca söyledi bana. Yine birileri bişey der uygulamaya çalışır diye de tedirginim. Annem diyor etraftan çekiniyordur. Gelinin vermedi mi çocuğu derler diye diyo. Offf çok pis arada kaldım![]()
Canım kayuınvalideni seviyor olman riske girmeni gerektirmez.Tamam yaşlı başlı insanlar kalpleri kırılmasın diye düşünüyoruz ama ya Allh korusun bir şey olursa sonra hem onlar hem siz mahvolursunuz.Çocuk işi şakaya gelmez.Eşine büyük iş düşüyor.Madem eşinde senin annenin bakmasını uygun görüyor birlikte güzellikle anlatın kayınvalidene ki yavaştan hazırlasın kendisini o da.Yoksa sonlara doğru kalırsa bence daha zor olacaktır anlatıp anlaşabilmek