- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
kızlar ALLAH razı olsun herkesten rabbim kimseyi evladıyla sağlıkla imtihan etmesin.ağrım geçmiyor sanırım baskı yapıyor rahim ağzına çünkü rahim ağzı kapalı dedi doktorplesantayla.eşim geldi yemek falan hazıladı geri gitti.sağolsun arkadaşlar var onlarda okuldalar kimsenin elinden bişi gelmez .resmen bebeği afederseiz vajinada taşıyorum gbi hissediyorum.bugün 5.ayıma girdim
çok mutluydum bilen bilir hep ağlamakla geçti ilk günden beri kanamalarım ağrılarım falan ağrılarımda azalmıştıçok mutluydum artık bişi olmaz diyordum genede rabbime emanet bakalım alnımızda ne var.ebede aradı çağırmaya oda benim mahllede oturuyor olmazsa ben eve gelirim dedi
bakalım sizlerdende herkestende isteyebileceğim tek şey dua.parol vardı eşime sölemedim oda bitmiş söleyim akşama getirsin zaten raporum falanda okula gidecek
işte neyse sizleride üzmek istemiyorum çok çok sağolun rabbim yavrularınızı hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin
plasenta previa mi deniyor, bizim burda bi arkadasin da vardi, baslarda endiseliydi ama sonradan kendiliginden duzeldi, ins senin de oyle olur canim yukari cikar kendiliginden. bol bol dinlen, biliyoruz neler cektgini canim benim, nazli olsun onemli degil saglicalkla kucagina al ins bitanem... :)