2014 Şubat Anneleri

bende gebeliğimin başından beri o kadar çok hapşuruyorumki istesem olmaz yani:( yavruşum sallnıyor korkuyorum:( oyyyyyyyyy rabbime emanet

Hapşurmanın öksürmenin bebeğe bir zararı olduğunu sanmıyorum canım zira onlar bedenin kendiliğinden geliştirdiği tepkimeler :34:

Başka türlü dağıttık hajım ya :27:

İyi gidiyor canım senin de dediğin gibi bel ağrıları sırt ağrılar ne arasan var :31:

İyi geceler canım.Alışveriş kadar keyifli birşey yok valla katılıyorum sana :16:

sağlıklı olsunlarda razıyız artık canım ama bugün cidden zorlandım son demler ne yaparım bilmiyorum :26:

hepiciğini alasın geldimi :D

Aynen ya birşey almayacağız diye gittik sırf gezmek için ama duramadım valla eşim zorla kolumdan tutup çıkardı dışarı..:9: Bu arada intnette gördüğüm herşey vardı orda netten birşey almayacağım bundan sonra..

İyi geceler canım.Alışveriş kadar keyifli birşey yok valla katılıyorum sana :16:

Kesinlikle hele de bebiş için olunca tadından yenmiyo valla :16:

ben mağazaya girince kendimi kaybediyorum resmen ne alacağımı bilemiyorum :1::1:

Valla ben de kaybetmedim desem yalan olur birini bırakıp öbürüne saldırdım :35:

Aynen ya birşey almayacağız diye gittik sırf gezmek için ama duramadım valla eşim zorla kolumdan tutup çıkardı dışarı..:9: Bu arada intnette gördüğüm herşey vardı orda netten birşey almayacağım bundan sonra..

Kesinlikle hele de bebiş için olunca tadından yenmiyo valla :16:

Valla ben de kaybetmedim desem yalan olur birini bırakıp öbürüne saldırdım :35:

onları görünce hemen doğurası geliyo insanın :9:

Hapşurmanın öksürmenin bebeğe bir zararı olduğunu sanmıyorum canım zira onlar bedenin kendiliğinden geliştirdiği tepkimeler :34:

Ben bugün öksürürken kasığıma öyle bir ağrı girdiki anlatamam normalde olmazdı korktum valla bu arada bebeğime ilk eşyasını aldık:) ateş ölçer çok gerekli olcak açılışı yaptık bakalım

Beeeeeen yüzüstü uyumaya alıştığım için şimdi çok zorlanıyorum ayrıyeyen felaket derecede iç sıkıntısı yaşıyorum o yüzden gece kalkıp oturduğum çok oluyor

Aynen canım yaa bi de ben sağa doğru yatarım hep şimdi sola yat diyolar bi de böle herşey kafama takılıyo dönüp duruyorumm uyumam lazım ama 1 i bekliyorum erken yatınca hiç uyutamıyorum çünküü

lepinin ahı tuttu sancım başladı benim gene:( kız yemedim valla bende kek ahını geri çek:) ben yatıyorum kızlar öptüm sizi geliriim gene

aşk ossun :( sen yat dinlen zaten ayaktamı yazıon yazılarını yatacaksınki iyileşesin

Günaydın kızlar gene hastanede yim aksam gene cok agrim oldu bende okula baslamadan bir gideyim dedim inşallah niye geldin demez

günaydın hanımlar..hayırlı cumalar hepinize..

Kızlar geceleri uykuya dalma problemi yaşayan varmıı bem çok zor dalıyorumm:(
aynen canım uykuya dalana kadar yatakla boğuşuyorum valla..

Günaydın kızlar gene hastanede yim aksam gene cok agrim oldu bende okula baslamadan bir gideyim dedim inşallah niye geldin demez
canım çok geçmiş olsun,inşallah bu kötü günler geride kalıcak..Rabbim sağlıkla sıhhatle kuzunu kucağına almayı nasip etsin..

günaydın hanımlar..hayırlı cumalar hepinize..

aynen canım uykuya dalana kadar yatakla boğuşuyorum valla..

canım çok geçmiş olsun,inşallah bu kötü günler geride kalıcak..Rabbim sağlıkla sıhhatle kuzunu kucağına almayı nasip etsin..

Sağol canım insallah

günaydın şekerler.dün ayrıntılı ultrasona girdik.kızım sanırım bana benziyor yanakları burnu falan:D cok şükür cok sağlıklıymış hiç bir sıkıntısı yokmuş.dr her yerini inceledi parmaklarına kadar saydık.tırtılım 21cm 336 gr olmuş.

Günaydın kızlar,
dün akşam evi süpürdüm biraz yoruldum sonrasında acaip kalçama bacaklarıma kramplar girmeye başladı. uykudan bile uyandırdı.
hamilelikte olur muş ama bu kadar erken başlar mı ya? sizde başladı mı kramplar?

Günaydın kızlar,
dün akşam evi süpürdüm biraz yoruldum sonrasında acaip kalçama bacaklarıma kramplar girmeye başladı. uykudan bile uyandırdı.
hamilelikte olur muş ama bu kadar erken başlar mı ya? sizde başladı mı kramplar?

kramp tarzında değil ama dediğin gibi yorunlunca bacaklarım ve belim kopacak gibi ağrıyor.sanki cok spor yapmışımda bacaklarım hamlamış gibi bi ağrı oluyor.

Back
X