kuzummm normaldir sıkma canını
bebişko nasıl??cicilerine bayıldımmm
tşk ederiz teyzesi
bütün bebişlerin cicileri çokk tattlııı

sanırım artık ağırlaşıyoruz ondan kaynaklanıyor bel ağrısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzummm normaldir sıkma canını
bebişko nasıl??cicilerine bayıldımmm
bende gebeliğimin başından beri o kadar çok hapşuruyorumki istesem olmaz yaniyavruşum sallnıyor korkuyorum
oyyyyyyyyy rabbime emanet
İyi akşamlar herkese
Bugün eşimle bebek mağazasına gittik allam nasıl tatlılar yaa öyle birini bırakıp öbürüne sarıldım resmen dibim düştüüü![]()
Başka türlü dağıttık hajım ya
İyi gidiyor canım senin de dediğin gibi bel ağrıları sırt ağrılar ne arasan var
İyi geceler canım.Alışveriş kadar keyifli birşey yok valla katılıyorum sana![]()
hepiciğini alasın geldimi![]()
İyi geceler canım.Alışveriş kadar keyifli birşey yok valla katılıyorum sana![]()
ben mağazaya girince kendimi kaybediyorum resmen ne alacağımı bilemiyorum![]()
Aynen ya birşey almayacağız diye gittik sırf gezmek için ama duramadım valla eşim zorla kolumdan tutup çıkardı dışarı..Bu arada intnette gördüğüm herşey vardı orda netten birşey almayacağım bundan sonra..
Kesinlikle hele de bebiş için olunca tadından yenmiyo valla
Valla ben de kaybetmedim desem yalan olur birini bırakıp öbürüne saldırdım![]()
Hapşurmanın öksürmenin bebeğe bir zararı olduğunu sanmıyorum canım zira onlar bedenin kendiliğinden geliştirdiği tepkimeler![]()
Hapşurmanın öksürmenin bebeğe bir zararı olduğunu sanmıyorum canım zira onlar bedenin kendiliğinden geliştirdiği tepkimeler![]()
ahahah dağılalım hajım![]()
Mercimek köftesi gibi ama mercimeksiz yani vay anasını gece gece kapatsak mı konuyu ne yapsak![]()
selam kıslar nasıl gidiyor
benim belim ağrıyo bu günlerde :26::26::26:
Kızlar geceleri uykuya dalma problemi yaşayan varmıı bem çok zor dalıyorumm![]()
Beeeeeen yüzüstü uyumaya alıştığım için şimdi çok zorlanıyorum ayrıyeyen felaket derecede iç sıkıntısı yaşıyorum o yüzden gece kalkıp oturduğum çok oluyor
Aynen canım yaa bi de ben sağa doğru yatarım hep şimdi sola yat diyolar bi de böle herşey kafama takılıyo dönüp duruyorumm uyumam lazım ama 1 i bekliyorum erken yatınca hiç uyutamıyorum çünküü
lepinin ahı tuttu sancım başladı benim genekız yemedim valla bende kek ahını geri çek:) ben yatıyorum kızlar öptüm sizi geliriim gene
aynen canım uykuya dalana kadar yatakla boğuşuyorum valla..Kızlar geceleri uykuya dalma problemi yaşayan varmıı bem çok zor dalıyorumm![]()
canım çok geçmiş olsun,inşallah bu kötü günler geride kalıcak..Rabbim sağlıkla sıhhatle kuzunu kucağına almayı nasip etsin..Günaydın kızlar gene hastanede yim aksam gene cok agrim oldu bende okula baslamadan bir gideyim dedim inşallah niye geldin demez
günaydın hanımlar..hayırlı cumalar hepinize..
aynen canım uykuya dalana kadar yatakla boğuşuyorum valla..
canım çok geçmiş olsun,inşallah bu kötü günler geride kalıcak..Rabbim sağlıkla sıhhatle kuzunu kucağına almayı nasip etsin..
Günaydın kızlar,
dün akşam evi süpürdüm biraz yoruldum sonrasında acaip kalçama bacaklarıma kramplar girmeye başladı. uykudan bile uyandırdı.
hamilelikte olur muş ama bu kadar erken başlar mı ya? sizde başladı mı kramplar?