2014 Şubat Anneleri

kızlar sütyen takamıyorum ya :( napcam böle çok rahatsız edio siz ne yapıosunuz bu duruma

canım neden takamıyorsun, rahatsız mı ediyor, küçük mü geliyor?

benimkilerin 2 tanesi rahat oluyor, dönüşümlü kullanıyorum onları. bir tanesi kom'un sporcu modeli, biri de içi dolgusuz penye. bunlarla rahat ediyorum başka bir sey almadım daha.evde de eskiden beri hiç takmam zaten.

yok tatlım.aslında kendi dr um iyi bir doktor.bu hafta rahim ağzına bebeğin iç organlarına özellikle kafasına iyi baktı.bence gitmene gerek yok ama istersen yaptır dedi.bende başka bir yerde çektiriyorum
sen hangi kademede görevlisin kuzum ilkokul ortakul lise

lise canım benim.
benim doktor sadece gel dedi kim yapcak bilmiyorum.kimsenin kendi doktoru yapmıyor bilemedim bakalım görcez:) bebişini görcen adım adım çok heyecanlı::)

canım neden takamıyorsun, rahatsız mı ediyor, küçük mü geliyor?

benimkilerin 2 tanesi rahat oluyor, dönüşümlü kullanıyorum onları. bir tanesi kom'un sporcu modeli, biri de içi dolgusuz penye. bunlarla rahat ediyorum başka bir sey almadım daha.evde de eskiden beri hiç takmam zaten.

dolgulu hiç kullanamıyorum zaten canım benim.şu andada sadece birtanesi oluyor oda patlayacak gbi adeta:)hakkımızda hayırlısı

O beyaz odadan vazgeçtim ve resmen bu odaya aşık oldum fiyatı da acayip uygun.Tamamdır :16:
$erol_mobilya_kaptan_bebek_oda_takimi_7519.webp

gayet guzel canım, ne kadar fıyatı.. bıende sımdı google da gorsellerde bakınıyordum yaptırtcam bende dunya kadar secenek var karar verırsem ne mutlu bana:1:

Nakit fiyatı 1450 TL canım ki daha ne uygun fiyatlı takımlar var.Erol mobilya yaz googledan bak bi tavsiye ederim :16:

evet canım hatırladım geçen konuşmuştuk senle aynı şeyi cevap gelirse paylaşırım bende
canım birde başka bir sitede okudum uyku öncesinde af edersin cinsel ilişki ağrıların azalmasına yardımcı oluyormuş bende geçenlerde bir gece daha rahat uyudum aklıma geldiki o günde ilişki olmuştu
şimdi eşime söylesem ben sana demedimmi benim iğnem faydalı diye der :9::9::9::9::9:
bizde o iş imkansız canım, adamcagızbaslarda istiyodu o da bıraktı artık
çünkü ben dayanamıyorum çok ağrı olduğu için eşimin tabiriyle kanka olduk yani :)

kargom geldi 4 üründen üçü kusurlu kusurlu olmayan ise çorap:d
biri lekeli birinin çıtçıt takarken kumaşı hasar görmüş diğeri bod nin yakasını dikememişler iki parmak girio
çorabın kutusunu açmadım kesin ondada bişi vardır
Zaten kumaşları da sertti yumuşak değildi sanki naylon var yapısında gibiydi iyi oldu
ilk bebek giyim alışverişim bu şekilde son buldu gözüm görerek alırım bidaha ban da kapak oldu
az evvel geri iade verdim
krem mrem alırım artık netten
markası neydi canım denk gelirse bizde almayalım bari
koyuyolar oraya öle cicili cicili sonra hüsran
herşeyde adilik olmak zorunda mı ya sinir oluyorum
hele böyle bir konuda, bir heves alıyosun sonra olmadııı

kızlar sütyen takamıyorum ya :( napcam böle çok rahatsız edio siz ne yapıosunuz bu duruma

Ben arkadan eklenen o klipslerden kullanıyorum canım. 2 beden falan büyüyor sanırım..İdare edicem şimdilik böyle. Son aylarda bakıcaz duruma göre :)

bizde o iş imkansız canım, adamcagızbaslarda istiyodu o da bıraktı artık
çünkü ben dayanamıyorum çok ağrı olduğu için eşimin tabiriyle kanka olduk yani :)

markası neydi canım denk gelirse bizde almayalım bari
koyuyolar oraya öle cicili cicili sonra hüsran
herşeyde adilik olmak zorunda mı ya sinir oluyorum
hele böyle bir konuda, bir heves alıyosun sonra olmadııı

Benim de geldi bugün kumaşında leke var çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. Elbise çok tatlı ama iade edicem sanırım. Bir daha da butik bebe den hiçbirşey almıcam.

ben sadece sırt üstü yatınca tekmeleniyorum birde burada size birşeyler yazdığım zamann:))))))neyseee pislik duşta gerek gitmem lazıımmm,tertemiz olayıımmmm gelirimmm....bu arada aşağıdaki komşum çok iyidir hastır ama bu sabah yine ilkokul ikiye giden oğlunu çok pis dövdüü:( çocuğu bir görseniz okadarr tatlı birşeykii ama acaiip yaramaz kadını deli ediyor çok kez şahit oldum hırçınlıklarına ama yine de dövülmemeli yaaa moralim bozuluyorrrr:((((((((

ayyy canım duş çekti...şu an dışardayım ve vıcık vıcık tirledim haaa..eve gidince bende duşlanayımm:17:

Merhabalar rahatsız olanlara çok geçmiş olsun :26:
Ben artık sadece soluma yatmıyorum çünkü bebeğim rahatsız oluyor sürekli tekmelemeye başlıyor o durumda hemen diğer tarafıma dönüyorum yani yönümü ona göre tayin ediyorum artık...Rahat ettiğini hissediyorum zaten hemen tekmeler hareketler azalıyor uykuya geçiyor kendini belli ediyor..:16::16:
Kızlar beşik konusunu napayım bir türlü karar veremiyorum :2: Oda yapmayacağım tayinci olduğumuz için 2-3 seneye bir yere yerleşiriz diye düşünüyorum o zamana kadar idare edecek birşey mi alsam acaba hani şu tahta küçük beşikler var ya onlardan yoksa yine ahşap biraz daha büyük beşiklerden mi alsam ya da parkyatak mı alsam uff bir türlü karar veremedim siz ne alacaksınız?

biz park yatak aldık canım...gayet de beğenerek aldımmmm...cok cici..daha eklemedim ama sen aklıma getirdim ekleyim fotosunu hemen :34::16:

Hayırlı Cumalar kızlar.Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Spsecim geçmiş olsun iyi olmana sevindim.

Jackim sana da geçmiş olsun ağrın olmayaydı iyiydi ama sabır :)

Sürekli soluma yatmaya çalışmaktan gecede 50 kere dönüyorum ve sol kolum parmaklarıma kadar karıncalanmış şekilde uyanıyorum.Alıştım artık...

canummmmmm yirim seni...özledim la daha sık görüşek:31::54:

bende ağrı kesicileimi özledim yaaaa
:) doğumdan çıkınca atıcam ağzıma 3-5 ne varsa :D :27:

dersim yoksa ,dışarı çıkmıyorsam serbeşşşş bırakıyorum :D:1:

deli manyak seni:33::33::54:

O beyaz odadan vazgeçtim ve resmen bu odaya aşık oldum fiyatı da acayip uygun.Tamamdır :16:
Eki Görüntüle 815909

e hayırlı olsun simdiden kuzum....gayet güzel..uyku setini falan renkli al ama azcık...perdesiyle falan renklendir yani Poyrazımın odasını:34::16:

merhaba hamişler nasılsınız bakalım benim ödemler hala geçmedi çok rahatsız ediyo

canım ödem atmak için bol su iç işe yarayacağını düşünüyorum,bir de doktorunu mutlaka bildir....

Eki Görüntüle 816052

bu yatağı aldık biz bacılarrr....salonun ortasına kurduk hattaaa :1:gidip seviyoruz arada:9::9::9:

ayy hadi hayırlı uğurlu olsun beşiği de içine gelecek olanı da yirim ben:16:şu 30.haftamı bir göreyim ben de çıkıp çıkıp alacam:)

canım ödem atmak için bol su iç işe yarayacağını düşünüyorum,bir de doktorunu mutlaka bildir....

ayy hadi hayırlı uğurlu olsun beşiği de içine gelecek olanı da yirim ben:16:şu 30.haftamı bir göreyim ben de çıkıp çıkıp alacam:)

saol laroş teyzesi.....darısı senin kızcene olsun inşallahhh:16::16::16::16:

hayırlı olsun canım:) cahilliten bişi sorcam:) bunun içine yatağı nasıl yapıoruz ben baktığımda ince süngerimsi bir yataklar vardı park yatakların içlerinde

spsecim mekan yatak da var bunun içine visco yatak da.senin o süngerimsi dediğin visco yatak....mekana göre ince...biz mekan yatak alacaz bunun ara katı biraz daha aşağıda diğer park yataklara göre...mekan iyi olur diye düsündük:34:

saol laroş teyzesi.....darısı senin kızcene olsun inşallahhh:16::16::16::16:

spsecim mekan yatak da var bunun içine visco yatak da.senin o süngerimsi dediğin visco yatak....mekana göre ince...biz mekan yatak alacaz bunun ara katı biraz daha aşağıda diğer park yataklara göre...mekan iyi olur diye düsündük:34:

hmmmm yani ayrıca yatağını alcaksınız doğrumu anladım:) çünkü o yatak bize çok basit ve ince geldide canımcım bu arada çok güzel bayıldım

hmmmm yani ayrıca yatağını alcaksınız doğrumu anladım:) çünkü o yatak bize çok basit ve ince geldide canımcım bu arada çok güzel bayıldım

evet kuzum ayrıca alacaz yatağını.yatakla satılmıyor bunlar....:34: beğenmene sevindim ayrıca,iyi olmanıza da sevindim oğluşunlaaa....:16:ama yine de dinlen sen dr öle dedi diye cok hareket etme:54:

Back
X