2014 Şubat Anneleri

evet kuzum ayrıca alacaz yatağını.yatakla satılmıyor bunlar....:34: beğenmene sevindim ayrıca,iyi olmanıza da sevindim oğluşunlaaa....:16:ama yine de dinlen sen dr öle dedi diye cok hareket etme:54:

istesekte kalakmıyoruzki gülüm zaten ya doktor gene rapor yazacaktı almadım okulda mimlenmiyim die.Allahtan korktum bir abdest aldım yaptığım iş o yani.zaten namaz faln :( rabbim akıl versin bana

canım ödem atmak için bol su iç işe yarayacağını düşünüyorum,bir de doktorunu mutlaka bildir....

ayy hadi hayırlı uğurlu olsun beşiği de içine gelecek olanı da yirim ben:16:şu 30.haftamı bir göreyim ben de çıkıp çıkıp alacam:)

kız defnenin annesi hiç pas vermiyosun ayran içtik ayrı düştük ya

kız defnenin annesi hiç pas vermiyosun ayran içtik ayrı düştük ya

olurmu hatun ben buraya giriyorum ama bazen biri geliyor,kapı çalıyor başka işlerim oluyor kapatmadan gidiyorum yoksam pas vermez olurmuyuummmmm....:30:

kıslarrrrrr benim göğüslerim sarkmaya başladııı:((((((((( altına kalem koysam durur yakında milli eğitim bakanlığı da girer bu gidişlee:((( 95 beden oldular çünkü:(((((((:14:

olurmu hatun ben buraya giriyorum ama bazen biri geliyor,kapı çalıyor başka işlerim oluyor kapatmadan gidiyorum yoksam pas vermez olurmuyuummmmm....:30:

kıslarrrrrr benim göğüslerim sarkmaya başladııı:((((((((( altına kalem koysam durur yakında milli eğitim bakanlığı da girer bu gidişlee:((( 95 beden oldular çünkü:(((((((:14:

benimkide tamamen aynı durumda birde emzirince ne olcak bilmiorum.afedersiniz eşimde hiç hoşlanmaz

benimkide tamamen aynı durumda birde emzirince ne olcak bilmiorum.afedersiniz eşimde hiç hoşlanmaz

benimki bu haline bayılıyor ama içi alınmış ekmek gibi kalınca ne diyecek bilemiyorum öyle spor felan da paklamaz artıkk yumoş mumoş idare etcekler:):52:

canım ödem atmak için bol su iç işe yarayacağını düşünüyorum,bir de doktorunu mutlaka bildir....

ayy hadi hayırlı uğurlu olsun beşiği de içine gelecek olanı da yirim ben:16:şu 30.haftamı bir göreyim ben de çıkıp çıkıp alacam:)

içim dışım su oldu artık canım günde 3 lt ama çok rahatsızım böyle ya

Slm kızlar bugün çok iş yaptım önce kendimi sonra evi temizledim:) yemeğimide yaptım şimdide hamur mayaladım ev yapımı mis gibi açma yapacam buyrun gelin sizlerede ikram edeyim:)

Slm kızlar bugün çok iş yaptım önce kendimi sonra evi temizledim:) yemeğimide yaptım şimdide hamur mayaladım ev yapımı mis gibi açma yapacam buyrun gelin sizlerede ikram edeyim:)

Ooo olur valla :) Benim de aklımda şöyle güzl bir haşhaşlı poğaça var bakalım ne zaman yapıcam :)

Maşşallah bugün iyi çalışmısınız. Ben biraz ayakta kalıyım belim çok fena olduğu gibi bacağıma vuruyor yürümek canımı acıyıtor sakat gibi yürümem dışında :(

Back
X