tatlım yaa çok geçmiş olsunnn.birdenmi kilo aldın acaba
Ne güzel çok özeniyorum hep böyle ailesi yakın olanlara benimkiler tee nerdeler anca doğuma gelebilirler heralde...Geçen gün evi süpüreyim dedim akşam belimin ağrısından duramadım sadece süpürdüm silmedim bile...
selam kızlar perşembe günü aşı oldum o günün akşamından beri kolum tutmuyosol koluma yaptırdım bide üstünede yatamıyorum 2 gündür doğru düzgün uyku yok bana.. herkeste bir olmuyo tepkisi ama beni mahvetti valla eşimde keşke yaptırmasaydın diyo..napalım bugün yarın geçer inşallah
selam kızlar perşembe günü aşı oldum o günün akşamından beri kolum tutmuyosol koluma yaptırdım bide üstünede yatamıyorum 2 gündür doğru düzgün uyku yok bana.. herkeste bir olmuyo tepkisi ama beni mahvetti valla eşimde keşke yaptırmasaydın diyo..napalım bugün yarın geçer inşallah
Kızlar isim konusunda bizde karar verdik kayımbabamon adını koyucaz ilk erkek torun olcak yanınada benim istediğim isim . Osman Ege olsun dedik sizce nasıl .
kızlar hamile kaldından bu yana kilo alan yada veren var mı ben kilo veriyorum habire
tünsydın kızçeler:)
selam veriyim dedim hazır topluca burdasınız
bebişlerin isimleri şimdiden belli olan var mı kızlar ben şimdiden buldum biraz hızlımıyım ne
Kızlar aklıma ne geldi ya
bizim %80 kız olan veletimizin hep bize sırtı dönük ya
ayrıntılıya gittiğimizdede arkası dönük diye bakılamaması gibi bir durum olabilir mi acaba
aklıma takıldı bak şimdiii :18::18:
kızlar hamile kaldından bu yana kilo alan yada veren var mı ben kilo veriyorum habire
İlk başlarda kilo vermiştim canım ben şuanda yavaş yavaş alıyorum . Ad bi boncuktur derler koalaım kisenin gönlü kırılmasın benimde istediğim olsun dedik . Zaman geçsede alışverişe çıksak :))
Lepicanımmmm
Poyraz'da karar kıldık canım biz
Canım eğer bebiş uygun olmayan bir pzisyonda ise ya daha sonra çağırıyor ya da tatlı birşeyler ye gel diyor.Doktordan doktora değişir yani.
İilk başlarda bende kilo verdim ama şimdi almış durumdayım ama üzülme canım senin alıp vermenle bebeğin kilosunun hiçbir ilgisi yok.
güzelmiş canımdoktorum iyi diyor bebegimin kilosu benim kilo vermemde iyimiş doktorum almanı istemiyorum zaten dedi de arkadaşım cok aldı kilo ondan panikledim canım
Herkese merhaba :)
Ben de ilk 7 kilo verdim ama sonradan iştahım açıldı.Hele tatile gidince. Bir an da çok kilo verdiğim için bayağı kötü oldum. Ama hamilelikte kilonun ne kadar kötü bir şey olduğunu da belim ve bacağım ağrıdıkça çok daha iyi anlıyorum
hamilelikte hem iyi beslenip hem kilo almamak çok zor canım allah saglık versin hepimize
hamilelikte hem iyi beslenip hem kilo almamak çok zor canım allah saglık versin hepimize
Amin :) Aslında doktorlar kilo almamayı orun yapmıyorlar diyecektim unutmuşum :)
kızlar birşey dikkatimi çekti
neden hepp kayınbabalarınızın ismini koymayı düşündünüz ki?sizin babanızın adını koysanız ne olurdu ki
Amin :) Aslında doktorlar kilo almamayı orun yapmıyorlar diyecektim unutmuşum :)
geçmiş olsun tatlım.bende salı yaptırdım ama bişey olmadı şükürselam kızlar perşembe günü aşı oldum o günün akşamından beri kolum tutmuyosol koluma yaptırdım bide üstünede yatamıyorum 2 gündür doğru düzgün uyku yok bana.. herkeste bir olmuyo tepkisi ama beni mahvetti valla eşimde keşke yaptırmasaydın diyo..napalım bugün yarın geçer inşallah
ne desem bilemedim yine bak
orun ne canım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?